36 Responses to “Semakan Ibu Bapa Keputusan Peperiksaan Pelajar SAPS”

  1. faten says:

    terima kasih

  2. Saya ingin mendapat keputusan percubaab PMR anak Wan Ahmad Iskandar Danial bin Wan Izuddin KP: 970917-03-5465

  3. Mamat Bin Sood says:

    Kat youtube ada contoh guna SAPS

  4. filza nur najwa says:

    terima kasih

  5. nurul says:

    boley lha dpadd teraa tuu >> ..

  6. Zizan says:

    Terima Kasih untuk info ni

  7. Saya nak result saya bulan 10 dan 11….. No ic 980722-43-5118

  8. lynn says:

    Saya nak result anak saya bulan 3 tahun 2013 dajar 1 @ SK St.Francis Melaka.

  9. Hou zhi says:

    macam mane nak tahu??

  10. Mdm Yeo says:

    sy ingin tau pencapaian academy dan sukan di sekolah sukan bukit jalil, macam mane nak tau result?

  11. GFFFTD EGHHR R EGFJGHFDE YERYGHBV FFGHRR CDHGDRTR

  12. saya mahu menyemak keputusan peperiksaan

  13. keputusan adik saya semester pertama sk merotai besar 2013 tahun 4 ic :030318-12-0588

  14. an nur azrina says:

    saya ingin mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksan bulananan yang lepas

  15. Nik Muhammad Amir says:

    buat masa ni sistem analisis peperiksaan tak dapat bukak pade 31 Mei hingga 9 Jun

  16. ling says:

    saya nak check result? bagaimanakah tentang cara menyemak keputusan? guna google website tak boleh cari website ini……….

  17. clarre says:

    terima kasih padamu cikgu
    jasa mua akan ku kenang ku selalu.. :)

  18. eila says:

    kenapa x boleh tengok result….susah lah klau macm nie…

  19. eila says:

    kenapa x boleh tengok result…mcm mn nie…susah lah klu mcm nie…

  20. winnie says:

    Result selalu tidak dikemas kini, nak tengok pun tak dapat .Ada web ini pun tak guna.

  21. saya ingin dapat nombor 1 dalam periksa

  22. puan margerate says:

    lmbt sstem ni!!

Leave a Reply

CommentLuv badge