11 Responses to “Kisah Seram Di UITM Lendu Melaka Ternyata Benar”

  1. crystal94 says:

    I can’t denied all of this, because this is what really happen, and actually, it is worst than what was written. Pihak lain boleh katakan bahawa semua ini propaganza, or maybe just a rumours, but as one of the student of uitm Lendu, I know what actually happen here. Yes, 1 blok kolej telah dikosongkan untuk keselamatan, and bacaan yassin perdana telah diadakan di seluruh blok uitm Lendu secara serentak pada Jumaat malam yang lalu. Doakan semoga uitm Lendu akan kembali pulih…

  2. mat topong says:

    aku rasa uitm Lendu kena tukar nama lah…nama tak serasi kot….hehe

  3. ina says:

    memang seram kisahni harap siapa yang belajar kt sane kuatkan semangat

  4. radzi yusof says:

    As-salam..kepada sesiapa perlukan bantuan hubungi saya,inshaAllah..saya dah banyak dapat menyelesaikan masalah2 yg lebih teruk.saya juga boleh mngubati pelbagai penyakit kecuali mati.0172057347.

  5. radzi yusof says:

    As-salam..dah banyak tempat saya pergi yg dikatakn berhantu.tapi bagi saya semuanya biasa sahaja.apabila saya melihat jin,syaitan dn iblis makgluk2 ini semua lari bertempiaran ada yg terkencing dn terberak apabila melihat saya.saya yakin dengan kekuasaan Allah dn ilmu yg saya pelajari dapat membantu saya dn insan2 yg bermasalah.jika ada sesiapa yg ada benda2 yg dirasakn kuat boleh bawa kepada saya.setakat ini saya tak jumpa lagi walaupun satu malaysia saya dh pegi.

  6. fawwazaljufri says:

    Amalkan ratib al-attas dan ratib al-haddad .. InsyaAllah takkan ada yg kacau lagi dah.

  7. qayyum says:

    aku ade pengalaman kat situ masa perkampungan anak anak yatim kat situ , anjuran UiTM. KAMI DI BERI kami masing masing diberi kan bilik. satu bilik 4 orang masa tengah hari kat situ kitorang tak tau ape apo. malam tu selepas solat seorang budak perempuan kena histeria . pastu hari ke3 lak budak sekolah aku nampak seorang orang tua tengah mengisai tong sampah depan tandas budak tu cepat cepat masuk bilik

  8. Serong says:

    Betul,. Kalau ade sesetengah pihak kata sume ni publisiti murahan or etc, aq nk bg tau korg. Aq bekas uitm lendu, aq bdak AD block KASTURi , bole nampak jelas tangki air atas bukit dari tingkap blik aku. Terpulang pada korg nk ckp apa, hanya yg pnah alami je akan tau cerita sebenar.

  9. Fakhrul says:

    Bende ni betul… Kwn Kakak aq penah kene… Dia amik gambar kat tasik tu pastu de something kat belakang dia…

  10. najmudin says:

    Klu ade lg ape2 yg brlaku..infom2 teringin utk tngk sndri bnda tu.. 014-2224765 (whatsapp)

Leave a Reply

CommentLuv badge