27 Responses to “Biodata Zara Zya Pelakon Drama Love You Mr Arrogant”

  1. Cinta Fifi says:

    Good Luck for Akak Zara Zya

  2. Cinta Fifi says:

    Btw semua yang akak punya same dengan adik .
    Tinggi , berat .
    Tapi hari jadi akak 22 oct . Adik 23 oct .
    Adik akn selalu sokong akak.

  3. bugima nokhorom says:

    Dlm drama mmg cantik, ayu, ciri2 isteri idaman tp hakikatnya luaran ibarat gula2 yg terdedah..typical malays actress nowadays..plastik semata2..

    • bugima nokhorom says:

      Confirm ramai yg melompat pastu bgtau kubur masing2, akuxpenah kacau periuk nasi kau, klu xsuka xpayah komen.. apabila femes ramai yg akan puja awk, jadikan role model so sy harap awk dpt atur dgn baik supaya peminat awk dpt jadikan awk sbagai teladan yg baik..btw lakonan awk mmg mantap..

      • cinta fifi says:

        tulaa..kite ni patut berterima kasih laa kpada kak zara ni sebab die terlampau banyak filem yang patut kita tonton..kite patut kasihan sedikit kepada beliau..die telah banyak SHOOTING untuk hati peminatnye…

  4. nooryusra says:

    assalamualikum,kak zara knp pkai mcm tu?tapi dlm citer love you mr arrogant kakak pkai tudung.kakak lgi cantik pkai tudung,.kak zara sesuai dgn abang azlee.secocok walaupun beza 4 tahun.sye bkan nk gumpat psal gmbr akak pkai mcm tu,tpi cuma memberitahu.SAYE MINAT AKAK ZARA DAN ABANG AZLEE.

  5. Joanna says:

    Zara Zya lebih cantik dan ayu bila bertudung..

  6. Roslan AR says:

    Semuga selamat maju jaya dalam kerjaya lakunan, cuma kalau boleh kekal watak seperti dalam drama Love you Mr Arrogan, sunggu sungguh menawan dan memuaskan, saya sebenarnya kurang mint follow drama Melayu, tapi terpikat dan tak sabar menunggu episod akhir. Tahniah! kerana memikat orang ramai untuk menonton drama ini.

  7. shafiqah says:

    semoga zara senantiasa memakai tudung.. Wajah zara yg jelita lebih berseri apabila memakai tudung.. Moga2 doa saya dimakbul Tuhan.. Harap2 Zara juga sentiasa sihat hendak-Nya…

  8. am6677 says:

    ..akak zara!! Suke sgt tengok akak tekejut.geram!! Gelabah2 mcm tuh..:D

  9. ejay says:

    sebelum nie xperasan ngan keberadaan zara zya di industri filem..lepas tgk drama Love u mr arrogant ingatkan pelakon baru tapi pelik lakonan mantap n sempoi…suka sngt..lebih cantik n manis bila bertudung…hope diteruskan..semoga zara zya akan lebih berjaya dimasa2 akan datang….tahniah sbb bawa watak yg cukup berkesan di hati peminat..

  10. falin says:

    akk manis bertudung..cantikk..berusaha ke arah itu…indah hidup jika watak zaraa dlm Mr. Arrogant di amalkan…amin…sesuai sngt muka akk dengn shawl lilit bunga tu…sweet…

  11. confirm ramai peminat sbb sexy sangat

  12. adik says:

    saya ingatkan akak tingi drp saya,saya tingi drp akak!

  13. FIKAH says:

    Hai kakak Zara Fikah harap kakak Zara sihat sejahtera saya nak sangat jumpa dengan kakak Zara tapi tak boleh pasal kita duduk tempat jauh;-) kakak Zara pakai lah tudung baru lah cantik,ayu,bersinar dan lain lain lagi fikah harap kakak Zara pakai tudung yang ini sahaja yang mamampu saya tulis okey BY BY BY BY

  14. rusmida says:

    saya suka kak zara pke tudung, kak zara udh bekali-kali nonton film love you Mr. Arrogant

  15. mita says:

    saya mita dari indonesia… saya juga berpendapat zara lebih manis pake jilbab.. dan kelihatan cocok sekali sama azlee khairi.. pasangan seras..

  16. Putry febry azrie says:

    Thanks karana kak zara dah menghibur hati kite orang,saye sukekan love u mr.arrogant

  17. akak cantik lah bagi saya.dalam cerita love you mr arrogant akak lawak lah!!!

  18. akak cantik lah kalau pakai tudung!!!!

Leave a Reply

CommentLuv badge