80 Responses to “Koleksi Soalan Percubaan PMR 2012 Seluruh Negeri”

  1. Sha says:

    terima kasih untuk soalan ni

  2. nur syafawani says:

    saya nk minta soalan percubaan pmr 2012 daripada negeri wilayah persekuan kuala lumpur…

  3. ifarul says:

    thanks for the question.

  4. ROY says:

    terima kasih untuk soalan ini, boleh tak uploadkan sekali jawapan percubaan pmr 2012 negeri kelantan

  5. Din Jaya says:

    bleh x bgi jwpan pmr sebenar tahun ni?!!!!!!

  6. Thanks for all questions exam Malaysia…

  7. Muzaffar says:

    boleh bgi jwpn x ? utk semua negeri . thankyou :)

  8. papa zola says:

    thanks bro..

  9. papa zola says:

    owh a’ah!! boleh x kasi soalan pmr sebenar tahun nie!!!plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

  10. muaz says:

    sya mahu soalan percubaan pmr bg seluruh negeri n answer skali ye

  11. Lin says:

    sabah tiada ka?

  12. nurin says:

    thanksssss …. ada dak soalan sabah & sarawak ?

  13. amira says:

    soalan english paper 1 negeri kedah susah….

  14. meela says:

    please , bagi soalan PMR yg sebenar tahun 2012 nhe . bulih kh tuh ahh ? heheh :))

  15. mohd asraf says:

    Admin Melvister,
    Saya mohon izin utk berkongsi link soalan2 trial dari laman web saudara kerana ingin memudahkan guru2 sekolah saya mendapatkan soalan trial PMR dan SPM.

    Buat saudari Lin: Saya mengajar di Sabah. Buat setakat ni JPN Sabah Tidak mengeluarkan soalan percubaan negeri Sabah. Jadi setiap sek. men. di Sabah buat soalan percubaan sendiri.

  16. noreen sabrina says:

    geografi untuk pulau pinang x de ke???
    apa soalan spot untuk pmr tahun nie???

  17. Desmond says:

    Thanks for the question papers! It really help! :D
    But some without answers… :)

  18. syakhawi says:

    tolong upload sekali jawapan semua negeri..mohon..

  19. syuhaida says:

    boleh tak upload soalan percubaan mrsm 2008 hingga 2012..skema skali…skema percubaan pmr perlis 2009 ada tak??kalau ada boleh tolong upload tak..and saya nak mintak tolong mcm mana nak download suma dokumen ne…pls help me..

  20. Natasya says:

    Terima kasih atas bantuan yang diberi.. Soalan di sini amat membantu saya di samping membuat persiapan untuk PMR tahun ini 2012. Doakan kejayaan saya yaa.. :)

  21. H says:

    soalan percubaan mat selangor xde ker?

  22. qis says:

    hai, boleh tolong upload soalan percubaan PMR dari MRSM tahun 2012 beserta dengan skema jawapan? Bantuan amat dihargai. terima kasih.

  23. Annie says:

    slm… tq on the question… it really help me in my preparation for PMR… plz wish the best for me… tq again…

  24. khuz says:

    terima kasih atas soalan2 ini

  25. Farah says:

    Soalan Dari negeri Johor tak de ke?

  26. chomot says:

    terengganu punya adew x????

  27. luqmanul hakim says:

    sabah mariiiiiiiii!!!!!!

  28. vyne says:

    bleh kc taw soalan pmr sebenar kh?
    tolong2 lh bbha orang susah..he2

  29. zulfakar says:

    soalan selangor math paper 2 tak ade ke?

  30. hanifa says:

    salam..knpa hanya Geografi selangor hanya ada jawapannya sahaja?

  31. chouta says:

    ganu <3 ??????

  32. wfa619 says:

    Sharing is caring. ;)

  33. ammukutty says:

    thank you to have matematik answers………………try ur best ok ?????????????????

  34. zack says:

    ble tolong bg soalan pendidikan islam pmr selangor…??
    tq..
    :)

  35. emlyn says:

    nak soalan trngganu…

  36. Haneef97 says:

    syukran laka….
    alhamdulliah….

  37. ghanthi and indhu says:

    tq for your information.we always wish to all we are friends who takes pmr exam.good luck and do your exam well.take it easy and do your best.

  38. Ejam Zamri says:

    bleh x sya dptkan jawapan Mathematics Paper 2 dri kelantan ?
    saya nak semak jawapan saya ni.

  39. irdina says:

    Good luck to PMR 2012 candidates :)

  40. Siti Nur Ain says:

    soalan terengganu takde ke? so sad :(

  41. daniel says:

    soalan bocor pmr 2012 selangor takde ke?

  42. Schaz says:

    Boleh saya dapatkan soalan percubaan johor 2012 dan skema jawapan bm,geo dan sej kelantan??

  43. Jasvin says:

    can i plz have johor trials?? need it urgently… thanks!!
    at least u can give me johor bm… thanks once again.. or maybe u can email me the question paper to the emeil i stated there..

    Regards..

  44. n.a.s says:

    weyh hmpa smua gud luck 4 pmr .
    harap hmpa smua hjat trcapai nahhh . =)

  45. Isabella says:

    Bg sekali jwpn pmr thn dpn blh tak ??

  46. mat hsbp maestro says:

    strike to the future

  47. bella says:

    bleh x ksi soalan pmr 2012 negeri johor pnyer…

  48. Nik says:

    blh x sye dptkn jawapan geografi pmr 2008?
    hope sgttt ! plizz!

  49. ieyra says:

    pmr klon 2012 takde ke?

  50. shahril says:

    saya nk soalan trial pmr negeri terengganu

  51. Yuki Yamasaki says:

    saya nak soalan perconaan pmr negeri terengganu :)

  52. june anne says:

    why it is so slow one !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  53. Syahmo Sykes says:

    Soalan dari Johor tiada ker bahh ?

  54. enoi says:

    gementar saya, pmr tinggal berapa bulan saja lagi :(

  55. syafiq says:

    saya mahu koleksi soalan percubaan bahasa arab 2012 negeri sabah

  56. ilsoonie says:

    Thanks upload.. Good Luck for PMR candidates 2013 :)

  57. azam says:

    sarawak tak de ke???? …saya nak soalan pmr tahun ni 2013 ..sarawak :)

  58. Shirlene says:

    Do anyone know how to print the papers out??
    I download it n cant print it out…

  59. Si Kitol says:

    Thx, but sbp sejarah gt no answer

Leave a Reply

CommentLuv badge