22 Responses to “Gambar Wan Syarifah Nooraazmanita Ditangkap Khalwat”

  1. tokbomo says:

    insaf kat mahkamah jerr tuh.. Dgn tuhan x insaf pn..
    Aku mmg x leh trima klu yg jenis bini org ada laki lain.. Ni kn plak siap kena tangkap khalwat. Confirm dh main klau kena tangkap kat hotel pagi2 buta macam ni.. Ntah dah berapa kali buat nya.. Haha..
    X kira la ada niat nak kawin ke ape, tp yg pmpn tu masih bini org..
    Setakat denda banyak tu bdk sek yg kena tangkap khalwat pn blh byr..
    Ni kn pulak dato KP, pmpn tu pn dh gred u41 berapa gaji masing2 yg kerajaan byr tiap2 bulan..
    Erm.. Mcm ni ke hasil pemilihan calon2 yg berjaya utk bekerja bagi SPA untuk bekerja dalam sektor kerajaan????
    Pandai betul SPA buat interview dan pilih staff utk kerajaan.. Bkn nk cakap smua, tp majoriti nya yg makan gaji buta, yg tau complain gj rendah..
    Kerja tau nk cuti, nk isi borg pindah dll..

    • azam mad says:

      so ko boleh terima la kalau laki org kene tangkap? bro, lelaki melayu mcm ko ni memalukan ler…laki tu pun suami org der…sama2 memalukan, dah sah2 anak2 die besar panjang…bile mane org kite ni selalu menghalal perbuatan kaum kte…itu yg bahana tu….jgn diskriminasi bro…

    • lol says:

      btul2…knbyakan staf krjaan makn gaji buta je…keje xpnat mana then nk complain gaji rendah…pg swasta la bnyk cite plak..ni la keje kerajaan da xda keje sangat pg cari keje ovrtime kt hotel..jd pelacur..bodoh punya bini orang..

      • lelah says:

        helo bro..ckp kena hati2 sikit. Dunia gomen dulu dan skrg jauh langit bumi. Aku pun dulu kerja private. jgn kutuk kalau x tahu. kerja ni bergantung pd individu bukan 100% krn sektor gomen atau swasta. nmpk sngat katak bwh tempurung. Alasan zaman batu wehh

        • man says:

          insaflaah perempuan..ko tuh bini org..x malu kat anaak2 ker..mesti anak ko mbenci ko seumur hidupnyer..ko tunggulah balasan dari allah.pergilah sujud kat laki ko dan minta ampun bnyak2

      • zul says:

        apa lak kau nak maki hamun org keja kerajaan..mgkin kau kot yg jenis cmtu.aku keja swasta

  2. audi A4 says:

    Org tua ni bnyk sangat masa lapang..org lain tahan ngantuk tahan mata jgn lelap oncall utk slamatkn pesakit di hospital..yg dia buat kerja celaka tgh2 mlm dgn bini org..

    Tu laa..masa lapang yg bnyk tu digunakan tuk cari kesalahan org2 bawahan yg kerja siang mlm bersungguh2 slamatkn pesakit, hukum org2 bawahan dgn kesalahan yg x masuk akal, herdik & perlekeh org dlm meeting cm dia lah yg perfect..perfect sangatlh tu..ntah reti ke idak manage case hyperglycemia attack or heart attack..maklum lah x practise, duk dlm pejabat ber-econ yg keje hari2 duk cari kesalahan org..

    Allah SWT bayar cash kt dunia..probably berkat doa2 pegawai2 yg diinaya & dizalimi

  3. wan.. says:

    bila tiada iman di dada tk tau hkum hakam..dah datg kelantan jgn nk brjabat tangan dgn org bukan mahram…mesej ini sbgai peringatan….renung2kn…dkat2kn diri kpd yang maha esa…Waalah aalam..

  4. Tok Kadi Kampong Cheras says:

    Biasa lah budak budak UKM ….entah macamana training dia orang ni…asyik nak kesalahan orang saje pandai…tak lama dulu , yang Dr. Rozedmi, entah jual ubat anti obesiti jenis macam mana….hero DG Kjalwat ni jadi penghakimnya sampai keluar kat TV dan suat khabar macam Rozemi ni Public Enemy No. 1 lagi dahsyat dari Cina Sinseh tepi jalan…sekarang Prseident Majlis Perubatan Malaysia selaku KP Kesihatan kena tangkap main bini orang tengah tengah Putrajaya…elok lah itu….macamni lah kerajaan BN cari orang untok menjalankan tugas…mana tak lingkup negara.

    • Aman says:

      jgn salahkan BN.. org parti lain tak de kena tangkap ke? Malah yg memegang tampuk pemerintahan parti kena tangkap… ko tak cerita pulak?? hahahahaha…. KP tu tak tahu lagi penyokong BN atau sebaliknya… Ko tak cakap pula bila dia kena tangkap atas usaha orang BN? mungkin orang jawi penyokon BN? orang mcm kau lah yg lingkupkan negara..

    • sob says:

      suka hati je cakap budak UKM ke apa.at least UKM & UM medical graduate diiktiraf S’pore. Kalau grasuate uni lain jangan harap la. Please jangan generalized, jangan ingat semua graduate sama. Ya, saya pun setuju, ia xde kaitan dgn politik. Belum tentu bekas KP tu BN

    • sob says:

      Dr Rozmey tu USM graduate. Suka2 je tabur fitnah memburukkan UKM graduate, dah la tak siasat dulu

    • zul says:

      tak bole ke kau tak sebut BN tu..kau ckp ikut sedap kau je.tau la kau tu x suka BN.tau la ko tu pr

  5. ary says:

    astarafirullahalazim.. urut dada.. semoga dijauhkan kami dr ujian sebegini ya allah.. paling terkejut i knew that women.. that women org terengganu k. dulu study kat kolej kejururawatan kuala terengganu.. tahun 1997-99 kot
    semoga jadik pengajaran.

  6. Siti says:

    Allah..malunya pada anak2,patutnya kita jadi contoh yg baik pada mereka…patutnya orang yg macam ni dipecat je,memalukan kementerian…banyak lagi orang yg layak nak sandang jawatan dia tu…

  7. man says:

    nauzubillah..myedihkan,memalukan,

  8. zila says:

    Kata P.Ramlee, aku mahu cari isteri bukan betina…he he he..

  9. Bakor says:

    keje jururawat banyak pahala membantu orang,,,,jururawat ni buang pahala menambah dosa berzina…tak malu ke buat perbuatan itu..muka ANAK,IBU dan AYAH anda, letak di mana?? ke kau letak di bawah TAPAK KAKI KAU…

    Si Tua ni pun kalu dah kempunan nak berbini baik cari yg TERBAIK,,,,bukan TERBALIK….

    DUNIA MENUJU KIAMAT

  10. apa apa saja says:

    maaf yer…harap tiada siapa tersinggung…aku rasa mmg org gomen ni taste dorng laki org atau isteri org..byk sgt scandal yg aku dgr dan baca melibatkan golongan golongan yg mcm ni

Leave a Reply

CommentLuv badge