102 Responses to “Permohonan Sekolah Menengah Teknik Dan Vokasional 2013”

  1. Arie says:

    Helo , kenapa sye nk laman web borng tu ia service unavailbe ? :(

  2. anis says:

    askm,nape dh masukkna no ic n no angka giliran kt borang tu,thn paparannya tulis,tak sepadan ngn no ic n no angka giliran?

  3. alifzammil says:

    salam, saya ambik pmr tahun ni, bila mula boleh mohon? tarikh permohonan sampai bulan berape? harap sya dapat masuk vokasional..

  4. alifzammil says:

    salam, saya ambik pmr tahun 2012, n berminat nak masuk vokasional tahun 2013, bila tarikh tamah untuk mohon? saya nak ambik aliran teknikal atau automotif… harapp2 boleh dapat lah..

  5. Bie Biey says:

    kita guna no.kad pengelanan siapa??>_<

  6. askom,knapa sya nk isi borang sistem 2 ckap (masukkan 6be ic n angka gliran yg btul)pdahal sya dh ltak yg btol,sya nk sngat msuk skolah vokasional.harap2 encik semua fham..

  7. aina says:

    knpe sye dh bkk link untuk kemasukan tpy dye ttap xleh bkak.. dye tlis not unvaliable..

  8. anna chabi kikyong says:

    cmne nk wat yew?

  9. anna chabi kikyong says:

    adew x yg nk bn2 sye?sye prlukn p’tolongan nie….

  10. Natasha says:

    Boleh ke mohon lebih dari satu sekolah?

  11. baihaqi says:

    assalamualaikum..sy nk tanye bile tarikh tamat borang kemasukan ke sekolah teknik..

  12. norazlen says:

    sy betul2 nak msuk skolah teknik atau vokasional nie..harap2 kna trima

  13. syafiqah says:

    sy da apply , tpy boleh tak nk apply banyak-2 ?

  14. fatin says:

    salam. saya time trial tak memuaskan .tapi 19hb ambil result pmr alhamdullillah semuanya lulus. boleh ke kolej vokasional terima tawaran sya kalau mcm tu? tapi dia nak keputusan trial punya.

  15. syafiqah says:

    antara sekolah menengah tenik atau sekolah menengah vokasional yang mana menawarkan jurusan perdagangan??dan yang mana lagi ok??sy ambil jurusan perdagangan semasa tingkatan3 jadi macam mana nak masuk jurusan perdagangan juga semasa tingkatan4?

  16. karim says:

    Pmr saya 7A 1 C BI layak x saya masuk sek menengah teknik.sekolah ni ada SPM X

  17. ash says:

    nk masuk pun susah

  18. ash says:

    mcm mna nk msk..cuba byk kali pun xleh
    :(

  19. nadia says:

    macam mne nk dapatkn borng online sekolah menengh teknik,, xnk kolj vkasional

  20. syamila says:

    assalammualaikum ,boley tanye tak . macam mana nak cek kalau kita dapat masuk tak ?

  21. syamila says:

    assalammualaikum . boley tanye tak ? macam mana nak tahu kita dapat masuk ke tak ? nak cek dekat mana ? sila beri kerjasama .terima kasih .

  22. Sharven says:

    Bila keputusan akan keluar ?
    dan bila sekolah akan bermula

  23. Filzah says:

    assalammualaikum…semakan untuk kemasukan ke KV ataupun SMT bila akan dibuka dan di umumkan???

  24. Alensa says:

    excuse me , aa , semakan smk teknik 2 bila keluar ??
    and macam mana kita nak tahu yg kita layak or tak ??

  25. amiruddin says:

    salam , pemohonan nie kene prient ker ??? tlg tunjuk ajar

  26. cik ada says:

    bile kputusan permohonan ke sekolah mngh tknik vokasionl keluar??nrvous nii…harap2 dpat…

  27. Syahme says:

    kalau nk buat permohonan lebih drpd 1 boleh x? cm kalau dh mohon teknik, lps 2 nk mohon vokasional plak??

  28. sakila says:

    macam mane nak semak permohonan , sama ada dapt atau tak dapt ? minta penjelasan ?

  29. hazirah says:

    bila kita boleh tahu dapat ke tak permohonan yang dibuat?

  30. fadzali says:

    hello…bleh brithu mcm mna nk smak sma ada kita dpat msuk
    ke tak…

  31. sara says:

    bila boleh buat semakan kemasukan ye
    dan macam mana nak buat semakan??
    boleh tolong informkan tak??

  32. eyda says:

    sya nk tnya.,cmne nk check kputusan smk teknik? dan ble trikh kputusan akan d umum kn?

  33. syakirin says:

    DAA NK BKA SKOLAH NI,MCM MNE NK TAWU PERMOHONAN SYE BRJAYA???

  34. hidayah says:

    Assalamualaikum, nak tanya macam mana nak buat semakan ke sekolah teknik bgi tahun 2013 ?

  35. syazwan says:

    semakan kputusan teknik 2013 ble kuar?

  36. Aisha says:

    assalamualaikum , hari ni dah dibuka ke semakan kemasukkan ke kolej voka tu ? Mohon dijawab

  37. yana says:

    bile semakan tu nak kuar ek ? boleh terangkan ?

  38. mia says:

    kat mana nak cek semakan permohonana samada diterima atau x?? saya skrg nak masuk tingkatan4 n lepasan pmr. .
    harap dapat bagi respon dengan segera. . tolongla anak bangsa kita :)

  39. Kawan Cikgu says:

    Bagi permohonan yang diterima, ada boleh masuk ke laman tempat anda mengisi borang dan klik untk hantar. Borang tersebut akan bertukar jadi warna putih dan di atas sekali tertera ‘permohonan anda telah diterima’ -maksudnya BORANG permohonan anda telah diterima.
    Keputusan permohonan akan dikeluarkan pada 11 Januari 2013. Terima kasih

  40. zul says:

    Nak tengok keputusan permohonan tu macamana? Boleh kea mohon lebih dari satu sekolaah? *mengharap jawapan :(

  41. Ain says:

    bagaimana jika saya diminta untuk hadir ke temuduga sekolah tu?

  42. Harith Harzan says:

    Assalamualaikum,saya nak tanya kalau nak masuk kolej vokasional dia akan tengok peperiksaan percubaan PMR ke?Sebab saya punya result percubaan teruk 6C 1D 1E tapi saya punya result yang sebenar 1A 5B 2C?Boleh ke masuk ke vokasional.Harap-harap dapatlah Amin!!

  43. Syahirah says:

    adakah benar yg kputusan teknik kluar hri ini?

  44. anna chabi kikyong says:

    cm ne nk wat rayuan yew lau x ley g kewskola 2 trus?please nk tnye….

  45. izzaty says:

    kali buat rayuan mcm mne erk????

  46. izzaty says:

    macam mana nak buat permohonan?????

  47. Elicia Romed says:

    seolah teknik ada spm tak oo..and subjek seperti kat skolah menengah lain??pliz jwab

  48. hani says:

    sya mntk skolh teknik & kolej vokasional ,, tp knapa dpt taw kputsan teknik ja? untk 1 permohonan sja ka ?

  49. syasya says:

    kalau tak berjaya nak pergi buat rayuan.. nak kene bawak ape ye ??

  50. farid says says:

    knpe sye x dpat sekolah teknik,,,:)

  51. fatin aina says:

    kenapa saya dapat vokay pnye result je.saye mohon teknik juga..memang tk leh mohon 2x ke.ala,saya nk sgt masuk teknik.please help me..

  52. sz says:

    mcm mne nk print nie??? xleh lha

  53. MUHAMMAD KHAIRUNNAS BIN MUHAMMAD HATTA says:

    SAYA MEMOHON RAYUAN UNTUK KEMASUKAN SEKOLAH VOKASIONAL DI DALAM NEGERI MELAKA BAGI SESI BARU IAITU DALAM BIDANG AUTOMOTIF DAN SEKIRANYA ADA KEKOSONGAN SILA HUBUNGI SAYA DI TALIAN 017-243 0870 UNTUK TINDAKAN SELANJUTNYA,SEKIAN HARAP MAKLUM TERIMA KASIH.

  54. MUHAMMAD KHAIRUNNAS BIN MUHAMMAD HATTA says:

    SAYA MEMOHON KERJASAMA DARIPADA PIHAK TUAN/PUAN UNTUK PERMOHONAN TERSEBUT…TERIMA KASIH.

  55. jasmine jane says:

    Asalamualaikum.
    saya telah memohon untuk ke sekolah menengah teknik dan vocasional bagi tahun 2013 tetapi permohonan saya ditolak.Bagaimana sekiranya saya ingin membuat RAYUAN SEMULA melalui online.saya sudah cuba untuk menggunakan link diatas tetapi semuanya bertulis “404 – File or directory not found.The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.”saya sangat menginginkan untuk masuk ke sekolah tersebut.harap dapat memberi kerjasama.Terima kasih

  56. Ahmad zaini mohd mokhtar says:

    Applikasi Semakan Teknik Dan Vokasional 2013 >

    404 – File or directory not found.
    The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

  57. Nor Azila Hj Abdul Razak says:

    Assalamualaikum wbt..

    Saya ingin merayu untuk kemasukan anak saya ke sekolah teknik. Saya amat2 berharap ada jalan dan peluang untuk anak saya meneruskan pelajarannya di sekolah teknik yang saya pasti membuka peluang dan ruang yang luas di masa hadapan.
    Saya tidak pasti bagaimana caranya untuk saya merayu..adakah saya terus ke sekolah teknik yang berdekatan?..adakah saya perlu ke PPD?..atau ke Kementerian bahagian teknik dan vokasional.
    Saya amat berharap pihak tuan memberi laluan kepada saya dgn maklumkan proses yg perlu saya ambil.
    Terima kasih. Wassalam.

  58. Treacylla says:

    kalo belum ambik PMR trial blh daftar ka?:

  59. hai aslamuallaikum,nk tnye,klu msk vokasional kena ade A ker

  60. din says:

    bila tarih pemohonan dibuka ye… ^_^

  61. aliena md samsudin says:

    salam sejahtera
    borang permohonan untuk kolej vokasional sesi 2014/2015 ada tak ?

  62. suzana says:

    tahun ni anak perempuan sye menduduki PMR. dia teringin sgt masuk sek Vokasional. bila permohonan di buka ya ?

  63. T-VA says:

    saya tahun ini menduduki PMR. saya teringin sgt masuk sek Vokasional. bila permohonan di buka ya????

  64. nur aisyah says:

    Assalamualaikum wbt :)

    Erm , nk tanye . Tahun ni saye amek pmr 2013 , so , saye nk tanye , bole daftar skrg tak ??

  65. hafizie says:

    Assalamualaikum!!

    saya nak tanya , tahun ni saya menduduki PMR , saya teringin nak masuk sekolah teknik vokasional , bila permohonan di buka ?

  66. lela says:

    tolong email bila permohonan kemasukkan untuk 2014.

  67. jieha says:

    bila permohonan kemasukkan sekolah teknik kolej vokasional akan dibuka?. Tolong email jika sudah dibuka

  68. ahmad ruzaini says:

    tolong email bila permohonan kemasukkan untuk 2014.

  69. khairulaiman says:

    assalamualakum

    tolong saya mcam mane nak masauk teknik kolej vokasional
    tahun 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge