9 Responses to “Jadual Bayaran Balik Pinjaman Pelajaran MARA”

  1. Tengku nor fadilah says:

    Saya nk tahu kadar terbaru pengurangan mara mengikut poiter

  2. Fazmin nalia says:

    Nak tanya.. kalau jadual pembayaran balik dah keluar boleh lagi x apply utk pengurangan bayaran?

  3. Cath says:

    Jadual bayaran balik yg agak pelik.. jumlah pinjaman sya 73k, sya dpt pengurangan sebanyak 56k.. total bayar balik 17k.. tp jadual bayaran balik 67,853.16.. mara kenakan interest ke?.. agak melampau la kalau betul sbb jumlah bayaran dah mcm xde discount.. bila call ofis mara kat sebelah sogo tu.. x pernah berjawab.. xtau nak tanya mana dah. Ada sapa2 boleh tolong bantu?

  4. Hawa says:

    Hi, saya nak tanya saya dah dpt jadual bayaran balik tp tak ada pengurangan..Saya kena start byr Bulan dpn..Jd saya kena bayar dulu ikut jadual tu ataupun tggu dapat pengurangan byrn baru start bayar..

Leave a Reply

CommentLuv badge