12 Responses to “Tarikh Pembayaran Bonus Kakitangan Awam 2 Januari 2014”

 1. AlHamdulillah, terima kasih kongsi info ni..Dapat bonus ni, yang bagusnya dapat motivate kita dalam bekerja.Jadi,selain bayar apa yang patut dan penting sprt hutang, jangan lupa ganjaran utnuk diri sendiri..:)

 2. khairul says:

  Mintak2 betul la info ini……….

 3. jacqsue says:

  tq kerjn sbb prihatin dgn penjwt awam. bonus ini amat berharga kpd km.

 4. sarida says:

  Time ksh kerajaan,.pemberian bonus amt berhrge wat penjawat awam,.alhamdulila.,

 5. leena says:

  Bonus yang diberi adalah ganjaran.jangan lupa semua hasil titik peluh kita perlukan penghargaan.Syukur kepada Allah swt, Maha Pemberi Nikmat yang telah membuka hati pemerintah untuk berikan bonus.

 6. HAMIDAH BT JAMALUUDDIN says:

  TERIMAKASIH ATAS PEMBERIAN BONUS KERANA MENGHARGAI TITIK PELUH KAMI PENJAWAT AWAM.BETUL PADA MASA PEMBERIANNYA KERAN BUKA SEKOLAH BANYAK YANG HENDAK DIBAYAR,TERUTAMANYA YURAN SEKOLAH BUKU2 DAN KEPERLUAN SAMPINGAN LAIN.TERIMAKASIH

 7. swarovski says:

  adakah saya layak mendapat bonus? saya telah bertugas di di organisasi badan berkanun untuk 5 tahun. saya telah mendapat tawaran kenaikan pangkat di KKM dan perlu melaporkan diri pada 16/12/2013. Saya telah di luluskan permohonan pelepasan jawatan berkuatkuasa pada 16/12/13 dripada organisasi badan berkanun.
  terima kasih

 8. bri says:

  alhamdulillah, hr ni bonus dapat membantu perbelanjaan persekolahan anak2. terima kasih PM dan kerajaan MALAYSIA.

 9. zairie08 says:

  Dah check pagi ni 2/1/14 online hampa je ingat dah masuk bonus. Harap- harap betul ler yang PM katakan dalam bajet tu. Pulaknya pagi tadi baru hantar 2 anak ke taska kemasukan Januari 2014 ni.

 10. akmal says:

  dah check..xmasuk lg pun

 11. bintAbdillah says:

  Kalau yang berkhidmat mulai 1 jan 2013 hingga 30 oktober 2013 berhenti dari perkhidmatan.. adakah layak utk terima bonus? Mohon pencerahan.

Leave a Reply

CommentLuv badge