40 Responses to “Tarikh Rasmi Keputusan PMR 2013 Diumumkan Keluar”

  1. kaylee says:

    Hi,
    my sister missed out to register her daughter for Form 4 2014 intake in either MRSM and SBP. Anyhow to apply for MRSM and SPB once result is coming? TQ

  2. mohd haziz says:

    Aku berasa gembira untuk mendapat keputusan pmr saya!

  3. Owen Lim says:

    Can I check my PMR result (2013) which I just sat months ago

  4. arre says:

    how can i get the gred of PMR result?

  5. Sanju says:

    what is the actual date out of the results ?

  6. yana says:

    still tak faham nak buat semakan dengan sms ..

  7. aszrye says:

    tak dpt…cara lain ada tak?

  8. khalidah saufi says:

    ni brmakna semakan keputusan mlalui hntran sms blh d buat pd hari keptusan d umumkan ke?

  9. malam sy lairose laitin 940125-12-6521 pitas,kota marudu sabah. sy ingin sangat dan selalu memohon dalam bidang perguruan tetapi tak dapat dapat , tpi sy tengok rakan- rakan sy yg lain yg result nya tak berapa baik dan beragama muslim dapat pula??.. tapi kenapa pula kita org dapat kptusan yg baik tak dapat?? begini kah 1 MALAYSIA..TAK ADIL

  10. SY HARAP PIHAK KERAJAAN DAPAT BRPFIKIR SECARA LUAS DAN POSITIF TENTANG MASALAH TERSEBUT,PERLU TELITI DAN PERLU TAHU APA SLOGAN 1 MALAYSIA …THANKS

    • KALYANY says:

      HI MY GIRL SAT FOR PMR THIS YEAR AND APPLIED FOR
      SBP ON LINE THEN SHE PASS IT OVER ALL THE DOCUMENT TO HER SCHOOL TEACHER BUT THEN LATER SHE ASKED TO FAXED MY GIRL UPSR RESULTS AND OTHER THINGS AND WE DID. BUT UNFORTUNATELY THEY NVR RECEIVE OUR FAXED WHEN WE CHECKED LATER. WILL MY DAUGHTER GET THE SBP IF SHE IS QUALIFIED FOR IT OR THEY WILL REJECT?

      • Helena says:

        Ask her school teacher whether they have submitted her hardcopy application. My bet is that since they did not receive the faxed documents, they would have submitted your girls application without the documents they asked for.

        I would assume that her online application is ok and will still be processed. HAving said that, pls check with her teacher, as there is a possibility that the school did not complete their part to further process your girls online application.

  11. syazwana says:

    bila keputusan pmr keluar ya?

  12. artika sari arsam says:

    bnyak student pmr kata 19.12.13 kluar result pmr….
    btul kerr 2…..

  13. artika sari arsad says:

    ada yg blang tggal 23 , kluar result pmr…
    c0nfius sdah nie…..
    ad0i…
    :-!

  14. ashirah ashri says:

    x sabarnya nk tunggu result kluaq.. harap2 eloklah…

  15. adam says:

    Banyakan doa dan solat hajat bagi yg muslim…..

  16. adi says:

    Bagaimana nak tahu result melalui SMS ? Kena space ke masa taip nombor ic tu ?

  17. Saya pun tak sabar nak tunggu results pada esok awak pula mcm mane

  18. Awak mcm mane esok kan results nak keluar tak sabar nanti hari esok sebab hati saya berdebar

Leave a Reply

CommentLuv badge