26 Responses to “Semakan Keputusan Tawaran Form 6 Sesi 2013/ 2014”

  1. aliff gany says:

    saya nak tanye, kalau sudah mendapat tawaran ke ting.6 adakah bermaksud saya x layak ke ipta ?

  2. akak says:

    anak akak tk berjaya dalam permohonan ke ting. 6. akak ingin membuat rayuan. tapi masaalahnya kami dah berpindah. mcm mana caranya nk memohon sebab akak nk menempatkan dia di sekolah di tmpat yg kami baru berpindah bkn sekolah lama dia (masa ambik spm).

  3. Dido says:

    Saya berjaya dalam permohonan ke tingk, 6. Tapi macam mana saya nak tahu saya di tempatkan dimana?

  4. anir says:

    saya spm tahun 2011 dan nak check dpt form 6 tahun ne boleh tak…???

  5. fifa says:

    ok done.. dpt jurusn kemanusiaan.. n study at smk telok dato…. nk tanya psl asrama la… asrama disediakan x?

  6. bedeng says:

    Tingkatan enam dapat. bermaksud IPTA tak dapat.. betul atau salah?

  7. nur hidayah says:

    Boleh ke saya membt permohonan ke tingkatan 6..bagaimanakah caranya saya memohon?

  8. amirul farez says:

    help ~!
    as”salam..
    saya dtawarkan form 6 ..dan perlu daftarkan diri pada 8 mei (rabu)2013 …masalahnya saya juga masih menunggu keputusan upu yg akan keluar pada bulan mei minggu ke-3 ..jd apa yg perlu saya lakukan ?~ ..memandangkan saya tidak mempunyai keputusan yg tetap untuk memasuki tingkatan 6.

    mohon penjelasan tuan dgn segera ;)

  9. Nurul Shahirah says:

    ssah dk form 6 ni dan jursan kmnusiaan ssah ka dk???

  10. Amer Muzhafar says:

    saya dah buat rayuan untuk kemasukan form 6 2013,hari ni semua kawan2 da start dafter dan orientasi,saya ni macam mana nak check rayuan tersebut adakah dapat atau tidak?

  11. LEE says:

    saya tidak dilayak tetapi saya telah hantar rayuan jadi apa saya perlu lakukan skrang???

  12. norani says:

    sya bru ketahui yg sya lyak ke form6,
    tapi saya tidak melapor diri pada waktu dn tarikh yg ditetapkan.. adakah sya masih berpeluang mndaftar di sekolah yg ditetapkan?

  13. ashuk says:

    Tumpang tanya…saya dh dpat twaran ke ting 6 dn spatutnya perlu daftar pada hari bekenaan tpi sya tdak melakukannya…kerana mnunggu kputusan upu…bolehkah saya mndaftar masuk ke ting 6 pada masa skarang

  14. suesaid says:

    Saya mendapat twaran ke form 6 tp kalo nak masuk skrg leh x?

  15. Bgaimna mmbuat rayuan utk msk ke tgktn6??

  16. amirah says:

    Saya ditawarkan ting6 sekolah yang saya tidak berminat..jadi saya nak tahu mcm mana nak minta tukar sekolah?

  17. vinitha parthiban says:

    kawan saya dapat tawaran ting6 tapi say tak dapat?bagaimana saya nak buat rayuan ke ting6?

  18. patrick says:

    saya nak tanya , kalau saya buat rayuan sekarang boleh atau tidak?

  19. patrick says:

    macam mana saya boleh buat rayuan?

Leave a Reply

CommentLuv badge