64 Responses to “Permohonan Sekolah Menengah Teknik Dan Kolej Vokasional 2014”

  1. Salimah says:

    Apakah bdg2 Aliran vokasional…

  2. nor says:

    sek. ni mahal tak? ataupon sma jer ?

    • Aspa says:

      Sekolah ni tak mahal..sy dulu bersekolah di vokasional bidang pengurusan pejabat. Suitable for those who are looking for schools which can provide both academic and technical knowledge. Sy bangga jadi bekas pelajar vokasional :)

  3. amin badrul says:

    saye nk mohon teknik vokasional padang rengas kuala kangsar

  4. Muhammad Luqman says:

    nak masok nie kene dpt berapa A??

  5. Muhammad Luqman says:

    PMR KE SPM??

  6. knpe dah masuk kan no. MY kad and angka giliran pastu tak bleh masuk………

  7. Hafiz98 says:

    hem..mcm mna nk tau nie..?

  8. Hafizullah mukah 98 says:

    hemmmmm……

  9. Aidah bt Mardan says:

    saya mahu lbh lanjut apa beza vokasional dan teknik?

  10. anisah says:

    aliran technical n awam nk 6A ke atas je..my teacher said le..but saya nk tanya plak..kalau nk ambil bidang perhotelan tuk jd chef kna ambik aliran apa ek..aliran awam kita blh jd apa ek??bls tau..jgn x bls kalau x gila saya kat cni..haha..bunyi mcm org gedik tp jgn sangka sya gedik..never! ok, thanks..very hopeful..

  11. Lina says:

    Mcm mne nk bkk ni xleh lah.. -,-

  12. magret says:

    terdapat brp bahagian yang mempunyai kolej ni??

  13. anisah says:

    thanks…tp coarse apa yg bgus ear? ,mksud sya yg lbh mnjamin msa dpn..

  14. mieda says:

    mcm ne nk mohon ni!!!!

  15. antonio says:

    macam mana nak daftar ?

  16. Are Long says:

    klau amex seni kulinari boleh krja ape nnti ??? :-\

  17. Are Long says:

    klau amex kursus seni kulinari boleh krja ape nnti ??? :-\

  18. Are LoNg says:

    kalau amex kursus seni kulinari, boleh keje ape nnti ??? reply plizzz

    • rosli bakar says:

      assalam smua,klau korg nk tau lbh lnjut ttg kolej vksnal,jns2 kursus dn sbgainya korg buka le laman web nya kt situ korg blh tngok,bca dn fhm apa yg korg nk…k..kory jgn jd merak buih plk.utk mklumn prmhonan msuk kv dh d tutup dh pun.skrg ni pmohon yg dtemuduga tgh tunggu kputusan smada brjaya atau gagal msuk kv.

  19. anisah says:

    are long : kerja chef la..

  20. balqis says:

    klau kti mohon masa percubaan kna isi blik ke sya x thu la nk buat blik :D

  21. balqis says:

    sya hrap tlong la blas .pless :D

  22. lepasan pmr says:

    kenapa cepat sangat borang permohonan ditutup?

  23. fazrin says:

    Tak Ade Ke Laman Web , Untuk Nk Tengok Nama Kita Dapat Ke Tak Dapat…<>

  24. amira says:

    cm ne kite nk check application tu dpt ke x erk..ade website sendiri ke anta kt email..?or sampai surat kt umah ye..#mohon balas yerr#

  25. mohd azizul bitting says:

    Macam mana nak lihat kalau saya terpilih masuk atau tidak

  26. nur says:

    bila tarikh semakan permohonan untuk sesi 2014 bole dibuat?anyone knows?

  27. Nunie says:

    mcm mna buh ni mau tau yg kita sua kna torima atau inda…..suba kmu comen

  28. mohd.ridhuan says:

    Bila nk keluar tarikh pemberitahuan kemasukan ke kolej vokasional

  29. Nur shuzwanie says:

    Bila tarikh keputusan pemohonan apply KV tu?? Dengar2 10 hb Jan 2014 lagi satu dengar2 20 hb Jan 2014. Mana satu yang betol betol ni???

  30. Nur shuzwanie says:

    Bila tarikh keputusan apply KV keluar?? Dgr2 10hb Jan 2014 dan ada yg dengr 20hb Jan 2014 mnerr satu yg betol ni??

  31. siti salmah says:

    anak saya semasa mpr dapat 1b3c3d1e

  32. siti salmah says:

    boleh ke masuk kolej voksnl.

  33. faris says:

    aliran teknikal macammane erk…
    kulinari kat KV mane

  34. mohamad syafiq says:

    saya nak mohon vokesional .. tapi dah penuh,, saya terlambat mohon vokesional… boleh tolong saya buat pemohonan XX ,,,

  35. pn nadiah razak says:

    Assalam. Anak sy dpt interview di kolej vokasional mad zin alor gajah cuma yk padti di mana alamat n pukul berapa. Pls bg ingo apa perlu dibawa n pukul berapa interview

  36. nur says:

    siapa yg tau tolong bagi clear cnfrmation bila tarikh semakan keputusan permohonan smt sesi 2014 ini bole dbuat..dh try google byk tmpt tp x jmpe..i really need it, p/s:hope my lil bro dapat.. :)

  37. wiena says:

    knapa saya xdpt nak semak kemasukan kV untk 2014 ni???saya dah daftar untuk adik saya tapi masalahnya xdapat nk log in…mohon jawapan anda/balasan Dari pihak yang berkenaan..#memohon sesangat

    • Aspa says:

      sy pun cuba access website moe dari pagi tadi tapi website moe mcm not working. Tapi dari sumber yang sy perolehi..supppose hari ni cek dapat ke tak dapat dan mana yang tak dapat buat rayuan direct ke sekolah yang anda mohon. Kalau dapat print borang dan isi..pendaftaran pada 20hb ni.

  38. balqis says:

    mcm mn nk thu kita dpt ke tidak :D :P

  39. balqis says:

    bila keputusan kv keluar :D

  40. noraini bte harun says:

    Ank sya da mohon vokasional tp keputusan masih x dpt
    Mcmna sya nk dpt keputusannya sya buka semua lamsn
    web tp tetap x dpt jwpan

  41. Aza says:

    Anak saya ada buat permohonan…sya dri tgk dia submit..alih2 hr bila check on9..dia kata x penah buat permohonan pun..cammna tu…kesian ank sya kcwa betul dia

    • Aspa says:

      Ada save tak borang permohonan tu?..kalau ada print dan bawa ke sekolah yang anda mohon dan cuba buat rayuan..never try we never know..semoga berjaya

  42. rozaida says:

    salam sejahtera, sya nk tanya semasa mengisi borang online sya dan anak telah mengisi 5 buah sekolah vokasional dan teknik..anak dpt 4a4b.tetapi mendukacitakan kerana 1 pun sekolah tidak berjaya..kenapa?

  43. Angoh says:

    nak ambek mne brang tuh hah ? sye tak bleh nihh ,

  44. Man Tiger's says:

    Ishh .. isi punya lahh banyak . satu pun tak dipangge !Pada Sungguhh !

  45. puan Azizah says:

    Bila boleh membuat permohonan ke kolej vokasinol utk sessi 2015..

  46. Ariana77 says:

    Assalammualaikum….
    Hmm,apa perbezaan antara kursus perdagangan ngn kursus perniagaan erk?

Leave a Reply

CommentLuv badge