161 Responses to “Tonton Drama Playboy Itu Suami Aku Full Episode Online”

    • Haha.yup, memg sedp citer ni..best tgok citer ni.mule2 x suka lma2 suke pulk, sebb syok pulk tgok citer ni..sweet lh fina dn andrian, fisya dn dhlia nk rbut andrian dri fina tpi kntoi sudh, haha

  1. aroura says:

    macam mane nak download citer ni , please , episode 1 … hurmm …. help me yaww !

  2. azliza says:

    HANDSOMELAH FATTAH AMIN CANTIK RISTEENA

  3. azliza says:

    HANDSOMELAH FATTAH & CANTIK RISTEENA

  4. ina says:

    apasal suara fattah amin pelik erk.
    tpi hensem nyer bole tahan gak

  5. aina says:

    suara dyer mcm kucing…meow meow…gedik..but hensem

  6. liya says:

    aku suke :’)

  7. Anonymous says:

    Admin Episode 5 Tak Bleh Tengok + Download…
    -_-

  8. ain says:

    boleh upload ep 8 x??

  9. stafeni tatik says:

    huh!!!bnci sgt lah nk tengok cita nie.,jahat sgt.

  10. dayana says:

    Playboy itu suami aku besttttttttttttttttttttt…………… .

  11. Emiyana says:

    wah .. hensemnyer fattah amin tuu..bestla tgk citer nie, nk jer ulang bnyk kali..

  12. dadidu says:

    Kenapa. Kenapa. Kenapa. ??!!!!

    Pelakon dia kayu sangat.
    tapi sebab pelakon dia kayu, kite nak tgk. kahkahkah !!!

  13. nobody says:

    mana episode 10 ny..x jmpa pon..

  14. ameera says:

    Kenapa episod 10 takde lagi

  15. ayu says:

    Apasal episod 10 xblh buka

  16. nureena says:

    Knp episode 10 xada lagi?? Nak tngok episode 10 26/11 punya episode ..

  17. Wanie says:

    Mn epis0de 10 ?? xtgk g nieh . :’(

  18. haziq says:

    best gak cte ni….

  19. lala says:

    Crita best even sdh bca novel nhe ttap nak tngok drma novel nhe jga….tp kejam jgak lh lakonan fattah amin as king tu hoho

  20. khai says:

    Mmg terbaik syew mmg ske…

  21. khai says:

    X sbar dah nk tngok episode yg sterus nyew…

  22. Natasha says:

    mna episod 12???….>_<

  23. dua dua mmang spadan….huhuhu

  24. Aziera iera says:

    Best sngt

  25. abu says:

    Episod 13???

  26. izzati says:

    kenapa tak update lagi nak tengok episod hari ni sedihnya!

  27. aina92 says:

    X sbar nk tgowk episode 14….update la cpat2x…

  28. Wanie says:

    ep 14 please :’)

  29. nureen♡♥♡ says:

    Mwne episod 14

  30. aza says:

    risteena cantik gila.

  31. Wanie says:

    npea ep14 xboleh tgok ea?

  32. Nur_Faeyah says:

    Mane ep 15? em :( nak tgok

  33. syahira says:

    mana episod 15 nie? slalunya kalau pukul 11 dah ada -,-

  34. Dear Poerba says:

    Ceritanya bagus,,,
    Thanks buat admin yang udh upload drama ni…

  35. Intan says:

    mna episod 16?

  36. Wanie says:

    ep 16 ? npea xleyh tgk agy ea ?

  37. Dear Poerba says:

    episod 17 tunggu hari isnin ke…????

  38. Nouri says:

    best sangat cerita ni…aku rasa ada gak lelaki ego camni..cute sngt hero n heroin..sesuai dgn genre romantic comedi…:)

  39. aliya says:

    Waa , tak saba nak tunggu episode 17

  40. nureen111 says:

    episod 17 please,cepat siket tak sabar dah ni

  41. Wanie says:

    ep17 ? xsbar bt0l nieh .
    hee :D

  42. Dear Poerba says:

    bessstttt la episode 17 ni…
    Thanks dah update,,,

  43. noraini says:

    Episod 18 yg paling best stakat ni..nmpak real je lakonan dorang tu..pling best tgok king menahan air mata dgr istrinya berdoa..huhu..I x tahan u..

  44. Intan says:

    mna ep 19?x sabar nk tengok nih :D

  45. kimi says:

    pukul brapa episod 19 akan diupdate

  46. nureen♡♥♡ says:

    Episod 19 please =)

  47. Ramizah says:

    Kakak saya suka de kat king

  48. Macam mana dengan episode terakhir ???? Dah tak sabat sabat nk tengok ni m….siapa yg dh tgk episode akhir ?????

  49. abu says:

    Korang stuju x kalau aq cakap cite ni mule best sejak chacha/fisya xde dalam cite ni??? Haha… :-)

  50. Sofea neatasha says:

    Bestnya citer ni. Rasa nak tengok hari hari….

  51. aziahazman says:

    mana fisya asal tak nampak dah dia ni.

  52. noraini says:

    Fisha kat London lagi..nnti le dia balik, haru biru king n fina dibuatnya…
    Btw..fina n king tu luahkn perasaan dlm bilik masing2 ke…mcm lain je background…

  53. noraini says:

    Abu: chacha/fisha tu overacting le..mmg betul saya stuju dgn awak!!

  54. aziahazman says:

    tadi ingatkan diorang tidor satu bilik

  55. aziahazman says:

    tak best la cite ni dah nak habis kalau banyak ep kan best macam sinetron.

  56. aziahazman says:

    tak sangke fisha berambut pendek.tapi cantik jugak.

  57. Intan says:

    mana ep 23?xdi x sempat nk tengok :\

  58. Aliya says:

    Mane episode 23 . Tadi tak dapat tengok T.T

  59. hidayah says:

    Mana episod 23??

  60. Sue says:

    Cepat la episod 23 mane

  61. Dear Poerba says:

    di tunggu episode 23-nya…
    :)

  62. lamtempoi says:

    mana ep 23

  63. dear lover says:

    asal tak masuk episode 23 lagi nih???

  64. riduan says:

    Episode 23 belom upload ke admin?

  65. Asiyana says:

    episode 23 xda lg ker??
    lmbt je update hri neh…

  66. syazwani says:

    ish mcm xcya je citer dah nk abih
    apepon x sbr nk tnggu episode mlm ni!!!

  67. fattah kenapew awuckz encem cgt ? itew cukeww .

  68. syazwani says:

    admin cmner hah nk download smua episode niyh??

  69. syazwani says:

    mne episode 24 niyh trlps tdi
    x update agyh ke epsod 24

  70. aliya says:

    kenape episode 25 – 28 tak leh bukak / tengok ? tadi tak sempat nak tengok episode 28 . mane episode 28 ???????

  71. nouri says:

    Best… sangat drama ni..mula2 episod 1-2 tak brapa faham cerita.Tapi bila tngok balik baru terasa sangat PISA ni best sangat2 bb jalan ceritanya yg lain drpd cerita2 melayu sebelum ni.This is first time i rasa tak bosan tengok cerita drama melayu ni.tq Admin :)

  72. irah says:

    la lps kta episode 24 last

  73. Aliya says:

    Kenape episode 28 takde ? Pelik laaa …
    Nak tengok .

  74. Saya suka la cerita ni best until I was a sleep

  75. Syimah says:

    Ep 25 pls astro belum byr :(

  76. Aliya says:

    Episode 27 ? Tadi tak smpat tengok .

  77. nureen♡♥♡ says:

    27 please tak sempat nak tengok

  78. whatever says:

    where is episode 27?

  79. nureen♡♥♡ says:

    Takpe saye maafkan :)

  80. siti says:

    knp eps akhir tak de lagi???

  81. Ed says:

    drama terbaik..

  82. Erissa Zaidi says:

    Mmg srnok crt niiii….

  83. syiffaafira says:

    sweet nye cerita nie…sampai terleka tengok cita nie dahlah fattah amin tu handsome…

  84. aleeya says:

    dah tengok dah semua episod

  85. aleeya says:

    memang bagus ah cte ni

Leave a Reply

CommentLuv badge