5 Responses to “Siti Najwa Atikah Pelajar UNIMAS Hilang Ditemui Mati”

  1. MOHD EUNOS HAJI ALI says:

    Innalillah…masih segar lagi di ingatan uncle membantu mengangkatkan barang2 kamu ke kereta nak, semasa sama-sama tinggal sebilik dengan anak uncle, FARAH, di hari akhir menuntut di Kolej Metrikulasi Pulau Pinang tahun lepas. Semoga roh kamu ditempatkan Illahi di Taman FirdausNya….dan semoga misteri pemergianmu dapat di selesaikan segera. Amin!

  2. Fatimah says:

    Amin….

  3. sue says:

    Alfatihah..area rumah saya tu. kawasan ni bersih dari kes jenayah berat. setakat kes pecah rumah ada lah. Cuma penempatan pelajar (asrama agak jauh ke dalam pusat Kampus UNIMAS. Tak pasti pulak arwah menetap di dalam kampus atau menyewa. Berita ni memang mengejutkan penduduk samarahan.

  4. sitie says:

    Smoga roh arwah ditempatkan dlm kalangan org yg beriman..sungguh terkejut dan tidak sgka..beliau adalah rakan sekuliah…rasa mcm xpcaya je dgn apa yg blaku..sesungguhnya ajal maut itu hanya tuhan tahu…

  5. malisah says:

    saya merupakan senior kepada adik atikah …pada mula dengr khabar die hilang mmg sedih hrap die ketemu dlm keadaan sihat ..apabila deng khbr die sdh tiada kami rkn senior turut menangis dengr khbrnye

Leave a Reply

CommentLuv badge