24 Responses to “Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah (SAPS) Online”

  1. pls i want my result upsr 2012
    pls send me upsr result plssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

  2. pls send me to my result
    plessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

  3. Jaya says:

    Kami ibu bapa bagaimana cara untuk login?
    atau
    memeriksa keputusan anak saya darjah satu 2012?

  4. Nursyafiqah says:

    saya mohon tolong tunjukkan slip keputusan peperiksaan akhir tahun kpd saye utk tujuan kepastian . Tolonglah .

  5. Ima says:

    semakan saps tahun 2012 memaparkan yg anak saya gagal dalam peperiksaan akhir tahun 4 pada peratusan 61%. Berapakah peratusan lulus untuk sekolah rendah?

  6. aida says:

    plez…..tolong tunjuk slipnye…

  7. Syuhaidi says:

    Knpa saye nk check kptsn exam sye yg thn lps x boleh ?? Ade mslh ape dgn laman web SAPS ??? Kecewa sgt…

  8. saya ingin mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan bulanan yang lepas .

  9. najiha says:

    so good ^_^ hehe

  10. wan nur damia balqis says:

    saya saps x tengok lagi nk tengok tapi x boleh kmrn tutup hari x tau knpa

  11. leza says:

    kenapa saya buka tidak dapat ?

  12. citah says:

    nape saya x boleh buka ….kena sekat ke??

  13. zack says:

    Saya nk buka tak leh pun macam haram dia tulis masukan kad pengenalan dh taip tapi tk boleh

  14. Fatihah says:

    Kenapa saya masukkan sijil lahir x dapat akses pun untuk keputusan trial upsr?

  15. athirah says:

    kenapa x boleh check nie????

  16. nur says:

    knape x leh bukak ni ? camne nk semak ?

  17. harith says:

    xbleh bukak pon..dah byak kali try..hampehh

  18. Queencie says:

    cant open! please fit it! thank you

  19. SYAFIQ says:

    Cannot open??

  20. jue says:

    kenapa x leh open ni…huh

  21. jue says:

    kenapa x leh open ni?????

Leave a Reply

CommentLuv badge