42 Responses to “Semakan Keputusan Permohonan TEVT Dan ILKA 2012”

  1. farah hamizah says:

    salam…kenapa sehingga sekarang saya belom dapat mencetak surat tawaran wpun da tarikh 4 jun??

  2. salam saya dah semak permohonan saya npe x boleh cetak surat tawaran wlaupon dah tarikh 4 jun bantulah saya

  3. shahrul says:

    salam..macam mana cara untuk mencetak surat tawaran ke kolej komuniti ni?? dh banyak kali saya buat,,still xdapat..adakah esk 5 jun baru kami boleh semak balik surat tawaran..dalam upu mengatakan, perlulah confirmkan surat jawapan ari ni..masalahyer sekarang..nk bukak pon xdapat..ada sape2 yang taw cra yang betul??sila bagi link yang betul klaw da sape yang thu.. plss alert …

  4. asyraf says:

    knpa protal koley komuniti xbleh tgk ni..sy nk tgk surat tawaran..

  5. shasha says:

    salam..kenapa laman web kolej komuniti tak bley on….

  6. shasha says:

    salam…….saya dri td na buat pengesahan ke kolej kominiti……knp dri td tak boleh on………….boleh bntu sy..

  7. shasha says:

    ada sesiapa ley bntu tak…….

  8. salwaazmi says:

    berape lme lg ek perlu tggu .. risau daa tak bOleh nak buat pengesahan dah kalau lambt

  9. anan says:

    salam… saya dah dapat tawaran… tapi saya tak jumpa surat tawarannya itu.. macam mana nk cari ha??? penat click sana sini…
    URL SURAT TAWARAN – http://www.jpkk.edu.my
    dah click tapi sama je… x jumpa jugak surat tawaran???
    please help me now… :(

  10. anan says:

    Alhamdulillah… saya sudah jumpa surat tawarannya yg sbenar… sesiapa yg pening kepala lagi tu …. check url ni ya?? : http://online.kkkla.edu.my/eborangkk_mod_v2/default_xie.asp
    Semoga berjaya.. :)

    • acik says:

      xbole pun gune web 2….da naek angin nie…cam ne,click ayat yg ane satu

      • shasha says:

        nnti boley la tu…..surat ue t,,awk kena pos an at alamat kolej tu..lps tu sent at kolej tu k…….selama 14 hri…..lau dlm mse yg dy bge ue ta dpt ag surt nye,,,,lau ad kekosongn,,,inyaallah dpt…

    • rasimah abdul ghani says:

      salam…terima kasih coz bgi tau…da dpt surat tawaran 2 selesai problem sy…maceh bnyk2 ok..

  11. shasha says:

    pngesahan ley wt selama bpew hri……tkot mse da suntuk…

  12. safwan says:

    saya m0h0n k0s mekanical tapi sy dpt pengurusan salon.. boleh x sy tukar k0s mekanical atau kimpalan

  13. Nabila says:

    Assalam…nk tnya…saya dh ditawarkan IKBN tapi, bila sya klik surat twaran, mmg kluar laman web kbs,..dkt page tu saya xtau mcmmna nk dptkan surat twaran tu..help meee pless,,,,

  14. farah hamizah says:

    saya dapat ikbn tapi lepas klik kat url surat tawaran keluar lak portal kem. belia dan sukan…mcmne nk dpat surat tawaran?? kne daftar ape2 ke…hope dpt bantu…plizzz…

  15. ema says:

    salam., saye pn nk tkar kos jgak.. saye mohon fotografi studio ataw perhotelan tp npe dpt knpe saye dpt kos pendawaian pembuluhan(pemukaan&tersembunyi)dan sesalur 3 fasa.. tolong lah saye nk tkar kos klo bleh…

  16. atila says:

    salam..xley klu sy nk wt rayuan pertukaran kolej sbb sy duk klntan n sy dpt twaran kt kuantan…

  17. muazfaris says:

    terima kasih utk info ini, nampak nye sy kena buat rayuan la..

    btw, tarikh tutup buat semakan ni bile ye?
    muazfaris recently posted..Semakan Keputusan ke TEVT POLITEKNIK dan ILKA 2012

  18. shasha says:

    alhmdulilah….permohonan saya tlh berjaya .

  19. ika says:

    surat tawaran kktm macamane

  20. ika says:

    pleaseeeeee

  21. lin says:

    saya nak cetak urat tawaran untuk anak buah saya tetapi sampai sekarang masih tak dapat.kenapa yer??Ada tak pihak tuan hantar surat tawaran ke alamat pelajar yang ditawarakan program tersebut.Ini kerana penduduk luar bandar agak celik tentang teknologi.Dan amat sukar dihubungi dan mencetak surat tawran memandangkan kawasan tertentu shaja yang ada siber kafe.
    Kenapa kalau institusi lain senang nak semak dan cetak surat tawaran.hanya masuk no.kad pengenalan..kalau yang berjaya akan keluar surat tawran.Harap pihak tuan dapat menangani masalah ini.Terima kasih.

  22. lin says:

    Kenapa bila nak cetak surat tawaran, akan keluar benda seperti dibawah.Rumit betul nak cetak surat tawaran nie………….!!

    Server Error in Application “ONLINE.JPKK.EDU.MY”

  23. tykah_aco says:

    bila permohonan sesi kedua(2013)akan keluar..???mohon bantuan

Leave a Reply

CommentLuv badge