9 Responses to “Permohonan Egtukar Pertukaran Guru Sesi Januari 2014 Online”

 1. website explorer bermasalah .

 2. polly says:

  Saya sudah 9 tahun bertugas di sekolah sekarang. Saya telah banyak kali memohon pindah, tetapi jawapannya selalu duka cita. Boleh bantu apa alasan yang baik untuk saya memohon pindah memandang saya sudah lama bertugas di sekolah sekarang. harap maklum. Tq

 3. semut puteh says:

  anda perlu cari kabel!!!!

 4. ustaz m says:

  Dah puas memohon…

 5. nurl says:

  siapa tahu keputusan pindah januari 2014?

 6. abdul rauf ayib says:

  kabel besar mana pun kalau negeri itu tiada kekosongan tak juga,,,cari negeri yg.masih ada kekosongan dan mohon buat sementara,,,,bab pakai kebel mebel niii semua temberang saja,,,besok laaa pergi jpn.negeri buat semakan dan lusa depa mesy…..ada rezeki tuuu ada laaaa,,insyALLAH.

 7. izzuddin says:

  X semestinya. Ada kabel yg betul2 power. Ada kakak sepupu dpt pindah sekolah. Dtg2 sekolah baru xde pun kekosongan utk position die (caunsellor). So skrg ni sekolah tu terlebih caunsellor.

 8. ANAK PATUNGKU says:

  SAYA RASA GURU YANG TELAH BERTUGAS SEPULUH ATAU LIMA TAHUN PERLU DITUKARKAN TAK PUN DALAM DAERAH KERANA ILMU DARI SETIAP SEKOLAH ITU MAHAL DAN TIDAK SEMUA SEKOLAH MENGAMALKAN AMALAN YANG DISARANKAN OLEH KEMENTERIAN PENDIDIKAN..HARAP HARAP JAME ALIP MEMBACA KOMENB INI INSYALLAH..

Leave a Reply

CommentLuv badge