19 Responses to “Tarikh Penting Permohonan UPU Politeknik ILKA 2014/ 2015”

  1. azie says:

    Macam mane nak check permohonan IPTA ? Website dye tak boleyh bukak pun .

  2. syafiq says:

    macam mana nak buat kalau lambat mohon ? tolong jelaskan .

  3. khairol says:

    nak tanya bilakah tarikh upu keluar bg tahun 2014/2015 … mohon pencerahan

  4. asri says:

    Kalau lambat mohon terlepaslah.mohon tahun depan je

  5. liyana says:

    bila trkh upu kluaq?

  6. wawa says:

    mcm mana ye nak mohon upu ..

  7. Nazir says:

    Dekat mana boleh check keputusan pemohana ILKA?

  8. werty says:

    nak tya..intake kmsukan u lpasan diploma hanya skali sthn ja kh?

  9. sherene says:

    nak tanya macam mana buat pendaftaran ujian medsi?

  10. maaf saya nak tanya .. bila lagi pembukaan permohonan untuk pendaftaran baru ? sebab saya lepasan spm tahun 2013 saya dah beli no.PIN sejak habis exam ..then saya xpernh mohon mana mana sebab kesuntukkan masa bekerja … tu saja .. terima kasih

  11. yana says:

    bila ye keputusan ujian medsi stpm kuar

  12. nisha says:

    Bila keputusan politeknik ILKA akan diumumkan??

  13. faira says:

    bila pemohonan untuk diploma yg seterusnya..ambilan bulan 12??

  14. pravina says:

    when to apply ipta for the SPM student 2014

  15. Remy says:

    Selamanya tengah hari, saya Ingin mohon untuk politeknik, pin nombor sudah beli di bin January 2015,tapi tak sempat nak mohon, adakah saya masih boleh mohon. Adakah saya boleh guna pin nombor yang sama untuk matrikulasi , tolong saya, Saya perlu kan maklumat, Terima kasih.

  16. Remy says:

    Selamat tengah hari, saya Ingin mohon untuk politeknik, pin nombor sudah beli di bsn pada Bulan January 2015,tapi tak sempat nak mohon, adakah saya masih boleh mohon. Adakah saya boleh guna pin nombor yang sama untuk matrikulasi , tolong saya, Saya perlu kan maklumat, Terima kasih.

Leave a Reply

CommentLuv badge