36 Responses to “Tarikh Pemberian Rebat RM200 Beli Telefon Pintar”

  1. awat la aku 23 tahun ni??

  2. nora says:

    kenapa bila nak bukak borang ni x dpt? dia akan keluar internet explorer cannot display the webpage

  3. SHIKIN says:

    SY BERUMUR 21 TAUN NIE,,TP BILE MOHON XDPT..KNPE EKK..TARIKH SY 22 JUN…ALAHAI..NGAPE..PTT NYE DPT KOT…

  4. khairol_jb says:

    salam… saya dah berjaya tebus rebet ni… senang je…
    saya kat jb tebus kat digi centre taman molek.. staff digi sana sangat mesra pelanggan… saya bawa fotocopy ic dengan slip rebat yang di print.. saya cuma bayar RM169 sahaja bagi handfon galaxy y… bagi siapa yang tak guna line digi pun boleh tebus di sana cuma perlu beli prepaid digi yang berharga RM8.50… sangat senang… harap semua belia dapat tebus rebet ni.. bukan semua kerajaan yang sanggup bagi rebat kepada para belia negara kita ni… janji cukup syarat…

  5. eid says:

    kalo xde printer cmne erkk?….
    i dh daftar tp xprint xper erkk..?
    please answer me…tq

  6. wan says:

    Bukak email yg dtgnye dri skmm,then die bg resit dlm bentuk pdf..xde printer,g cc..

  7. rina says:

    saya nak tanya kalo dah daftar kat SKMM tu,kat status pendaftaran tu keluar ayat:Tahniah,permohonan anda telah diterima. tp tiada no rujukan camne?

  8. macam ner nak check rebate kiter ni dapat x kalu dapat syukur kat allah em ….plezzzz k…

  9. NETA says:

    sy da daftar tp xdpt kat email….then tgk kat history pn xde jugak….tp permohonan da berjaye…mcm mne niy?? sy xprint lg….mne nk dapat blik borang tu????

  10. idah says:

    sy terlupa utk print slip baucer tu..so klu nak print balik nak wat cm ne?

  11. Ahmad Fuad Noor says:

    As’kum . Salam 1 malaysia .
    sye nk tanye , pendaftaran nih ade tarihk luput x ..?

  12. nurafikah ibrahim says:

    npe umur 21 tpi lahir bulan 10 xleh nk daftar,law nk ikut kan tetap dah 21 thn..

  13. Mohd Nur Fikri says:

    slm 1 malaysia…kt sarawak nk tebus kt mana ye????

  14. Pris says:

    di manakah saya boleh menyemak keputusan status samaada permohonan sy berjaya ataupun tidak. Rebate rm200.???

  15. puvanes vary a/p mahalinggam says:

    slm 1malaysia saya berjaya

  16. tasya says:

    saya dah isi borang ni tapi tak boleh print kenapa ye?

  17. adda says:

    mcm mne nk isi borang online??

  18. nick rondz says:

    hii..

  19. nick rondz says:

    sya da dpt ribet tu..tp tempoh da luput..boleh x renew blk..?

  20. DEWI says:

    sya da dpt ribet tu..tp tempoh da luput..boleh x renew blk.

  21. DEWI says:

    sya da dpt ribet tu..tp tempoh da luput..boleh x renew blk.
    pls reply ………..?

  22. zack says:

    tarik luput sy berakhir 19 ogas ni..Tapi saya dapt mcg last permohonan 4 ogas..mcm mana yer?ada number telefon pihak skm untuk dihubungi x..untuk sy tanya perkara ini..

  23. ilias says:

    Kenape dah boleh daftar lagi ni?

  24. Nazira says:

    macam mana cara nak dptkan slip penebusan tuu… :(

  25. dev says:

    bila rebat ini akan dibuka semula?

  26. miya says:

    asslamualaikum mcm mne nak daftar online erk rebate nie ,, ????

Leave a Reply

CommentLuv badge