130 Responses to “Contoh Panduan Tugasan Geografi PT3 2015 Kegiatan Ekonomi”

  1. Zulfaulyaa says:

    thank you so much

  2. wan zaimah ismail says:

    Mesti buat satu tajuk sahaja? cth: Kalau saya pilih perlancongan. yang tu sahaja ke yang perlu saya kaji?

  3. niroshiniy says:

    apakah fakta kegiatan ekonomi?

  4. AkmaAzmie says:

    Kalau blh nak lbh lgkp lg…Tp ini dh trbaek

  5. azlan says:

    Macamana nak download file ni ya?

  6. maznah mohd alias says:

    Assalamualaikum adakah dengan Ada nya contoh yng diberikan INI boleh membantu aku untuk melaksanakan tugasan pt3 yng diberikan oleh guru sya

  7. ANNAS MUSTAFFA says:

    Terima kasih atas segala maklumat yang diberikan.
    doakan saya lulus cemelang dalam PT3 2015 terutama subjek geografi…..
    thank you very much

  8. NSK says:

    Tumpang tanya,macam mana nak huraikan latar belakang kelapa sawit tu? Terima kasih. ☺

  9. ct normiena says:

    Terima kasih atas maklumat yang diberikan

  10. shahfif says:

    terbaik

  11. nana says:

    mcm mne nk hurai latar blakang klape sawit tu
    ..

  12. BATE SEVERINUS says:

    borang soal selidik spa yg harus sediakan?calon atau guru???mohon jawapan segera..tq.

  13. pt3victim says:

    Latar belakang perniagaan pleaseeee

  14. tuttyfruittybaskinrobbin says:

    thank you very much.. but we cant copy all of these things.. kne buat balik ayat sndiri… ermmm wish me luck for pitytwee

  15. Marfuatulnafisa says:

    Terima kasih

  16. EquinoX says:

    nanti nak tulis cam ne x paham langsung

  17. Prathap David says:

    Bro!! Thanks sooo much!! you made it alot easier dude!! i COULD NEVER THANK YOU ENOUGH! GOD BLESS!!!!!!!!!!!!

  18. asma atyrah says:

    thanks for the info

  19. Faizran says:

    Thnks ..berikan mklumat ini

  20. Uzair Zahari says:

    Terima kasih 🙂

  21. aqeela says:

    terima kasih… ini banyak membantu sye.. 🙂

  22. syikin says:

    terima kasih atas maklumat,banyak membantu untuk
    anak saya yang sedang membuat kajian geografi PT3 2015

  23. Rajes says:

    Thanx so much
    vry useful 4 pt3 studens.

  24. babygirl13 says:

    10q a lot i get a lot of informations from this

  25. zafirul says:

    that makes sense great…

  26. Daniel says:

    This awesome, this site really helping me to do PT3 GEOGRAFI terima kasih bro

  27. syuhada_cadaa says:

    terima kasih tk terhingga diucapkan , keje khusus kali ini mnjadi lebih senang. 🙂

  28. arif says:

    kalu nok buat sebb sebb untuk apa pekerjaan primer,sekunder dan tertier dilakukan di kampung anda nok terangkan macam mner

  29. aimond says:

    thanks ah banyak membantu sangat2 muah ciked

  30. Rohaizat Nemo'zz says:

    thank you very2..maklumat ini banyak bantu saya melaksanakan tugasan ini..hope lulus pt3 geografi..amin..

  31. nisaa says:

    terima kasihhh

  32. Affan says:

    Takrifan graf yg mana?

  33. kavisri says:

    thank you very much.i get lot of informations from this page

  34. karas irfan says:

    Nak tanya sikit.. boleh tak buat graf yg mcm biasa?
    Thx

  35. Nabella Suh says:

    Thank so much for d very good information, hm by the way, mcm mana aa if i suda buat tu apa cadangan usaha tu kan ? lpas tu i kurang sure ba mau buat FAKTA yg mcm mana. can u give me some example? plis?

  36. KARYN says:

    thank you so much!!!!

  37. syanalie ruth says:

    thanks for your information about KEGIATAN EKONOMI this website helped me a lot of things about KEGIATAN EKONOMI for my folio and made me think a lot of ideas about my folio
    THANK U SO MUCH MELVISTER.COM
    LOVE U A LOT FROM MY DEEPEST HEART U WILL HELP ME TO GET AN ‘A’FOR MY GEOGRAFI FOLIO…..

  38. Najwa Syazwina says:

    Lagipun saya area ampang xde ladang , perikanan

  39. Elvranie Phillip says:

    thankyouu.. ini banyak membantu sy yg agak bingung dlam proses membuat tugsan ini. skali lagi, thankyou..

  40. Aza amirulsyah says:

    Thank you for this website

  41. Nurul Hanani says:

    it’s very useful,thank you ^-^

  42. Yashu says:

    Thank you very much for this website. It is really useful for the PT3 students. Please add even more details and examples for references.

  43. Maron says:

    thank you so so so much!

  44. YOK PHIN MELAKA says:

    good

  45. danush says:

    thank you very much

  46. Adam says:

    thx..website bnyk tolong ^_^

  47. baguih la websites ni hahahaha.

  48. aisyah says:

    macam mana cara perkiraan markah bg kerja khusus ini

  49. rita says:

    macam mana cara menjawab hasil kajian geografi..bertajuk:penerokaan sumber tanih dan kesannya terhadap penduduk setempat dan alam sekitar di kawasan tempat tinggal anda..

Leave a Reply

CommentLuv badge