62 Responses to “Permohonan Kemasukan IKBN 2014 Institut Kemahiran Belia Negara”

  1. yusalida says:

    mcmne nk daftar ke ikn

  2. NUR AZYA says:

    camna ni

  3. mohamad farid bin fauzi says:

    macam mana nak daftar keikbn……mesej ke nombor ni 01119741869

  4. syawalsulaiman says:

    Bila plak.boleh mohon ikbn?

  5. muhammad amirul aizat says:

    Salam ,mcam mana nak melanjutkan pelajaran di ikbn?
    Minta pertolong contect nombor 0193661133 .

  6. mastura says:

    mcm mna nak mohon IKBN melalui online ye?? ke kene isi borang manual??

  7. farah says:

    Pengambilan tahum ne utk ptengahan tahun belum ada?

  8. ee siew ling says:

    cm mana nak register borang ikbn

  9. mcm ane na mohon ikbn .. saya na blaja ikbn pertak jurusan solekan dan terapi kcantikan ..

  10. fatin zahirah says:

    permohonan utk pertengahan thun x keluar lgi ke??

  11. adein says:

    Salam ,mcam mana nak melanjutkan pelajaran di ikbn?Minta pertolong contect nombor 0195260220

  12. donald says:

    bleh tak sya ingin msuk bljar ke ikbn baru..sbab dlu sya kluar..jdi sya ingin mrayu

  13. hasyrafi says:

    bila permohonan pertengahan tahun dibuka??

  14. Muhammad nasrullah says:

    macam mane nk daftar secara online…?tolong contect nombor ni..

  15. askum, ble tarikh pmohonan ke ikbn untk thun 2014 blan 7 nie erk >???

  16. nasrullah says:

    Camne nk isi borang ikbn secare online….?Tolong tujuk ajar

  17. amira says:

    salam .cmne nak mohon ikbn ?

  18. nasrullah says:

    cmne nk daftar online ikbn sesi julai 2014….tolong mesej no 01114881109

  19. jolo says:

    cmne nk daftar online ikbn sesi julai 2014..tolong sms no ne 0148584324

  20. haziq says:

    bila tarikh permohonan sesi julai 2014 dibuka?

  21. syafiq says:

    kalau boleh daftar ikbn untuk bulan 7 ni tlong contact no nie 0145047501. .jasa anda amat di kenang…salam terima kasih

  22. lepasan spm 2011 says:

    jika ada apa2 maklumat berkaitan intake ikbn julai 2014 mohon sms 0132155072

  23. sitisarah says:

    intake ikbn julai 2014?? pape maklumat tlong share,,. sms 01119106246

  24. SyafiqAzmira says:

    assalammualaikum .. Nak tanya Macam mana nak daftar ke ikbn nie ? Apa2 hal tolong call no nie 014-8038837 .. Kalau bolehh secepat mungkin takut terlambat .. ;D

  25. zamzuri says:

    cna nk dftr msuk..dan bila trik pendftaran online blh buat??

  26. aki hakita says:

    assalamualaikum , macam mana ek nak mohon kemasukan ikbn secara online ? dah pergi laman web asyik tak boleh je . kalo pape hal boleh inform kat 0102956500 tolong ehh ..

    • Pemuda belia says:

      Maybe laman web die belum sepenuh nya dibukak.. kena tunggu awal bulan 4 ni baru bukak ..kalau x silap sya..

  27. Norainsha Norainsha says:

    salam. ,camne nok mohon ikbn sesi julai 2014?
    tlong contact kat num no 0148051855

    • Pemuda belia says:

      assalammualaikum …Saya lepassan skm ikbn sesi 2/2013 jadi skrg saya nk sambung Diploma di ikbn mcm mna ye untuk kemasukkan sesi 2/2014.. moon share..

  28. Remy Kozlow says:

    Salam .. bagaimana hendak memohon ikbn sesi julai 2014 . inform saya di 0175855435

  29. suziliana says:

    Salam bila permohonan sesi julai keluar??infom saya di number ni 0138678680

  30. Macam mana nak isi borng ikbn ini,sya nak isi untuk kemasukan julai ini,0148881925..saya nak keterangan lebih lanjut…

  31. fatin says:

    Saya nak daftar ikbn .saya pelajar lepasan spm tahun lepas .

  32. hakimah says:

    macam mana nk daftar melalui online ? untuk kemasukan bagi sesi bulan julai ?

  33. hakimah says:

    saya perlu kan matlumat yang selanjutnya.infrom saya di number 0145040805.

  34. azrin says:

    kurang faham

  35. shafiq says:

    bila buka permohonan ikbn bagi sesi julai 2014 ni??
    tolong bgitau…

  36. Qurratu aini says:

    salam …please help me.. cm na nk mohon ikbn utk kmasukan bulan julai 2014???

  37. Qurratu aini says:

    contact 0174142223

  38. daura says:

    nak daftar sesi julai 2014 tolong bagi info 0146581351

  39. badrul amin says:

    permohonan untuk julai 2014 bile yeeeee??

  40. bella says:

    salam…permohonn utk bln 7 2014 belum ada kha?tlg informkn ke no tel 0145935209,mohon sangat,takut terlepas pulak erkk

  41. tin says:

    Mcm mana nk daftar online utk kemasukan bln julai nnty?

  42. izwan says:

    macam nak masuk ke ikbn untuk pelajar baru

  43. noramelya dawi says:

    Salam..tolong pm sy klu borang utk pmohonan bln julai da kuar..hrp maklum ye..terima kasih…0133071812..

  44. teohjunkai says:

    assalammualaikum …saya nak tanya bagaimana membuat pemohonan melalui internet ???saya nak pemohon pada julai 2014 dalam bidang pendawaian elektrik…contact no :0165210985 harap maklum…..

  45. amyrul says:

    salam nak daftar sesi julai 2014 tolong bagi info 0172365015

  46. atiqah says:

    kalau permohonanan ikbn untuk julai 2014 , mohon sesape yang baik hati inform pada num ni ye. 0133290966. jaSA anda amat saya hargai.

  47. Hazarul says:

    Mohon untuk masuk ke ikbn..apa-apa hal terbaru jasa baik tuan/puan hubungi no 0177851196..terima kasih.

  48. Aiman Akmal says:

    McNeil mne nak daftar utk kemasukan bulan julai.. and dimana utk mendapatkan borang ikbn.. sila beri kan maklum balas di no sye 0173840185

  49. ariffin says:

    saya nak mohon ikbn untuk sesi julai 2014 ..sila beri maklum balas di nombor saya:0127502190

  50. ammy says:

    macam mana nk mohon ikbm sesi julai 2014..bila dibuka.?

  51. ENAZ SHANAZ says:

    Macam mane nak daftar untuk sesi julai 2014 ?

  52. AZRUL says:

    MACAM MANA UNTUK KEMASUKAN BULAN JULAI PLEASE CONTANCT 0125710727

Leave a Reply

CommentLuv badge