151 Responses to “Koleksi Soalan Percubaan UPSR 2012 Seluruh Negeri”

  1. Norina says:

    Tak boleh nak download. Siapa yang dah download boleh tak email ke email diatas.

    Tq

  2. zakiwaja says:

    thank…lah..u all ni memang baik punya orang,….akan datang harap dapt syer lebih awal lagi ok…tq…banyak..banyak

  3. Rebecca says:

    Thanks
    but
    where is answer paper??

  4. Nat says:

    Terima kasih di atas perkongsian ilmu.

  5. Farah says:

    tq .. dan hrp2 soalan ne kluar dlm upsr .. :) ;)

  6. EL1 says:

    soalan math kertas 2 Kedah tak valid. dlm folder kertas 2 kedah tu soalan dr kelantan. mintak double check. TQ

  7. natasha says:

    hrp2soalan ini klur amin… hrp2 sy cpi 5a
    sy ign bga kn klrg sy

  8. shafiqah says:

    ala..x reti la nk download,camne nk tngok kalo camni

  9. lily says:

    kenapa tak leh print and tak boleh download. how to print?

    tq

  10. nizam says:

    OK LAH JUGAK BUT APA APA PUN THANKS LA KERANA IKHLAS INGIN BERKONGSI ILMU

  11. hanis96 says:

    salam.. :) boleh je lau nak download.. klik kat tulisan yg wrna merah tu.. then dia akan timbul tanda DOWNLOAD.. klik DOWNLOAD tu dan tunggu.. insyaAllah, boleh punya :) wslm

  12. nurin says:

    sy akan menduduki peperiksaan upsr tahun ini!
    doakan yg terbaik yer..semua..
    thanks(kpd sesiapa yg bagi sy info & doakan sy)
    love u so much

  13. irfan says:

    boleh bagi jawapan

  14. alia says:

    alamak saya akan ambil peperiksaan tahun 2013 iaitu tahun ni…..

  15. wawa says:

    assalamualaikum semua,saya akan menduduki peperiksaan upsr tahun ni,saya berasa gementar kerana tak lama lagi ,so doakan saya yang terbaik ok…………..

  16. annur sahla says:

    pada tahun ni….saye ade upsr…saye nak target 5A…doakan saye tau…dan semua kwn-kwn yg ada komen di sini…doakan kami semua supaya berjaya..

  17. Elly Elle says:

    Assalamualaikum..

    Hi buddies..! I love it so much that we can share lots of things within our reach.. Do keep updated from time to time..! keep up your sincere deed..! May Allah repay your kindness and grant your every wish, Inshaa Allah, Amen.. Assalamualaikum and have a pleasant day ahead..!

    XoXo.. !

  18. hi salam semua.korng nk tau x? pasal upsr

  19. Chai Xuan says:

    I can’t download the file. can some one help me?

  20. haziq says:

    thanks.love u!!!!….

  21. zilazlan says:

    terima kasih. semoga dirahmati allah dan sentiasa berjaya dlm apa jua bidang. amin

  22. lind says:

    xbole download boleh tak emailkan.t.q soalan sains upsr

  23. Fieyda says:

    bgs ne aplikasi dpt bntu kita urg jwb soalan UPSR,,,bg kita urg kat kwasan pndalaman kat sabah ne sangat ptig…

  24. Fieyda says:

    Thun ne sya nak pcah kn rekod skolah sya,,biar pun skolah sya kwasan pendalaman

  25. danial says:

    hai, kwan2

  26. aida iwana ezzatie says:

    knapa sya bleh download youall x leh download…
    bnyak ilmu yang sya dpt dlm blog niee…
    hrap2 keluar periksa tahun niee…
    ^_^ <3

  27. khirul azwan says:

    mohon kepada yang ada softcopy semua soalan diatas, emailkan kepada saya. saya xdpt nk download. soalan ni untuk adik saya. dah lama saya cari soalan ni. semoga kalian yang membantu mendapat rahmat Allah. insyaALLAH.

    :-)

  28. cikgu nizam says:

    i am trying to download but fail..
    could u plz email me.
    tqvm..

    my email : nizammasri1979@yahoo.com

  29. nabila says:

    boleh x email untuk saya. sy try download x dpt

  30. abdullah says:

    mane nk dpat jawapan ni

  31. hurul ain izhani says:

    tol2 sye nk downlaod pon x dpt gak….sye fkir bleh,tpi x leh x pelh…redo,jelh..

  32. hurul ain izhani says:

    salam.saye sbnonyer nk download gak,tpi x leh apelh nasib niw..sape yang baik hti tlglh email kt sye…

    • hazawani says:

      salam.aq rsew aq leh tlg emailkn kt kaw soaln niw.tpi ko msti jnji bljr dan buat soalan niw brsungguh sungguh.

  33. cikgu ida says:

    salam,

    mohon dapat email pada saya.. dh download tp still xleh open…. dan sesiapa yang baik hati nak email pada saya apa-apa soalan ramalan UPSR amat saya hargai..

    Jasamu dikenang…

  34. zul says:

    salam…sape2 blh tlng emailkan kat sy,tak dpt download la…t.k

  35. laila says:

    salam. . sape2 yang dh download soalan diatas boley xemail kan pada saya? sbb adik saya pon nk upsr tahun nie. . . email pada bella_ila58@yahoo.com

  36. Muhammad Putera Zack says:

    Assalammualaikum…Mana nak cari jawapan untuk soalan percubaan ni….? :)

  37. yati says:

    korang cari lah…..dekat koleksi soalan percubaan upsr.

  38. Sash says:

    Pls send answers for all the sets.i want to check the answers and the questions.i hope u will send them quickly….…..

  39. Muhammad Fadhli says:

    Macam mana nak download soalan percubaan UPSR ni? Tolong jawab eh rakan-rakan. Saya murid tahun 6,calon UPSR tahun ini.Soalan ini mungkin akan membantu saya untuk menambahkan pengetahuan dan menajamkan minda.

  40. Mama Syikin says:

    Salam..saya try download n print all the Q..tp x dapat..mintak tolong rkn2 yang boleh akses utk emel ke gmail saya..jazakallah..

  41. nabyl says:

    ya allah, berilah aku kejayaan kepadaku dengan mendapat 5A
    dalam UPSR tahun 2013…:)

  42. nabyl says:

    assalamualaikum,,

  43. dini ifa says:

    mudah-mudahan saya berjaya dalam UPSR pada tahun ini….

  44. aynul says:

    tq kongsi laman ni

  45. Azlyna Syafira Aqira says:

    hmm,sy doakan korang semua lulus dalam UPSR.BTW,selamat Berpuasa :)

  46. sakti says:

    tak de jawapan ke???????????

  47. cikgu ct says:

    terima kasih atas perkongsian ini

  48. azie says:

    sy x boleh download..boleh tolong email pada saya soalan upsr sains negeri terengganu?

  49. tesha says:

    it is the good! i love it ! bestnyaaaaa!

  50. laava says:

    tak boleh download…….sape-sape boleh emailkan…..pls…….

  51. apearltz says:

    soalan peperiksaan percubaan untuk pelajar UPSR sabah 2012 tiada kha

  52. amutha says:

    tlg. minta email kpd saya.

  53. ermmm saya x tengok macam mana nak download tue tpi kalau saya x boleh macam korang juga saya minta tolong kepada yang dapat mendownload 2 yerr? harap sangat tinggal 2 minggu lagi saya nak exame tolong yerr?

  54. SPM says:

    blog ini benar benar membantu saya

  55. damia zara says:

    soalan soalan ini membantu saya dlm peperiksaan upsr

  56. Salam…ada tak jwpn utk semua soalan2 tersebut?

  57. thanam says:

    tolong e-mailkan saya contoh-2 soalan, saya tak dapat download, TQ

  58. Azie says:

    minta tolong sesiapa yang boleh download ..emailkan kepada saya..TQVM

  59. AhmadSyaf says:

    thx vry much.very helpful for lazy boy like me.Thanks!!!

  60. Aina says:

    Boleh x siapa siapa emailkan saya soalan soalan tuh. Kalo boleh sume lah yer. Upsr lagi 2 hari.. AAAAH!!

  61. ruhui says:

    tq sungguh membantu

  62. aarohi jeykar says:

    HEY……..THANKS FOR THE HELP…………
    ITS VERY MUCH USEFUL…..
    NEVERTHELESS,IT WOULD HAVE BEEN BETTER IF ANSWERS WERE PROVIDED…….

    THANKS ,,,,,,

  63. valli says:

    tak tau nak download.boleh email to me. semua soalan upsr he tamil school

  64. JENNIFER says:

    boleh tak email soalan upsr kedah

  65. JENNIFER says:

    terima kasih

  66. NUR SYAFIQAH says:

    SIAPA DAH DOWLAND SOALAN UPSR TOLONG AJAR KAN DI SINI

Leave a Reply

CommentLuv badge