16 Responses to “Keputusan Permohonan BL1M Bantuan Lesen 1Malaysia”

  1. nape server error nie..,nak semak xleh..,frush raso..,lau bleh ejuz skit..

  2. jiji says:

    kata suruh klik.bila klik kata file errow plak..pahal nie?????

  3. pehal nie..error sokmo..nak check gno..
    lmbat ag kow bru bleh..kito nk ambak trade..,bnyak ag urusan yg prlu disettlekan..

  4. mawar pink says:

    Pesal ni…error jew,camne nk semak.ssh lar law asyk cmni jew.hurmmmm.

  5. cinta says:

    asal error doh?

  6. NUR AMEERA QISTINA says:

    DH NK MSUK 2 BULAN DH..KEPUTUSAN STILL X LEH TNGOK LGI…EG SERVICE COMP.DH TELAN DUIT..KEPUTUSAN PLAK X LEH TNGOK LGI..APA NK JDI NIE….JANGAN2 DUIT KAMI DH INVEST KE LAIN…

  7. member says:

    log on to http:1/bl1m.myeg.com.my/bl1m web/pulblicsearch FormEn.zhmtl
    Click search box then click on the coloum given you to check with your identy (IC)
    number then you wil get the result THANK yOU…….

  8. member says:

    I check my result like tat oni can chek if we follow on this ppls given means we wil not get know about our registration…… Until they reply i relly fedup on this kind of things… Its to much

  9. Sanur Ramli says:

    xupdate ag kow server tue,xcekak kow bleh ag nak check bl1m…???

  10. TANG YA UNG says:

    knp website errow nie???xdpt check…!!please helpppp me..

  11. samir says:

    kenapa di sarawak belum memulakan bl1m ?

  12. bl1m ni bntuan ke,menyusahkann???? nk semak pn tak leh… nk tgu saman dh blambak ru nk bagi ke????????

  13. devi says:

    bl1m meyusahkan raykat tak ikut betul tak ada orang nak jawab talipon nak tanya jalan pergi kursus komputer kata tak tahu nak cekap jalan ini ke bl1m.menyusahkan orang hantar melpun tak reply.

  14. kavitha says:

    saya dah lama daftar…..bila bt semakan dalam proses.lg brp lama naka tunggu…saya nak gun a lesan sbb suamai sy pun dah kemalangan susah nak bawa dia prg hsp / mana2 sbb tak de lesan…tlg check cepat…harap2 umno sg siput cpt bt keputusan..

  15. SADZ says:

    saya tgh tunggu reply dr Myeg. utk keputusan BL1M but until now lom ada apa2 reply dr depa..apadah jadi nie..kata bantuan tp kini dah menyusahkan rakyat lah pulak..

Leave a Reply

CommentLuv badge