119 Responses to “Semakan Panggilan Temuduga Maktab Perguruan KPLSPM 2012”

  1. saya ade gi interview asasi tesl kt uitm….cmne nk gi ipg kalo dh msok uitm nt…….awalkn la ckit trikh temuduga…..

  2. dianne says:

    bila ya semakan maktab boleh tengok??

  3. Azfar , bila tarikh temuduga TESL ? Knpa Sya Tdk Tahu . Tolong Inform & Bagi Laman Web . ASAP

  4. aina says:

    kalau sy dah terlepas temuduga asasi tesl uitm pada 15/4..ada x pluang dpt uitm lg..??

  5. ina says:

    x taw nk cri kt mane nk wat semakan. da byk kali bkak page portal rasmi tpi x jmpe.. hrap bole bantu. :)

  6. Niesa says:

    cmner nk check ujian tok ipg..nk thu nama trpilih ke x tok ujian ipg 28 ary bulan nt..????

  7. Afie Ramli says:

    salam, sy ade apply asasi TESL UITM untuk 1st choice , tpi kat mana leh sy tahu pasal temuduga tu , sy x tahu lansung tentang temuduga tu, kalau ade link , boleh tolong share kan x ? terima kasih :))

  8. iyma ssaadiyyah mohamad says:

    Assalamualaikum..boleh tanya,selalunya temuduga ni,berapa hari ya?

  9. Assalamualaikum.Boleh tanya,selalunya temuduga ni berapa hari ya?

  10. balqis says:

    kenapa temuduga upsi untk cos pend.awal kanak2 takde pun??/

  11. karthik says:

    SALAM SATU MALAYSIA… CIKGU, BILA NAMA CALON BERJAYA KE TEMUDUGA KPLSPM DIKELUARKAN???

  12. emyra says:

    x sabar nk check keputusan temuduga maktab mlm ni..huh

  13. Aishu says:

    today after 12am can check is it…???

  14. fyzah says:

    harap2 saya dapat IPG , Aminn .. lagi 1jam setengah jea before boleh check IPG tu .. debarr

  15. ivanna says:

    eyyyy…. mari cek kptsannn… tp d mn ?

  16. lala~ says:

    assalamualaikum…
    nak tnye, nape kat laman web moe lom adew lg semakan utk ipg??
    pdhal da lbih pkol 12 ni……..

  17. syahid says:

    nape xjumpe pon semakan k ipg??

  18. firdaus says:

    bla bley semak pnggilan temuduga ni??

  19. Prasha says:

    Yahooo… akhirnya.. dapat juga hadir interview…

  20. aruan says:

    ble tarik semakan diumumkan

  21. karthik says:

    i da buat ruyuan .. bila keputusan rayuan keluar..

  22. joe says:

    kalau dah buat rayuan..bila keputusan rayuan boleh diketahui???

  23. Ren says:

    Sy ingin bertanya,bila kah tarikh rayuan untuk KPLSPM 2012 dibuka? Saya ingin tahu. TQ

  24. ita says:

    bila boleh cek kputusan rayuan kplsm 2012 yerk????

  25. cik lia says:

    asssalamualaikum..maaf..nk tye..klau xdpt permohonan nie..boley buat rayuan ye…..n bila ye keputusan rayuan keluar??

  26. azim says:

    bl ye keputusan temuduga keluar???????

  27. karthik says:

    MACAM MANA CHECK KEPUTUSAN RAYUAN TEMUDUGA KPLSPM 2012…

  28. karthik says:

    BAGI WEBSITE PLS

  29. wawa says:

    saya dah buat rayuann . bila boleh semak rayuan nye ?

  30. ummi says:

    sya dh buka laman web kpm selepas jam 2 ptg,
    tp masih tidak dapat membuat semakan ipg

  31. bunga says:

    salam.bila tarikh RAYUAN boleh d ketahui??? n jika dapat tarikh temuduga,,sme ke dgn mereka yg tlah dpt????

  32. bunga says:

    salam.bila tarikh RAYUAN boleh d ketahui n jika dapat tarikh temuduga sme ke dgn mereka yg tlah dpt????

  33. candy says:

    yeah,permohonan sy berjaya…kalau temuduga nnti sy akn ditemuduga dlm bm atau bi sbb sy pilih untuk ajar bi sekolah rendah…

  34. candy says:

    temuduga dlm bm atau bi?

  35. Vivi says:

    bla bleh semak keputusan rayuan kplspm?

  36. fyzah says:

    nak tanya , sy dah buat rayuan untuk IPG tu sbb tak dpt , so, bile boleh semak ye ? harap dpt bantu , terima kasih :)

  37. Prasha says:

    Permohonan saya telah berjaya… Saya dapat program bahas tamil di SK ! masa temuduga nanti saya akan ditemuduga dalam bahasa mana ye???

  38. wong says:

    saya dah buat rayuan~adakah saya boleh dapat ? dah 2 kali saya mohon ~tak dapat pun!bila boleh tahu rayuan kplspm??
    wong recently posted..Gambar Nora Danish Bertudung Tunaikan Umrah

  39. kiki lala says:

    xdpt… tp ok laa..blh smbung form6 …hehehehee

  40. syedrizelman says:

    sy un da wt ryuan..npe x dpt ea?

  41. Chupa chups says:

    bila keputusan rayuan akan keluar?

  42. sweetLOVA says:

    hye , nak tanya la ~ same question dgn yg xdpt ikt tmuduga tu . bila keputusan rayuan keluar ? tolong jwb , bab tgk post2 psl tarikh keputusan rayuan tu xda resp . tolong jwb A.S.A.P :) ty

  43. tahniah kepada bakal2 cikgu sekalian…
    Efah Mustaffa recently posted..10 Sebab Kenapa Kena Pilih Bisnes Premium Beautiful!

  44. Alias Caprio says:

    HEllo, bile keputusan rayuan akan d umumkan ekkk?? mr google also doesnt hve the answer…

  45. Wan says:

    dah buat rayuan kplspm…bila tarikh nk check???

  46. karthik says:

    HEllo, bile keputusan rayuan akan d umumkan ekkk?? mr google also doesnt hve the answer…

  47. karthik says:

    dah buat rayuan kplspm…bila tarikh nk check???

  48. Laurence says:

    saya nak tahu bila tarikh keputusan rayuan kplspm ambilan jun 2012 keluar?

  49. farah says:

    klau dpat 7kredit bleh pegi U ke? answer plez.

  50. farah says:

    law dpt 7krdit bleh msuk U ke?

  51. lity says:

    selalunya kena tunggu berapa lama untuk tahu tarikh keputusan rayuan ya??

  52. amirul says:

    salam.. Belum tahu lagi ke tarikh keputusan rayuan ipg? Inform please..

    • RAHMAT BIN A. BAKAR says:

      SAYA AYAH KEPADA ANAK-ANAK SAYA SEPERTI DI BAWAH :-
      930803016147 MUHAMMAD ISKANDAR FARHAN
      940723016517 MUHAMMAD AKHBAR FAHIM
      KEDUA-DUANYA TAK DAPAT TEMUDUGA DAN RAYUAN JUGA GAGAL.
      MOHON BERITAHU SAYA SYARAT YANG DIPERLUKAN. SAYA INGIN BENAR ANAK SAYA MENERUSKAN KERJAYA IBUNYA SEBAGAI PENDIDIK. TOLONG SMS KE HP SAYA 013-7982864. HANYA ALLAH SAHAJA YANG DAPAT MEMBALAS JASA BAIK TUAN.

  53. Fatin says:

    Bila keputusan rayuan dumumkan???

  54. ikin says:

    Rayuan bila ye keputusannye?

  55. hizzah says:

    rayuannya kena sabar lu,nanti temuduga yg.pertama,pah tu panggilan ke 2 pulak…rase2nyelah

  56. azmie says:

    bila mw kuar kputusan rayuan??

  57. Suganya says:

    hi…. lambat lg ke keputusan rayuan diumum??

  58. sufi nuralia says:

    bila nak kua keputusan rayuan?harap2 saya dpt:)

  59. elmmy says:

    Blh saya tnya bila keputusan kemasukan kplspm keluar ?

  60. qwerty27 says:

    Blh saya tanya bilakan permohonan kplspm yg seterusnya? Adakah paga bulan September?

  61. cheang.yun says:

    macam mana membuat rayuan panggilan temu duga 2012 lepasan stpm?

  62. Nyessa says:

    Bila semakan rayuan IPG dibuka??

  63. im also want to know when the rayuan result come out. actually, im really want to contiue my studies under IPG.ill dont know how manys are chosen for IPG. only god will known……………………………………….

  64. yana says:

    bila tarikh semakan rayuan untuk maktab ni?

  65. elix says:

    Knapa saya x d trima ooo…ndak adil kamu..heheh

  66. mint says:

    semakan rayuan kplspm 2012 ni ble?tgu kpm kol lm mse 2 mggu lps trkh tutup rayuan ke?mksd ny klau xd d hubungi rayuan x apruv la tu eh..tolong jawab,confuse2 #__#

  67. Afiqah says:

    TOLONG INFORMKAN BILA TARIKH KEPUTUSAN RAYUAN KPLSPM KELUAR… TQ~

  68. yogasundari says:

    hey kawan nak tanya pukul berapa boleh check panggilan kplspm ………….

  69. amiramuhamad says:

    semakan keputusan maktab selepas temuduga bila ye ? ada yang kata 5 jun . tp cari masih tk jumpa kat mana nak check .tq :)

  70. kanne says:

    if dpt 3A blh ke dpt mktab????
    A in bi,mths n bm???

  71. munnawar ahmad says:

    tarikh second intake bila eh? saya nak sangat mohon ipg. haritu tak sempat mohon.

  72. sedangmencari says:

    bila agak2 kluar result rayuan ipg 2012?

  73. sakila says:

    y d rayuan so late…..????????im waiting so long…izzzzz

  74. sakila says:

    omg…wen rayuan ill knw???????????

  75. AZIRAH says:

    mcm ne nk buat rayuan bgi plajar spm 2011..dh buat permohanan untuk kplspm2012..tpi xbrjaya…blh xnk wt rayuan bik..sya bermnt sgt dgn kplspm nie…

  76. fifi says:

    salam…
    mcm manew nak cek…
    asyik x ley jew…
    adoi….
    bg link dye…

  77. syikin says:

    macam mne cara na wt rayuan ?? please help me…

  78. kecwwa says:

    bila boleh mohon masuk mktab

Leave a Reply

CommentLuv badge