15 Responses to “Contoh Soalan Dan Panduan Ujian Medsi Terkini”

  1. ruben says:

    temu duga pun kena hari yang sama ke??

  2. humyrah says:

    hari lain-lain good luck

  3. rachel says:

    bila bole tau result ujian medsi ni n bila temuduga??

  4. Anna says:

    Adakah ujian Medsi ini untuk budak STPM sahaja atau SPM sekali?

  5. alia says:

    salam, ujian ni tak tengok result pngk untuk lepasan matrikulasi? tq

  6. Solahuddin says:

    salam, nk tnye, nk jwb soaln dia, kita kene depends on situation ke camne ? ke kne jdi yg positif sntiase ?

  7. irah says:

    Ujian medsi yang seterusnya bila?

  8. Ain najhan says:

    Salam sempat ke dlm masa sejam 300 soalan.takut x sempat je.huhu

  9. Ain najhan says:

    Dlm 4 bhgian soalan tu dia hanya objektif je ke?n ade x buku untuk panduan medsi.mcm contoh2 soalan ke.memang pilih jwpn dia semua ya atau tidak je ke

Leave a Reply

CommentLuv badge