7 Responses to “Tarikh Tutup Permohonan Matrikulasi 2013/ 2014 Dilewatkan”

  1. sadiqah husna says:

    salam,sya adalah pelajar lepasan spm 2013.dan telah membuat permohonan ke martrikulasi..saya ingin membuat semakan semula kerana saya tak seMPAT PRINT LAGI BORANG PERMOHONAM TERSEBUT,MINTAK TLONG nk bwt apa sekarang?ADAKAH Semua aplikasi semakan telah ditutup?mohon kerjasama dri pihak matrikulasi,agar sy dpt semak permohonan tersebut dan print borang tersebut…

  2. maria says:

    Betul ke kalau terima matrik, kita takkan dapat upu?

    Then,bila tarikh akhir untuk terima tawaran matrik?

  3. reenrahim says:

    salam.. nk taye sikit.. last pembelian pin 15 april 2013. so sekarang bulan mei.. boleh neli no pin lagi tidak.. saya tak tahu langsong tentang pembelian pin penting.. sebab guru2 katt sekolah tak jelaskan pun tentang no pin mandangkan saya kelass rendah.

  4. danneia says:

    salam,kalau tak mohon dalam tempoh yg sampai november,boleh mohon lagi tak masa orang buat rayuan atau akan dibuka lagi tak?atau permohonan memang setahun sekali je?

  5. MOHD AZMI B. MAT SALLEH says:

    Salam…Saya ada memohon secara on line untuk anak saya lepasan SPM 2013.Saya dah beli no. pin BSN tetapi masalahnya slip yang saya print.telah hilang sewaktu rumah saya dilanda banjir menyebabkan saya tidak dapat menyemak kemasukan anak saya ke matrik.Mohon mendapat penjelasan…TQ

  6. king says:

    Tolong,macam mana nak buat pemohonan semula matriks.

  7. ara says:

    salam ,masa pendaftaran wajib ke bawa borang permohonan matriks , macam mana kalau hilang ?

Leave a Reply

CommentLuv badge