63 Responses to “Contoh Panduan Tugasan Sejarah PT3 2014 Tingkatan 3”

  1. Terime kasih kerana membantu

  2. Nak start dari mane nih? tak paham ar.

  3. fareezuan says:

    ok

  4. Ishwarjeet Singh says:

    kanapa tak ada proses awal

  5. kennethmen says:

    pening lh kpla ni…….pt3 pt3

  6. umi says:

    ahhhhhhhhhhh

  7. aisyah says:

    terima kasih kerana memberi poin poin penting ini bagi saya melaksanakan tugasan sejarah. ia amat berguna terutamanya kepada kami, pelajar tingkatan 3

  8. taren says:

    terima kasih !!! ini sangat2 membantu

  9. Syaidatul says:

    Kalau borang soal selidik orang sumber tu mcm mana ?

  10. kero says:

    pt3 susah laa..aku mau pmr balik

  11. syasaya says:

    em contoh krgn tkdo ke

  12. komaleswarri says:

    saya tak faham.kalau ada PMR lagi best.aduhhhhhhhh,pening

  13. single says:

    🙁 susah lagi menyusahkan

  14. mie neo says:

    saya masih x pham bentuk jawapan yang hendak dibuat

  15. shaman says:

    example pls

  16. Hui Lu says:

    Terima kasih!!very useful!!

  17. Mira_exo says:

    Terima kasih!!!

  18. Afiq says:

    nak terangkan faktor acane?

  19. siti yana says:

    kenapa x da proses awal!! mnyusahkn pt3..mmg mlang btol!!!..-_-…

  20. Nurh says:

    nice ..

  21. Lol says:

    kalau aku tau ada pt3 ni , aku tanak keluar dari perut mak aku -_- lmao

  22. Alice says:

    thx for help
    can u upload the cabaran untuk mengekalkan perpaduan kaun
    thank you

  23. supriya says:

    Thank you so much! Just completed my assignment. 🙂

  24. azzzril says:

    kenape kami tingkatan 3 menjadi mangsa pt3 ni nape

  25. hidayati says:

    saya masih kurang faham tentang apa yg perlu dilakukan sebenarnya dan masa semakin singkat sekarang ni…..

  26. nisarezal says:

    sejarah mmng susah… sng lgy geo..

  27. jiah says:

    kan bagus klau pmr ade,x le ssah mcm nie……….huuu ltih n pnning sya d bwtnya,

  28. yoouthinkwhat_tao says:

    terima kasih yer….

  29. pt3 ni best tpi memeningkan kepala terutamanya subjek sejarah…kitaorang manalah dapat ingat tarikh dan apa berlakunya sejarah zaman dulu tu..

  30. danny says:

    ia sungguh menarik ini meberikan maklumat yang cangih

  31. wanisyazwani says:

    thank you very muchhherrr..love melvister..huhu

  32. x_X says:

    terbayyek baru form 2

  33. jengjengjeng!!! says:

    wuuuu nasib baik ade ingat x de

  34. tak de rumusan ke susahlah.

  35. RG TWISTER says:

    stailo la thanks bro

  36. jeon hye min says:

    Terima kasih saya dapat hantar kerja saya sekarang dah rasa tak begitu stress gamawo

  37. jerryroeyland says:

    bgsnya nie……..dpt sa paham oh….tp km kn srh BT nie bnda tngktn dua…..hahah

  38. kim taehyung says:

    tujukan nk buat mcm mana?

  39. Nur Ardilla says:

    Terima kasih kepada orang yang membuat page ini kerana anda memudahkan saya untuk memperoleh maklumat untuk kerja khusus saya. Kalau boleh, saya ingin bertanya sesuatu. Dimanakah saya boleh memperoleh maklumat lain mengenai perpaduan kaum ini?

  40. Nur Haziqah says:

    slm ,, nk tanya tentang sumber rujukan ..
    ape nama tajuk buku , akhbar dan majalah yg menjadi sumber rujukan tugasan ini ..???

Leave a Reply

CommentLuv badge