37 Responses to “Tarikh Baucar Buku 1Malaysia BB1M 2013 Diedarkan”

  1. ernie says:

    nak tnya,,
    student matrix dapat x?
    sebab batch ktorang xdpt ape2 pon,
    duit yg 100 tahun lps pun xdpt.

  2. Azam Baizen says:

    Sy ni tgh final semester kat UIA n semester ni berakhir dlm pertengahan bulan januari. Agak2 students macam sy ni dpt x?

    • dana says:

      kalo belum konvo masih layak

      • heyZ says:

        mana tau kalau selagi belum konvo boleh dapat? mana dpt info?? saya student uia jgk..mid january abes blaja…balik awal…tp bile datang balik awal feb aritu nak claim voucher, uia x bg..katanya, jika bkn active student (x regis for current semester) x boleh ambil…

        mana dapat info tu ye??

  3. Sha says:

    student form6 dpt tak bantuan ni?

  4. ariffin says:

    blog anda mengatakan dapat bulan Januari tp ada blog lain cakap dalam Februari. Jadi boleh saya dapatkan sumber mana anda dapatkan info ini?? terima kasih

  5. AyinSharlini says:

    bEtul kE dpt. .sumE. .x kEsh laa. .kErajaan kE swasta Ea. .^_^

  6. Muhammad Hazreen says:

    Pelajar Institut latihan Perindustrian(ILP) bawah jabatan tenaga manusia dapat tak?

  7. Jellybin309 says:

    Bilakah tarikh edaran BB1M untuk pelajar Tingkatan 6?

  8. hah… kolej saya pula kata kerajaan da tukar baucar buku kepada kad diskaun siswa… confius la… kolej saya tipu student ke? puas saya cari kat internet… konon ada maklumat kat internet… haprak pun tak ada…

  9. Jagtish says:

    Adakah mahasiswa yang berkewarganegaraan Malaysia yang menuntut di luar negara, layak mendapat baucar buku 1Malaysia ini?? Jika layak, bagaimanakah cara untuk mendapatkan baucar tersebut?? Terima kasih..

  10. fazz says:

    budak matrik dpt ke? knape smpai skrg de dgr brite ye? batch sy dh tamatkn matrik buln 5 nnti… kami b;hrap sgt baucher ni sbb kami mmrlukannya utk mmbli bku rjukan sbelum final exam nanti….

  11. TSZ says:

    Saya nak tanya kenapa baucer buku belum diagihkan? Dah nak masuk bulan Februari.. Daripada pelajar kolej WIT Port Klang..

  12. Qushairy malek says:

    salam . nak tanya baucer nie boleh beli peralatas sukan ?.,.contoh macam kasut sukan, baju sukan dan sebagai lagi .,..bole tak ?

  13. erin says:

    bole ke tuka kepada duit ? ade dgr2

    • andi says:

      boleh je. email ke transbotz at gmail dotcom dengan lokasi n no hp

      kami bukan ah long, cuma nak tolong
      tak mau takpe tak paksa jangan hina

  14. strawberry says:

    pljr part time dpt x?

  15. asyraff says:

    pelajar IPTS dapat tak??? sebab saya belajar di kolej. agak2 biler ea dapat??

  16. hafizan says:

    sy student ipts dri kolej m.e.a technologi centre…dn skrg sy tngh prktikal…adkh sy lyak dpt baucer ini…tlong reply pntg

  17. su says:

    saya pelajar ikbn dan sedang praktikal..berhubung perkara di atas adakah kami layak untuk mendapatkannya..kerana sampai sekarang tiada apa-apa pon yg kami dapat sejak awal 2012 lg..

  18. gunamala says:

    ada tak dapat budak accel skill melaka

  19. Saya rase IPT saya dh mkn baucer 2 kot…sbb tau2 je bdak2 laen dh dpt…. IPT sya nie buat senyap je…dh mcm tian chua..lecturer sume mukenye brong gitu…

Leave a Reply

CommentLuv badge