12 Responses to “Bahaya Pakai Coli Dan Seluar Dalam Ketika Tidur”

  1. bhaya kh pkai bra mse tdoq? i mmg slku pkai stiap kli i tdoq cz i xtau plak yg pkai bra mse tdoq ne bhye…

  2. fbi says:

    ohh…informasi yg benar! Aku dah 6 tahun tak seluar dalam masa tidur. coz ada dgr kt tv ckp lelaki x bagus pakai2 ketat2 dan kalau tak pakai seluar dalam masa waktu biasa pun sgt baik sebenarnya. tak caya? tanyalah pakar sakit tuan…

  3. renz says:

    aq langsung x pakai apa2 haha

  4. NEO SIEW HEUNG says:

    X hairan..datuk saya dari kecik hingga la karang ni x pkai ape2..cuma x masuk book of rekod je lagi tu…

  5. Nick zamri says:

    Baik sy la mse darjah 1 smpai ke hri ni xpkai2..sbnye xd duit nk beli..urmm sabo jela..:-)

    • iszulshah says:

      sama laa… tapi bkn sbb tak mampu langsung tapi mmg tak suka pakai. rasa rimas pun ada. start dari tadika mmg tak suka pakaian dalaman ni. lagi senang…rasa sejuk je. hehe..

  6. zulkarnain says:

    X biasa pulak

  7. Htag says:

    x blh lah x pakai slr dlm… barang selalu naik…

Leave a Reply

CommentLuv badge