32 Responses to “Semakan Keputusan Permohonan IPTA Sesi 2012/ 2013”

  1. Anak Lelaki says:

    bila tarikh keputusan rayuan ipta ye 2012/2013

  2. amy says:

    slm..ye..sy pon nak tahu..bila tarikh keputusan e rayuan upu.harap dpt bntu

  3. lan says:

    3 jun 2012 keluar keputusan e rayuan……..rase2 nyer lah

  4. ayupetr says:

    Slam…sy pn thu bla kptusn rayuan upu?

  5. Anak Lelaki says:

    bila keputusan politeknik keluar ye sebab upu saya tak berjaya, ting 6 pulak saya tak mau masuk…..tunggu poli aje

  6. farzana says:

    Assalamualaikum…saya nk tanya bila keputusan e rayuan akan dikeluarkan ya?terima kasih

  7. bila keputusan e rayuan akan dikeluarkan????
    tolong cepat sikit ye sye x sabar nk belajar nie???

  8. marimar says:

    mcm mne nk kemaskini rayuan ipta??npe xde aplikasi untuk kemaskini??

  9. safwan says:

    sy dah cek keputusannya.. sy dpt tawaran ke k0lej k0muniti.. masih b0leh x sy m0h0n ke p0ly…. macam mane nak m0h0n

  10. isyraq says:

    maksud minggu kedua jun tu bila ? minggu ni or minggu depan. please reply ! :((

  11. capuccino says:

    bila kluar kputsn e-rayuan u nie…
    lau sesape tau tlg gtau aek….

  12. bunga lalang says:

    agak- agak berape lame lagi nak tunggu keputusan rayuan ye sebab ….. saya kesian tengok adik saya. kawan2 dia dah p sambung belajar dia tak lagi

  13. RITA says:

    bila keputusan permohonan 2012/2013 untuk lepasan stpm keluar ye?

    • Illi says:

      Around July, mungkin….tapi bila e-rayuan untuk lepasan STPM dibuka? And klau untuk course yg ada interview, boleh tak buat rayuan sblum result upu lpsn stpm klua?

  14. kia.. says:

    agk la,,,,ari2 sye cek rayuan nye dlm minggu ke 2 ni….tetp x de…tp saya ttp sabar….hehehhe

  15. IRAsahaja says:

    harini dah 14 jun tak kuar pun e-rayuan UPU? apa laman webnya, please help me!

  16. hisham says:

    salam~ bila keluar keputusan kemasukan ke ipta 2013/2014

  17. dyla says:

    hello ~ mcm mane nak tahu keputusan kemasukan ke ipta 2013 ? risau terlepas ~ adakah die umumkan dkt berita tv3 ? ????

  18. unknown says:

    Salam..nk tanye..mcm mana nk semak kemasukan utk pra-diploma uitm..

  19. bid says:

    assalamualaikum,,,
    nak tanye,,, boleh ke klau saya nak check semula resulkt upu sesi 2012 2013..
    saya memerlukan surat tawaran saya… ade urusan penting,,,
    saya dah hilangkan soft copy yang dulu… boleh ke?

  20. kecwwa says:

    sy rsa kecewa apa pun yg dipohon x pernah dapat jawapan tolong bagi jalan penyelesaian

Leave a Reply

CommentLuv badge