57 Responses to “Video Gadis Bertudung Ditangkap Buat Seks Dalam Tandas”

  1. BHN says:

    Sekuriti pun satu.. dua2 tara otak..
    BHN recently posted..Pasanagan Melayu Kelantan dicekup lakukan seks dalam tandas

    • ijan says:

      Elok juga kena tangkap.kalau tak bertambah tambah dosa kawan tu.serta makan kepala tahi.perbuatan kotor.elok juga dipilih tempat kotor.tandas pilihan terbaik dia orang.hehehe

  2. MIJI says:

    SECURITY BODO….KALU NAK TNGKAP ORE KHLWAT TU…TANGKAP JER LAH….APASAL AMBIK VIDEO…SEBAR PULOK TU….MEMANG BODO SECURITY….HAK TUA2 BLAKO DOH…TAK DOP OTAK NAK PIKIR…TU MENJATUHKAN MARUAH ORG….MEMANG BENGONG

    • Abdul Hadif Ilman says:

      securiti tu pahal plk nk jd hakim suke ati jer nk hukum org…mcmlh dia baik sgt…klu dia baikpn ingat dia mesti ada anak…sibuk nk jg anak org nnt anak sdri buat lbh truk drpd budak dorang tu…bdk dorang tu dh ttu buat salah pahal plk dia nk malukn family bdk2 tu skali….ALLAH dh bg pringatan kt kita klu kita buka aib orang nnt aib kita juga akn dibuka oleh org…skrg ni Allah bg cash…tggu ajerlh….TEPI SLUAR SDRI KOYAK RABAK MCM DIMAMAH ANJING XNAK JAGA CBUK NK JAGA TEPI KAIN ORG KOYAK

    • fhaeza says:

      setuju… ape lah faedah nya amek video tu, cekup aje sudah lah. bila disebarkan orang lain yg menonton pun dah dapat dosa. yg mengupload pun bertambah2 laah dosanya… astaghfirullah…

    • sedordirigak says:

      mmg patut dirakam,tak abis2 kes set2 demo.. asal kelantan = masalah.. ble la negara nak maju klu set2 ni tak ubah.. bljar pndai.. otak bijak.. penduduk majoriti.. x salah set2 ni duk luar.. tapi perangai tu.. elok2 la skit.. kat negeri sendiri tau lak takut nak wat gtu.. cuba amalkan kat semua tempat.. kan elok.. peace yall

  3. aliff says:

    sial punya security. aku doa kan security yg aib kan perempuan ini mendpt balasan dr Allah. Mcm lah mereka tu polis. Nanti Allah bg pembalasan yg secukup nye utk security sial ini. Entah anak mereka lg terok dr remaja ini.

    • mamat says:

      Kalu da tahu security aje jangan dok jadi mcm polis munta IC org. Nak tangkap kalwat bukan tugas security. Pangil la polis sekali, 4org jadi saksi baru boleh .Security tu maunya kena dilaporkan kat polis dan charged depa nak rompak sampai suruh org telanjang .Pasal apa dia suruh buka seluar tapi tak buka baju dan tudung ????
      Pasal org skrg simpan duit,hp dan segalanya kat dalam seluar….dulu boleh la nenek aku simpan duit celah bra… ada kau orang tengok org skrg buuh duit kat dalam bra….Gila apa.
      Saman balik security tu. kalau aku tengok rakaman tu sah aku kata security yg suruh buka seluartu..depa ambil gambar perburuk org depa kata kalwat….rakaman tu dah di fitnah. mana ada depa tunjk dari mula.Memang couple tu kena fitnah… kalau ada peguam minta charge security tu rompak org awam cara terhormat.
      Kasian couple tu malu nak letak muka kat mana. Suruh polis tengok CCTV betul ka tidak. sue security ke makamah. boleh jadi kaya you

      Sumber: Video Gadis Bertudung Ditangkap Buat Seks Dalam Tandas | melvister.com

    • lalat says:

      setuju. sekuriti otak udang

  4. erm aje payah!! boleh pulak rakam awek tu dalam keadaan macam tu.. nak ambil kesempatan ke atau nak buat bukti? last mengaibkan diri masing2..
    nasir hamzah recently posted..Jom Mandi Kat Kolam Renang Palsu

  5. azka says:

    dasyat…..dasyat….ish ish ish…nauzubilah himing zalik.

  6. InsafIslam says:

    Astagfirullahalazim..semua yang terlibat untuk dan keluarkan video ni BERDOSA BESAR..Ya ALLAH,bukalah pintu hati mereka semua..Aminnn…
    InsafIslam recently posted..Beberapa Soalan Tentang Qada’ Solat Yang Tertinggal

  7. HAI3 says:

    BANGANG TAHAP GABAN SECURITY NIH

  8. lu pikirlah sendiri says:

    hang jgn nak salah kan org lain lak….dahlah perempuan tu pakai tudung muka manis …tapi asal ade masa jerk wat maksiat…knape korang semua xnak bahaskan perbuatan mereka lak

    • salah tetap salah says:

      Pasal budak dua orang tu memag dah salah la bodo…tapi security yang bangan n bodo tu dok rakam mcm org gila knp? kalu pun untuk bukti biar kene pada tempanya la. tu pun xleh pikir ke? bodo punya orang

    • abon says:

      Puok ni kaki maksiak jgok, mestila backup geng sndiri. Haktuih.

  9. BB says:

    jgn salahkn security tu.salahkn bohsia yg pakai tudung tu.TERBUKTI org yg pakai tudung tu takde la baik sgt pn perangai dia.kan?sekarang ni BERHIJAB hanya fesyen je.bukan utk buktikan yg dia tu muslimah yg solehah

    • xtune says:

      lebih baik berhijab dari xberhijab. pasal buat benda xsenonoh ni bergantung pada iman seseorang bukan pada tudung. kalu x bertudung dapat dosa sia2 je…

    • wen says:

      aku sokong,,,aku lg suka tgok wanita yg sexy.kdg3 wanita sexy nie byk yg pandai jg drik tauk…yg guna baju panjang,suar panjang tu tak semesti brandnew.kdg3 secondhand lg byk….tutp hbs tp dlm terbuka luas….apa ka jadah nak buat projek dlm tandas????dahlah tandas awam lg….kan bodoh….ada hotel chek in lah…xda duit tunggu gaji….kadang3 gadis betudung ada jg baik tauk.tp d sebb kan puan bosia yg main pakai tudung jd seumpama…setitik nila jatuh ke atas susu jd semua rosak…mcm tu lah anggapan org….nak main jgn pakai tudung nanti bg malu wanita yg betul3 soleha

      • aboy says:

        sekurang kurang nye, dia menutup aurat… dosa tutup aurat dah setel… dari yang dok bukak sana bukak sini, puihhh… ko nak ke beli coklat yang dah dibukak2, ke nak yang bertutup rapi… otak ade pakai la puihhhh

  10. sudahla says:

    takyah la nak ckp pulak org bertudung tu tak elok sangat perangai. at least die da menjalankan salah satu perintah Allah SWT. iaitu menutup rambutnye.

    patut lelaki bersyukur wanita yg bertudung sekurang-kurangnya tutupkan rambut(aurat) diorg dari laki.

    kalau ade kaum wanita yang bertudung tapi pakai baju ketat berbagai tu janganla pulak dikutuk and nak ckp kat org lain “lebih baik tak payah pakai tudung”.

    pegilah nasihat dengan baik supaya die tau ape salah. kalau die tanak dengar sudah. at least korang da try. and jangan pulak membuka aib orang and ckp kat member cmtu cmni la.

    takyah nak cakap pasal perempuan pakai tudung ni tak baik pemende semua tu. belambak lagi perempuan yang tak bertudung n xtutup aurat korang rileks pulak. siap ade yang puji cantikla , lawala, cute la.

    btw, due2 pihak kat video tu salah.
    yg pasangan tu tak patut buat cenggitu.
    yang pak security pulak tak patut buka aib orang. menambahkan dosa je. buatla dengan cara yg baik.
    yg post video/article ni pun satu. dah la dlm video tu , perempuan tu nampak aurat.ko pegi post lagi supaya public boleh tgk. org yg menengoknye dah berdosa ape lagi yg mem’post’nye.

    so pertikaikan n fikir2la

  11. Jaga Tidur says:

    jaga tong sampah! tahulah engkau tu jaga… tangkap dan serahkan kepada pihak berkuasa agamacukup lah… jgnlah pula nak buak kerja maik pula! Baso nantang!

  12. budak kl says:

    security ni mcm sial.aku harap ape yg die wat kt dak tu akan jdi kt salah sorang ahli keluarge die.

  13. mat bong says:

    arap pok guard tu insaf ckit. jgn nk malukan ore

  14. ezza says:

    Tu security Sbenarnya mo tgok video’anu ‘ ppuan tu. Security bodoh . Haktuiiii….

  15. mieza says:

    Sibuk nak jaga aib orang…klu semua manusia kat dunia ni sibuk jaga aib sendiri..dunia akan aman konpem xterbuka satu keaiban pun.. Islam itu indah….

  16. D says:

    Bagus jugalah, ADA ORANG ingat Gaddis bertudung ni baik belaka .sdh bertudung raba raba ,apa macam.?, Security pun aku rasa salah juga, tapi diorang punya nasib lah.makanya jgn romance Nanti tak tahan. Nak pergi cari hotel kah.

  17. D says:

    Ada juga ni kena dgn ALLAH .tak lama nanti 21/12/2012. Memang Ada ,.

  18. D says:

    Bertudung memang lah amalan yang baik, sekurang2nya menjalankan salah satu perintah Allah, tapi klu bertudung tu tak pandai bawa,kan Susah!, org mengata di sini bukan memfitnah. Kerana dia bertudung ,satu dunia bertudung rasa malu. Memalukan agama kita dimata agama lain. Belum lagi emak dia tahu, klu emak dia tahu kan satu kampung lagi yang mengutuk..tuhan itu maha adil, klu dia boleh buat begini, bermakna bukan sekali dua dia sdh buat project. Tp klu dia tertangkap sudah itu ialah kehendaknya. Daripada Terus buat dosa baik tertangkap Terus kahwin. Ini pengajaran buat semua, jgn raba raba, jgn romance, nanti tak tahan,tak sempat cari hotel. Lagi satu jgn bercinta klu pocket tak cukup untuk sendiri pun. Date pun nak makan juga. Saya tak baik tapi saya juga tak teruk, manusia lahir semua tak sempurna, tapi akal itu Ada .

  19. mamat x b,tudung says:

    hehehee ramai yg marah2 bila tngok video ni,maklumlah terjadi kt negeri(serambi mekah).boleh mencalarkan imej tok guru…kito.baik/jahat seseorang tidak terletak pada tudungnya….

  20. kite pun tk payah laa nk komen yg bukan2.. kn tak silap kena kt saudara mara kita,adik beradik baru tau…dh2 bia ALLAH S.A.W.saje yg mnghukumnya…..;)

  21. karim says:

    yg beromen salah.. amik video pon salah.. kan mudah kalau boleh nikah dgn mudah..

    • wen says:

      betul aku sokong….kalau dh kawen buat apa pun xda salah…mgandung anak ada bapa…security nie ambk kesempatan….pula…2org nie bodo…ada hotel lanyak lah kat hotel…ne main kat tandas apa class…..skrg dh knk tangkap bru malu merayu…seblum buat tak ingat maruah kelurga dan malu…aku rasa 2 budak nie memg selalu main kat tmpt mcm nie…so,last sebb selalu buat zina kan kena tgkat…apa susah kawen….kalau dh gatal sangat…nie nasi dh jd bubur menangis air mata tak guna security bodoh dh sebarkan

  22. hamballah.. says:

    berdosa membuka aib org… erm.. fikir2kn lah…

  23. insan berdosa says:

    Astagfirullahalazzim..sama2la kita kembali bertaubat..jgn kita menambah dosa2 dari kesalahan yg telah berlaku…takutilah dengan beban dosa kita sendiri,yg bakal kita bw untuk dihitung kelak…yg terbaik kita menegur mereka dan segera bertaubat dari terus bergelumang dosa..kita punya haluan..pada-NYA..WAJIB kita menegur saudara ISLAM disekeliling kita…ALLAH S.W.T. MAHA PENGAMPUN..kita khalifah yg dihadirkan dan dipinjamkan untuk menjalankan tanggungjawab..setiap amalan walau sekecil zarah pun akan dihitung KELAK.

  24. rasta says:

    Takde otak pnye sekuriti!!! Pegi amik video pas2 upload!!!
    Nk mampos agaknye mengaibkan org!!! Korng xde keturunan ke?? Blom tentu baik kalo ada.. Ingat korang mati nnt ape yg korang dpt dlm kubur!!!

  25. Darkornyx says:

    Apa laa~ Ni nak tangkap ker nak ambek kesempatan jugak..? Nak soal siasat pon jgn laa masa pompuan tu sparuh bogel~ siap rakam~ haizz~

  26. mira says:

    macam sial sekeriti 2 dah la rakam video org bagi la girl 2 pakai seluar dulu ni x bangang punya sekeriti memang la diorg buat salah tapi x yah la aib kat girl 2 rakam video dia dlm keadaan mcm 2

  27. mamacayang says:

    Guard ni sbnrnye gatal sme..lau dew ade otak dew da suuh bdk prempuan tu pki suar blik…sajer jewtu..sbnrnye dew da tgk dr awal lgi…xper sumer..satu ari dew yg malu blik termasuk geng dew yg rakam n sebakn rakaman ni..Allah itu maha adil…konon mcm tau dosa pahala..yg dew dok tengok bdk prem tu xpki suar tu xdosa ker tgok aurat oang prempuan…cakap lebey…ngang toi..mmg la bdk2 tu berkemungkinan ade kesilapannyer..tapi dew xsedar dew lagi dosa besar dr bbudak ni…mmg xder iman n akal la guard ni..klu btol beriman suuh la bbdk tu beredar cara hormat dan beri nasehat yg terbaik…itu adalah insan yg terpelihara kehidupannya kerna dew menjaga aib saudara seislamnya dgn krpeadaan tertentu…dosa pahala Allah yg mengetahui dan mrmbalasnya..dew hanya wajib menasiati dan beri warning pd bebudakni serta suruh bertaubat jika benar apa yg diangap olehnya..bukannyer memandai…mmg xckup akal fikiran..bayangkn klu sume kompleks atau bangunan ade guard mcmni..abisla ade prempuan yg kena rogol n kena ugut lepastu..sure punya…fiki2kanlah siapa yg tgk video ni..yg berjalan sorang2 kat parking subyi plak tu..hati2…guard un kita xley percaya cos dew un bernafsu…cara tangkap un salah xikut hukum..lagi nk soal siasat ank orang…mama bukan menyokong perbuatan bebudak tu jika ianya oerbuatan xbaik…tapi cara guard ni kendalikan kes budak2 salah n boleh di cas n buat report pd polis kerna cuba mengaibkn orang len…lebey2 lagi menyebarkn video yg blom tentu benar n ditonton pula oleh org awam yg kesini…kesian kuarga mereka…jika sesapa yg tahu tolong la buang video ni..jgnla dibiarjn mereka malu..cukup la hukuman maku yg mereka dpt akibat dr kejadian hingga rakaman video ni tersebar…
    Ya Allah…kau peliharalah ank2ku yg tujuh ini….dan pd ank2 mereka agar memelihara spdiri dan terpeluhara dari perkara2 aib dan dan jauhkanlah daripada manusia yg bersifat seperti guards ini…amin…

  28. sin says:

    y backup tu puak kelantan la tu..sape x kenal org kelantan..maksiat kate mnde baek

  29. script kiddies 3 says:

    perempuan tu pun satu juga….siapa suruh hang buat projek dh tau tu dosa…..buat pulak kt tandas….tmpt syaitan bertendang….

  30. acik says:

    aku suka baca korang punya pandangan.sedikit sebanyak boleh aku ambik sebagai pengajaran

  31. ijan perantau says:

    Dia orang yg tak suka security tu suka berpihak pada maksiat.tak baik tuuuuuu

  32. x patut.. kalau nk ambik video deme ni boleh.. tp kenape x bg perempuan tu pakai seluar dulu..?
    sebarkan pulak tu.. muke deme pun nmpak jelas.. jgn la nk jatuhkan maruah org macam ni.. otak x da ka..?

  33. Rogie d says:

    Korang nak buat.. Buatlah tempat lain.itu tempat awam..siut.ambi kaw….

  34. setiap manuasia ader wat silap,mana ader yg smpurna..syaitan ni cri pluang jer hasut org islam..budak tu dhsut wat mksiat,guard tu dhsut amik video pstu sbrkn..bdk tu slh dgn Tuhan blh taubat,manusia kalu slh ngan manusia kna mntak maaf bru taubat ditrm..xksian ke kat pompuan tu?cmnerlah msa dpn dia dgn trsbrnya video ni..kalau dia pljr sure kna buang,kalu dia pkrja pun msti mlu tgk mjkn,tgk kwn skrja..msa dpn dia pun trjejas..klu dtakdirkn kawen,suami tau xker mnjnda kalu dpt suami yg prsn bgus,mcm suci sgt..kalu dpt yg baik,dpt ank,ank bsr tgk video ni xker dia tya maknya..malu pda anak lg..pda yg suka rakam merakam ni igtlah,brfikir dlu
    sblm buat ssuatu..yg merakam tu pun dpt syer sma kat pdg mashar nnti..yg merakam tu jgk duk brlagk suci sdgkn mgkn dia lg ska wat mksiat cma bzanya tmpt dn org xtau jer..isk..sdih tgk ni..maafkn sya kalu ader yg trsa bca komen ni..assalam..

  35. Norkhalieza says:

    ini mcm punye cerite pn hade kew?

  36. aku pn security gak..aku pnah tngkap ramai c0uple yg buat maksiat dlm tandas xkire melayu,cine atw india..aku xpnah buat keje b0d0 smpai nk rakam pe yg di0rg buat..ble da tngkap pndai2 incharge aku nk handle…

  37. sy nk tahu keputusan atas permohonan sy..

  38. reena says:

    hehhe.pndai jugak pk security upload dlm you tube…celik IT jugaklah…tumpang stim kot.!..ehh….gmbr clear jugak eh….;P

  39. jai says:

    security tu sbnarnya xtahu apa hukum menyebarkan video lucah, wlup0wn security tu dh mati nti, d0sa dia trus brjalan slagi,video tu masih ada dan d gunakan utk share kpada org lain,tanggung la d akhirat nti.

  40. cik adik manis says:

    bengong punya sekuriti. hahaha

  41. chee hanna says:

    klau nk cri bkti bkan bgtu cranya . .fkirkn prasaan org jgaklah . .stakat skuriti dha brlagak plaa . .duyy . .

Leave a Reply

CommentLuv badge