11 Responses to “Semakan Tarikh Pemeriksaan Fizikal Konstabel Wanita 2013”

  1. nurhidayah abdullah says:

    hai,brpa terhad umur kalu nak mohon konst wanita polis sokongan? dan kalu seseorang tu sudah menyertai pasukan polis sukarelawan boleh ker di serap ke polis sokongan di atas budi bicara pucuk pimpinan PDRM?

  2. chubby gulz says:

    ad x yg dpat 2/9 kat ktn???leh share x pe yg korang stdy

  3. ekin says:

    mcm mne nk msok polis nie..

  4. mimieys say says:

    saya ketinggian 160, dan berat 52kg .. adakah saya layak untuk menyertai pdrm.. dan mcm mna nak pasti kan dapat tawaran polis?

  5. suzana subin says:

    tdk layak kot ni msuk polis wlpn juz konstabel sokongan…berat pn mlbihi 50kg…..hu.cm mna ga nk dpt msuk ni….klu kelayakan pn ngak twla g mna ni.da ka sapa2 nk gtw sapa y da pengalmn toe

  6. ira says:

    mcm mn nk isi borg polis ni ?cri kat mna ?org ckap,isi at SPA..tp sy da isi buln 6 ari tuh..mcm mn nk thu jwpannye and sy kurg pasti sma ada sy isi tuh smpai ke x at diorg..

  7. fiza says:

    saya sudah isi secara online dan telah mendapat keputusan nya..saya berjaya dan saya telah print permohonan tersebut. Masalah saya disini, macam mana saya nak tahu dimana saya perlu membuat ujian fizikal dan tarikh tersebut?????
    boleh cik email kan pada saya.TERIMA KASIH

  8. sheila says:

    Assalamualikum,,,saya telah menyemak status permohonan saya,dan saya layak menjalani temuduga pada 22hb 9 2013. Masalah saya sekarang,saya ingin print salinan surat layak temuduga itu tetapi laman web rmp untuk membuat semakan secara online tidak boleh dibuka.

  9. nur maliny says:

    saya telah membuat permohonan melalui online spa pada JUN 2013
    macam mana saya nk semak samaada saya dapat atau tidak tolong Email kepada saya.
    Terima Kasih.

Leave a Reply

CommentLuv badge