16 Responses to “Tarikh Penting Permohonan UPU Politeknik ILKA 2014/ 2015”

  1. azie says:

    Macam mane nak check permohonan IPTA ? Website dye tak boleyh bukak pun .

  2. syafiq says:

    macam mana nak buat kalau lambat mohon ? tolong jelaskan .

  3. khairol says:

    nak tanya bilakah tarikh upu keluar bg tahun 2014/2015 … mohon pencerahan

  4. asri says:

    Kalau lambat mohon terlepaslah.mohon tahun depan je

  5. liyana says:

    bila trkh upu kluaq?

  6. wawa says:

    mcm mana ye nak mohon upu ..

  7. Nazir says:

    Dekat mana boleh check keputusan pemohana ILKA?

  8. werty says:

    nak tya..intake kmsukan u lpasan diploma hanya skali sthn ja kh?

  9. sherene says:

    nak tanya macam mana buat pendaftaran ujian medsi?

  10. maaf saya nak tanya .. bila lagi pembukaan permohonan untuk pendaftaran baru ? sebab saya lepasan spm tahun 2013 saya dah beli no.PIN sejak habis exam ..then saya xpernh mohon mana mana sebab kesuntukkan masa bekerja … tu saja .. terima kasih

  11. yana says:

    bila ye keputusan ujian medsi stpm kuar

  12. nisha says:

    Bila keputusan politeknik ILKA akan diumumkan??

  13. faira says:

    bila pemohonan untuk diploma yg seterusnya..ambilan bulan 12??

Leave a Reply

CommentLuv badge