54 Responses to “Permohonan Kemasukan UPU Sesi Akademik 2013/ 2014”

  1. leen says:

    kalau kita belum cetak borang permohonan upu tu mcmmne ye?

  2. fukai says:

    kawan saya belum cetak lagi, tapi upu sana pernah tulis kami masih boleh membuat semakan dalam 7 hari selepas tarikh tutup, tapi saya tak dapat cari semakan untuk pencetakan, macam mana ya?

  3. ah seng says:

    saya tak phm la mksud membuat semakan selepas 7 hari tarikh tutup pmohonan? lagi pn saye belom cetak lagi borang permohonan..

  4. Nur Aimi says:

    Macam mana nak cetak borang permohonan UPU lepas tarikh tutup…

  5. NISHAH says:

    SAYA PUN TAK BOLEH CETAK..SEBAB KAT WEBSITE UPU MACM TAK BOLEH KLIK PADA SEMAKAN STATUS ..KENE CALL KPT NI..

  6. NISHAH says:

    PLEASE ..MACAMNA NI..SAYA NAK HANTAR MACAMANA?

  7. fify says:

    saya tak cetak borang permohonan saya. macam mana nak cetak lepas tarikh tutup ye ?

  8. haiqal says:

    esok last…sesiapa yang dah jumpa cara nk cetak borang permohonan..please info

  9. syaliana armia says:

    Cm mana nk cetak borang permohonan tu kalau dateline daa tutup. .

  10. ayeb says:

    dah cal upu ptg td(9/5/13) ..dia kata tggu je result..

  11. emy aimy says:

    np sy x blh bt p’mhonan rayuan ye?sdangkn p’mhonan sy tmpoh ari dh ditrm n akn diproses…tp ble sy nk bt rayuan,rekod x de dlm sistem…

  12. me says:

    ble tarikh untuk pngambilan 2nd intake uitm?plis help..

  13. camne ni..sya bru nk dftar?

  14. farisya alya says:

    hai.. saya amek spm tahun nie.. 2013… so nak isi borang upu 2014 macam mana?

  15. nurisma mosaf says:

    Saya lepasan spm2012.
    Da isi upu sesi 2013/2014. Dapat tempat di u. But saya pilih Utk ke matrikulasi. Sekarang. Saya nk ke u pula tanpa habiskn sem 2 di matrix. Saya perlu isi borang upu sama dengan lepasan spm2013 ke? Ade cara yg lagi cepat utk saya masuk ke u?

  16. sharul albert says:

    salam,saya lepasan spm 2013 nak mohon nya bila? kalau boleh saya n.ak masuk politeknik atau ums kat kota kilu sabah..

  17. syazwina says:

    Salam,tumpang tanya , bagi lepasan SPM 2013 ,perlu ke kita mengisi apa-apa borang yang berkaitan (Cth:mohon masuk IPT) . Dah check dah UPU tapi ………., tiada apa-apa borang pun yg boleh diisi atau tarikh sudah ditutup? Mungkinkah saya sudah terlambat ,haha

  18. Hiesam says:

    Salam,,sye lepasan SPM 2013 ,sye nk isi borang UPU secara online tetapi sye x tahu Link dia,.bilakah tarikh tutup pengisian borang UPU??
    tolong reply..Urgent.

  19. s0lehah bAsabRin says:

    (SPM 2013)
    salam.. em.. boleh x bg link yang TEPAT bg borang UPU online punye…
    saya nak isi borang tu.. tp, xdapat link dye…
    banyak link yg iklan kan je…

    harap REPLY… thanks!!

  20. shyalenee says:

    tiada borang permohonan utk sesi 2014 ke?

  21. waffy says:

    sye dah isi borng but bile chck dkt 15888 dia ckp maaf tiada dalam permohonan,,sye dah isi borg dkt http://upu.mohe.gov.my/ dan dah dpt borng dia suruh cetak ,,,

  22. HUFFAZ RINDUI SYAHID says:

    KALAU KITE X CETAK CETAK BORANG PERMOHONAN TUH MCM MANA

  23. Abby says:

    Saya lepasan diploma nak apply upu untuk kemasukan 2014. Adakah saya terlambat?

  24. aizzah says:

    Macam mane nk mohon borang upu nie???

  25. Amer says:

    kenapa web upu.mohe.gov.my tidak boleh buka? saya nak mohon upu ni..

  26. fauzi says:

    boleh bagi link untuk nak masukkan no unik upu ni tak ? aku tak tahu nak masukkan dekat mana . buka laman web dia tak jumpa . urgent ,thanks

  27. mukhriz says:

    permohonan upu telah dibuat.. tetapi saya tidak jumpa bahagian dimana saya perlu print permohonan sebagai bukti permohonan.. sesiapa boleh bantu?

  28. Firdaus says:

    Mcm mna nak tao keputusan dpt ke x

  29. ashraf says:

    mcm mne nk isi num pin

  30. Eiqaa says:

    Assalamualaikum . kalau tak cetak borang UPU tu tkpa kahh ? hrmm . please help mee , cmana niehh . :’(

  31. hidayu says:

    ermm nk tnye mcm mne nk kmaskini result yg sbnr .. byk kali buat xmau2

  32. Cik Aten says:

    Borang UPU ni memang tak suruh masukan result ke macam mana ? Pening ahhhh :’(

    • Yamin says:

      Saya pun perasan.. Sbb dlm panduan tu siap suruh isi result ngan jawatan koko sume… Saya dh print dh.. So sistem baru upu memang takyah isi result eh??

  33. nadia says:

    camne ek kalau tersilap tipe email?? haiya!

  34. nurul azmira says:

    Saya sudah mengemaskini permohonan upu sebanyak tiga kali ,tapi saya tidak dapat mencetaknya. Bagaimana jika saya belum mencetak permohonan upu sedangkan saya sudahmengemaskini sebanyak tiga kali .saya tidak berpeluang lagi mencetak permohonan tersebutt

    • nurul azmira says:

      Saya sudah mengemaskini permohonan upu sebanyak tiga kali ,tapi saya tidak dapat mencetaknya. Bagaimana jika saya belum mencetak permohonan upu sedangkan saya sudahmengemaskini sebanyak tiga kali .saya tidak berpeluang lagi mencetak permohonan tersebutt

  35. fitrah says:

    sy dah mohon upu utk ke uitm tapi blh ka guna no pin yg sama utk mohon ke politeknik.

  36. nurul says:

    mcm mna nk isi upu yer??

  37. mcm mna nk isi borang upu nih??????alamat web dh taip suma dh, tapi bila klik jaaa nk isi upu tuh dia error plak….pninggg glaaa dh nihhh..

  38. fathin says:

    macam mne nk semak balik borang pemohonan

  39. sharul says:

    saya dah isi borang permohonan untuk sarjana muda kat upu yang buka pada januari hingga april, tapi saya tak cetak lagi borang permohonan.. saya dah check banyak kali tapi link untuk borang permohonan dah takde.. macam mana ni? takpe ke klau tak cetak? just hantar je dokumen2 yang U nak.. boleh ke klau camtu? please reply..

  40. Rosnan says:

    saya tidak boleh print maklumat permohonan ke UPU. Selepas tarikh tutup.

Leave a Reply

CommentLuv badge