56 Responses to “Contoh Tugasan Sejarah PT3 2015 Persetiaan Persekutuan 1895”

  1. Aqil says:

    Tak boleh tiru bulat² kan??

  2. kaali says:

    contoh yg amat bagus

  3. catherine says:

    ya… contoh dan jawapan yang lengkap dan bernas…

    • sanjana says:

      ya betul….thank you soooo much sebab blog ini amat menolong saya untuk menyemprnakan tugasan sejarah ini…

  4. terima kasih contoh yang bagus.

  5. Daus heam says:

    A+++
    Jawapan yg bagus dan tepat
    tq to melvister

  6. FathyMohZin says:

    Bagus sangat ! lagi2 artikel mcm mane nk buat Roti Gardenia Yng sedap dimakan Begitu saja 😀

  7. Tommy says:

    trima ksh ats contoh2 yg dbrkn. ia amat mmbantu sya dlm membuat tugasan ini. daebakk. thanks again 😀

  8. shuba says:

    thanks yaa !

  9. thankxs for the example

  10. Tasha says:

    awesome tq

  11. ain says:

    thanks untuk maklumat niy…
    berguna sangat untuk saya

  12. daiecy says:

    thank you so much for helping me with this assignment:) wish u all the best ;}

  13. ramaniswary says:

    thank you for help me

  14. sukanya says:

    this helped me a lot in my this assignment.. thanks a lot ..♥♥♥

  15. Fathia says:

    Very good sangat membantu huhu tq

  16. VISNU RAO says:

    TQ VERY MUCH!!!

  17. naan says:

    super……fantastic……..very useful to me……….yeah….

  18. linda says:

    good its very helpful for me

  19. Cynthia says:

    A very good sample of this History assignment . Very hhelful for many students especially for this subject . The formats are easy to understand and so as the markings which will help students to achieve good marks .

  20. najaina says:

    cuba terangkan skit macam mana nak buat laporan akhir… stress lah….. esok dh nk kene antar….. nape awal sgt cikgu nk…. sakit kepala otak….

    • Aiman Syakir says:

      Laporan akhir tu buat berdasarkan isi proses awal kita. Cuma buat dalam bentuk karangan yg tidak kurang dri 300 patah perkataan 🙂

  21. sabbiey says:

    perkaitan harus dibahagikan kepada 3 jenis iaitu ekonomi, sosial dan politik… if you dont mind please explain it in those facts..other than that it was nice.. tqvm

  22. heii says:

    Hahahahahahaha

  23. Fish says:

    Thanks a lot

  24. Khaznel says:

    Thanks much 😀

  25. Faizzul says:

    Terima kasih…Semua yg aq cari ado kat sini…terima kasih byk2

  26. pavitra says:

    bestnyaaaaa!!!!<3

  27. Saffa says:

    Thank you so much! You are my savior!! 😀 Thank youuuuuuuu! <3

  28. SKT T1 SCORE says:

    Alhamdulillah siap jugak folio sejarah saya… TQSM

  29. nak bebel says:

    x nak bagi karangan ke?boleh tiru..haha

  30. mejuez says:

    Sejarah lah paling membosankan, tapi tanpa sejarah siapa lah kita? Siapa lah Malaysia di mata dunia kalau bukan sejarah mengajar kita erti kehidupan menuju kearah kebaikkan.

    So jom tukar PM
    mejuez recently posted..RF3 World Firmax3 Malaysia

  31. kebodohan says:

    bagi 2016 lah cepat saya mahu jawapan secepatnya ok

  32. kebodohan says:

    kerangka kasar ok/proses awal

  33. thank u for giving answer to me

  34. kioh says:

    is this form 2 kerja kursus this year?

  35. pritysha says:

    proses awal tak de ke?

Leave a Reply

CommentLuv badge