44 Responses to “Semakan Ibu Bapa Keputusan Peperiksaan Pelajar SAPS”

  1. faten says:

    terima kasih

  2. Saya ingin mendapat keputusan percubaab PMR anak Wan Ahmad Iskandar Danial bin Wan Izuddin KP: 970917-03-5465

  3. Mamat Bin Sood says:

    Kat youtube ada contoh guna SAPS

  4. filza nur najwa says:

    terima kasih

  5. nurul says:

    boley lha dpadd teraa tuu >> ..

  6. Zizan says:

    Terima Kasih untuk info ni

  7. Saya nak result saya bulan 10 dan 11….. No ic 980722-43-5118

  8. lynn says:

    Saya nak result anak saya bulan 3 tahun 2013 dajar 1 @ SK St.Francis Melaka.

  9. Hou zhi says:

    macam mane nak tahu??

  10. Mdm Yeo says:

    sy ingin tau pencapaian academy dan sukan di sekolah sukan bukit jalil, macam mane nak tau result?

  11. GFFFTD EGHHR R EGFJGHFDE YERYGHBV FFGHRR CDHGDRTR

  12. saya mahu menyemak keputusan peperiksaan

  13. jannah janz says:

    keputusan adik saya semester pertama sk merotai besar 2013 tahun 4 ic :030318-12-0588

  14. an nur azrina says:

    saya ingin mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksan bulananan yang lepas

  15. Nik Muhammad Amir says:

    buat masa ni sistem analisis peperiksaan tak dapat bukak pade 31 Mei hingga 9 Jun

  16. ling says:

    saya nak check result? bagaimanakah tentang cara menyemak keputusan? guna google website tak boleh cari website ini……….

  17. clarre says:

    terima kasih padamu cikgu
    jasa mua akan ku kenang ku selalu.. 🙂

  18. eila says:

    kenapa x boleh tengok result….susah lah klau macm nie…

  19. eila says:

    kenapa x boleh tengok result…mcm mn nie…susah lah klu mcm nie…

  20. winnie says:

    Result selalu tidak dikemas kini, nak tengok pun tak dapat .Ada web ini pun tak guna.

  21. saya ingin dapat nombor 1 dalam periksa

  22. puan margerate says:

    lmbt sstem ni!!

  23. i want to get number one in my clases……………

  24. MUDAH2 KAMU PASS PEPERIKSAAN AMIN2 YARABBALALAMIN…

  25. GEGAR VAGANZA SITI NORDIANA MINGU KE 58

  26. suhaila says:

    kenapalah saps x bleh d buka?

  27. Idea Berita says:

    Kadang2 ok kadang2 sistem semakan saps ni…

  28. N.PREMA DO S.NADESAN says:

    FAST REFERENCE FOR PARENTS IN THE BUSY TIME NOWDAYS. THANK YOU KEMENTERIAN PENDIDIKAN FOR THIS UPGRADING SYSTEM.

  29. hai saya ahmad rafidzie,kenapa ya sistem semakan saps ni kadang ok kadang tak ok pula dia

Leave a Reply

CommentLuv badge