28 Responses to “Permohonan Program Matrikulasi Sesi 2014/ 2015 KPM Online”

  1. maisara says:

    saya sudh beli no pin matrikulasi melalui sekolah…tapi msih belum dapat lagi. Bolehkah saya beli lagi no pin tu sendiri di kaunter bsn? Bolehkah beli no pin dua kali?

    • melvister says:

      satu nombor ic hanya boleh beli satu nombor pin sahaja..biasanya guru anda beli nombor pin secara pukal untuk memudahkan pelajar..kami yakin akan pasti dapat pin matrikulasi dari sekolah anda..

    • Ahmadil says:

      x boleh…
      tarikh tutup permohonan sudah ditutup…
      kalau nk jugak kena tunggu lepas keputusan SPM keluar

  2. Qalamhazan22 says:

    Pin matrik saya hlang, ap ptut saya buat? Kaunselor tiada salinan..

  3. ZAKARIA BIN JAAFAR says:

    BAGI PPELAJAR-PELAJAR YANG AKANMENGAMBIL PEPERIKSAAN SPM PADA BULAN NOVEMBER 2013 INI BOLEHKAH MEMOHON?

  4. teresa says:

    Bolehka pljr spm 2013 apply pd 2014?

  5. Admin says:

    Saya Sudan Nombor tetapi tidak register lagi… Tarikh Sudah tamat… Apa patut saya buat?

  6. leonard says:

    harap kementerian dapat melanjutkan tarikh 10 oktober 2013 tersebut..

  7. Norsila says:

    Boleh kah saya memohon walaupun tarikh telah tamat.Saya baru tahu mengenai hal ini baru2 ini. Harap dapat pertimbangan dari pihak tuan.

  8. Feddrine says:

    saya belum memohon tetapi tarikh telah tamat.
    bagaimana cara hendak memohon lagi?

  9. Michelle says:

    Bolehka pljr spm 2013 mohon Sesi 2014/2015?

  10. jeessri says:

    saya tidak permohonan matrikulasi so sekarang boleh permohonan matrikulasi

  11. aisha says:

    saya dah mohon. macam mana nak kemaskini ? saya dah buka banyak kali website nya tapi still tak boleh..

  12. isa says:

    saya ingin bertanya, sekiranya saya tidak membuat permohonan sebelum ini, bolehkah saya memohon dalam proses rayuan untuk mengikuti program matrikulasi in?

  13. lyn says:

    boleh tak kalu nk kemaskini untuk tukar jurusan ?? sekiranya tak bole,boleh tak nak buat rayuan untuk tukar jurusan?

  14. azierah azhar says:

    Sy terlupa nak print borang permohonan yang saya telah hantar dan sy tak boleh nk print lg. Tak apa ke kalo xada salinan borang tu?

  15. Jiji Bum says:

    kalau kita mohon masa panggilan kedua matriks, bulan berapa kita dpat masuk sana ? bercanggah ke dengan orang yang mohon masa panggilan pertama ?

  16. sarah hamid says:

    ada lagi tak peluang nak apply matriks kalau tarikh permohonan dah tutup?

  17. fasihah says:

    Assalamualaikum. Bagaimana nak semak keputusan tawaran matrikulasi 2014 dengan cara terpantas.

  18. Nyrwana says:

    No matrik boleh dapat di mana?

  19. saidatul says:

    Saya apply untuk adik saya….tp tidak kemaskini…wajib ke kemaskini tu…tarikh kemaskini pun dah tutp…saya nak tnye…awajib ke kemaskini..dah apply sblum dpt result spm lg..

  20. wansyafiq says:

    saya tak sempat buat permohonan dan tarikh telah tamat. boleh ke saya buat rayuaan? bila dan macam mana?

Leave a Reply

CommentLuv badge