205 Responses to “Permohonan Kursus Perguruan Lepas SPM (KPLSPM) 2012”

  1. Sunshine says:

    May i know the website to apply KPLSPM? anyone? Thanks.

  2. norfarahlyana says:

    mcm mne nk daftar???
    xd pn dkt kementerian pelajaran malaysia

  3. qaira says:

    xdew lg pn borang?

  4. qaira says:

    xda lg pun borang

  5. norina says:

    berminat untuk memohon

  6. ya ALLAH pin baru ka ni??? 4 angka je dia mau???

  7. mini says:

    i nak tanye, kalau kita dapat tawaran drpd kplspm dan kita menolaknye, adakah nama kite akan disenarai hitamkan???

  8. Vie says:

    sy dah isi maklumat tp x hbis isi borng pastu sy tekan ‘seterusnya’ x dpt dia org ckp server eror dh byk kli cba tpi msh jgak x dpt, sy trus je close program tu. mcm mn nie bleh ke sy nak isi blik @ terus je kemaskini borang tu?

    • melvister says:

      Jangan risau…server error sb ramai sangat orang buat permohonan…cuba kemudian..dan buat permohonan semula

      • ujie says:

        saya x dpt isi la maklumat peribadi tu…internel error…mcm mana tu ya?

        • caca says:

          saya pun mcm tuu.asal nak isi maklumat peribadi mesti kluar notis yg sama. :(

          • nuraini binti sulong says:

            salam. saya pun menghadapi masalah yg sama. setiap kali saya mahu kemaskini matlumat peribadi saya..jawapan yang saya dapat ialah 500-server error. da banyak kali saya cuba, tapi tetap dapat jawapan yang sama “500-server error”.
            bolehka saya buat permohonan baru?

  9. wara^_^ says:

    camne nak kemas kini semula …? wara lambat sikit nk letak result trus jadi error internel kat permohonan tue…huhu

  10. sheikh says:

    salam anakxku semua…..
    cuba klik kat applikasi permohonan KPLSPM 2012….
    I,Allah

  11. jollo17 says:

    cb..mse isi borg ye, kat page result spm, nk tmbah sbjek x boleh ar..website error..bugged..anyone else having this issue?

  12. iqa says:

    assalammualaikum..bolehkah menggunakan 2 sijil(SPM n SPMU

    )untuk memohon KPLSPM? terima kasih…

  13. kiki chang says:

    keputusan spm saya ialah:
    BM B+
    BI A-
    PM B+
    SEJ B+
    MATH B+
    ADD MATH B
    PHY C
    CHE C+
    BIO B
    BC A

    adakah saya mempunyai kelayakan untuk memohon KPLSPM ?
    sila berikan jawapan kepada saya secepat mungkin, terima kasih.

  14. nabila says:

    memg utk prgram ijazahsarjana muda k??bukan persediaan dlu k?npe borg 2 utk ijazah?

    • Saya says:

      persediaan dulu la.. baca iklan sejelas2 nya.. memang program ijazah terus.. tapi kena ppismp 3 sem dulu b4 masuk pismp 8 sem..

  15. cikdura says:

    sye da buat permohonan. da dpt no rujukan.. tpi sye nak kemaskini balik sebab dekat maklumat peribadi tu tibe2 kosong, padahal da isi. mcm mne sye nak kemaskini balik ? tolonngg

    • bila dah dpt no rujukan, means tak boleh ubh dh..itu dh buat pengesahan..kan dia ada tulis kat situ. ” Saya mengaku bahawa saya mengesahkan permohonan ini dan memahami saya tidak lagi boleh membuat kemaskinian setelah pengesahan dibuat.”

      saya pulak tak boleh nak sahkan permohonan..internal error.
      amalinaathman recently posted..BERI KAMI YANG TERBAIK

  16. andy says:

    bagaimana mengubah borang permohonan maktab yang sudah hantar?

    • Agnes J says:

      TAK BOLEH UBAH LAGI…KAN ADA TERTULIS,,SEBELUM MENGHANTAR PERMOHONAN,TAK BOLEH KEMASKINI LAGI SELEPAS DIHANTAR..HARAP MAAF..

  17. llll says:

    kepada adik2 y nak apply, pastikan anda jujur dan ikhlas utk mjadi guru.guru2 byk xde kualiti ini

  18. wawa says:

    dah daftar ! tQ !

  19. eron says:

    atukoiii…..susah juga mw cri serve dia nie….

  20. husniyahbazlaa says:

    eh, bile internet prob, x abis isi data terus error. n tak boleh nak kemas kini lagi. kenapa jadi macam tu? memang jadi macam tu ke?

  21. Atiqah says:

    nak tanya skt, ape bnde yg 500-internal server error tu ?? saya nk kemaskini xdpt, kt bahagian maklumat peribadi je xdpt, kt ruangan lain, ok je . . nape ek ?

  22. dayah says:

    urmm,,nO.pin tu memang khas utk mohon KPLSPM je eh..?maksud nye kite kena beli kt BSN eh..?

  23. Chow says:

    apabila mau kemaskini maklumat,tibatiba webite ada server error….macam mana nak email kepada admin?

  24. budak 18 tahun says:

    spm thun 2011 bleh mhon juga ke???

  25. saerah says:

    eh, bile internet prob, x abis isi data terus error. n tak boleh nak kemas kini lagi. kenapa jadi macam tu? memang jadi macam tu ke?

  26. Suez says:

    camne kalau nak kemaskini er???

  27. Ain says:

    saya pn mghadapi masa;ah yg sma ! sy tak dapat mengemaskini semula !

  28. mimi says:

    kenapa x bole nak sahkan??bole tolong x??

    • Agnes J says:

      HANTAR BORANG KPLSPM 2012 NI KENA SABAR SIKIT..SEBENTAR LAGI SAH LAH TU..TERLALU BANYAK YANG APPLY JADI SLOW LAH SIKIT..HARAP BERSABAR..TERIMA KASIH..

  29. mimi says:

    ape itu 500 – Internal server error.
    There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed???mcm mane nk solve??

  30. seara says:

    bole saya tau knp tidak boleh edit maklumat peribadi saya? padahal maklumat lain boleh edit.

  31. Agnes J says:

    segala pertanyaan boleh hantar di agneajoseph94@yahoo.com…hrp2 dapat membantu..

  32. nabila says:

    cmna nk kemaskini pemohonan KPLSPM yg tlah dihantar??ada sdikit ksilapan perlu diperbaiki..tq

  33. seara says:

    saya telah try bnyak kali tp ttp tidak bole.. bole ka saya beli pin number baru???

  34. ashikin says:

    kenapa maklumat peribadi saya tak boleh nak isi…………

  35. cory says:

    takdapat hantar la . asyik ckp error . dh bpa puluh kali try hantar ta[i masih xdapat gak ..

  36. mimi says:

    mcm mana ni xbole nak sah lg..asyk error je..solve plz??

  37. reyyy says:

    keputusan spm saya ialah:
    BM A
    BI C
    PM B+
    SEJ B+
    MATH B
    ADD MATH C
    PHY D
    CHE C+
    BIO D
    BT A-

    adakah saya mempunyai kelayakan untuk memohon KPLSPM ?
    sila berikan jawapan kepada saya secepat mungkin, terima kasih.

    Sumber: Permohonan Kursus Perguruan Lepas SPM (KPLSPM) 2012 | melvister.com

  38. keynah says:

    knpe asyik error j n??? dh bnyk kli dh cube.. maklumat perbadi xdapat isi lagi. asyik error j

  39. nabila says:

    klu kepitusa saya macam ni dapat ke
    BM-B+
    BI-C+
    SEJARAH-A
    PENDIDIKAN ISLAM-A
    MATEMATIK-D
    BIOLOGY-C+
    FIZIK-E
    KIMIA-E
    saya punye penilaiaan koko dpt 7.07

  40. nuraini binti sulong says:

    setiap kali mahu edit matlumat diri..
    selalu dapat jawapan 500- internal server error
    banyak kali sudah saya cuba tapi tetap dapat jawapan
    “500-internal server error”
    5 april semakin dekat (tarik tutup permohonan)
    kalau boleh, bolehkah saya print borang tersebut dan hantar ke UNIT PENGAMBILAN PELAJAR
    yang bernombor telefon 03-88841260/1249/1246/1242/1245.
    saya sangat berminat dengan program ini.
    saya harap masaalah ini dapat diselesaikan secepat yang mungkin, kerana saya tidak ingin terlepas peluang keemasan seperti ini.
    TOLONG SELESAIKAN MASAALAH INI SECEPAT YANG MUNGKIN!!!

    • tika says:

      sye pown melalui masalh yg sama dgn awk…sye cdngkn awk gune pc laen…

    • tuty says:

      guna pelayar web ape eh?IE , Chrome ke?

      cb guna firefox…sbb sy guna IE & chrome..asik error memanjang..pastu baru perasan dia ada tulis :

      “Anda disarankan menggunakan pelayar web “Mozila Firefox” bagi melancarkan
      urusan permohonan.”

      pastu guna firefox terus ok.. selamat mencuba :)

  41. nuraini binti sulong says:

    BOLEH KE SAYA GUNA NO PIN YANG BARU UNTUK MEMBUAT PERMOHONAN BARU

  42. robica says:

    pahal tak dapat masuk PIN(6 digit)bsn..? adakah PIN khas untuk memohon ke peguruan..? sebab di atas tu hanya 4 digit nombor jak dapat masuk..tq

  43. farhan94 says:

    sy belum boleh sahkan lagi permohonan tu . asyik server error ja . pening2 .

  44. sara says:

    i havea question,if i was born on 24/1/1992 cant i apply for this?second question,everytime i klik on ‘ya,saya sahkan’,why does ‘page error appear?is it because of my age and birthday that it automatically is set such?

  45. zorro says:

    to whom corncerned..
    please fix this problem…
    i could not verify my application..
    tolong la…. dateline da dekat
    error je memanjang…
    tolong sgt2 ni berkaitan masa depan kami!

  46. FARHAN says:

    BOLEH KE SAYE BELI 6BER PIN BARU UNTUK MEMBUAT PERMOHONAN LAGI,SEBAB SAYE SALAH PILIH BIDANG YANG SAYE NK????SAYE HARAP ANDA IKLAZ MEMBANTU SAYE..TQ.

  47. franky says:

    saya sudah terhantar keluar permohonan, boleh lagi dapat kemaskini maklumat yang tidak lengkap itu? kerana maklumat peribadi yang belum diisi…harap-harap pihak atasan dapat membantu masalah yang dihadapi ini. sekian terima kasih

  48. ANDY says:

    cam kena hack ja …

  49. nurul says:

    nak tanya kalau lepasan matrik nak apply untuk pismp kena beli no pin kat bsn yg under kplspm juga ke? or ada specific name mase nak beli no pin tu?

  50. lina says:

    syarat kelayakan permohonan kemasukan ke maktab xadil
    bg permohon yang berumur 20 tahun pada 20 january 2012

  51. AIZAT MAULA says:

    sesiapa yang selalu internal ERROR tu..cuba mohon di pagi hari pada pukul 7.00 pagi dan ke atas..

    dan boleh tolong kasi contoh-contoh soalan AM yang akan ditanya dalam temuduga nanti? :)

  52. dila says:

    hi
    nak tnye
    nape tyme nak isi kat kplspm, ya and tidak utk sebarang penyakit ngan aktiviti lasak tu ta appear eh?

  53. Sunshine says:

    kenape ruangan tarikh lahir saya tulis macam ini

    1993-11-22 00:00:00.0

  54. lyea J says:

    saya nak tanya..anak saya ada isi borang on line ni tp time nak isi maklumat diri dan maklumat2 yang lain bila send asyik erro je..tp anak saya teruskan mengisi dan sudah buat penghantaran pengesahan..bila dia chek semula permohonannya ada keluar no. rujukan dan semua maklumat tiada save dlm borang permohonan tu..cuma no. ic dan maklumat result spm je yg tersimpan..tp tidak dapat edit pla..cuma dapt print je..tolong la buat penjelasan dan ada kah peluang anak saya ni untuk edit semula borang permohonannya?..please..tq

  55. Miera says:

    mcm mna nak kemaskini borang KPLSPM ne?tolong la….

  56. Grace says:

    lepasan stpm bolehke nak apply kplspm nie,,??
    kalau mcam tuw berapa tahun kena study..??
    boleh tolong i relpy..!rely confused..

  57. anUAR says:

    Semuanya dapat error 500 baik ie ataupun buat dgn mz ini bukannya masalah terlalu ramai org masuk , buat 3 , 4 , 5 pagi pun tetap dgn error tu .. ini kes server itu sendiri bermasalah harap pihak admin atau pihak bertanggungjawab ambillah tindakan segera .Kami perlukan selesaikan permohonan ini.

  58. sunshine says:

    nk tanyer kanape dalam ruangan tarikh lahir tulis begini
    1993/11/22 00:00:00.0
    apa maksud 00:00:00.0?

  59. Logeswaran Muthuraman says:

    i sdh isi brg n dh antar, pas 2 camne nk cek, bhw kte dpat x twrn t.sbt. tlg trngkan…

  60. ariff says:

    saya belajar di peringkat stpm..bolehkah saya memohon kursus ini???jawapan amat diperlukan

  61. molly says:

    kenape sy nk isi borang tu xleyh eh ??? dia kata macam nie —-> This webpage has a redirect loop

  62. molly says:

    ye. sy guna mozilla ..

  63. Anuar says:

    Isi borang maklumat peribadi dah beratus kali dah .. tetap sama error 500 , tarikh tutup semakin hampir. Mcm pihak admin seolah-olah tak ambil apa2 tindakan pun dgn masalah ini. Bila call suruh cuba cuba cuba .. sampai bila mcm ni.

  64. molly says:

    what should i do now ??? kenape smpai skarang sy xbleyh jugak nk isi borang tu ??? asyik —> The page isn’t redirecting properly … oh god i need to apply this … baru je lepas beli no.pin tadi . minta pihak admin do something please …

  65. Umi Taufeeq says:

    dah 4 hari mencuba isi details bhg maklumat diri,mulanya server error 500, then hari ini kluar :The page isn’t redirecting properly)

    BILAKAH PENDERITAAN INI AKAN BERAKHIR???

    takkan mlm ni pun takleh tidoq lagi kot?

  66. NASYUHA says:

    kenape lah mase ni jugak line nak buzy..emm please help me,,saya dah try bnyak kali dah tapi tetap error..error.tolong lah ..tarikh pun nak abis dah ni..kene lah berjaga pula nampak nye..

  67. QiQi says:

    The page isn’t redirecting properly <<—-
    Have somebody know how to solve it?? TQ
    This web always error.. please take some action to solve it.. we need to finish the permohonan pismp 2012 before 5 April 2011

  68. QiQi says:

    i want cry already.. when the web site is recover?? urgent now!! last 3 days only

  69. zarilshah says:

    Take this Tip….o_O

    Each time you had click on the link leading to a form before filling up always ‘refresh’ then only fill-up the details.

    Do this for every form…managed to submit 10 minutes ago…

    Best of luck !

  70. zarilshah says:

    And another upon filling up and preview….press the ‘refresh’ before submission :)

  71. budak lepas spm says:

    can you please explain it in more details?thank you

  72. Elsey says:

    alala~~~napa ni??
    blik2 error jak ni?
    come on lah…3 days left…
    please let me in…..

  73. zairi sabri says:

    knpe x leh kemaskini ya? tidak mcm borang permohonan thun lepas…walaupun dh buat pngesahan, tp msih boleh kemaskini…

  74. Anes says:

    Salam..

    Nak tanya, xpe ke kalau kita tdk isi maklumat institut pengajian sekarang? sebab bdak2 lepasan spm masih menunggu twaran.. Thanks(“,)

  75. siti sarina binti kaya says:

    klaw trikh ntuk kmasukan kplsm da tmat,xble nak isi g kha?taw kna tunggu kmasukan sterusnya dan klaw result spm hnya mndapat 4crdt je masi g kha da pluang ntuk memasuki kplsm?Boleh explain ntuk sye?thank you.

  76. joey says:

    bila boleh semak tawaran panggilan temuduga untuk kplsm 2012 tuh?

  77. tiey says:

    kalu x print lg brg nk print camne ea

  78. areonez94 says:

    salam,,tumpang tanya,.bile kita ley tahu tarikh semakannya???,.TQ

  79. yusdini yunus says:

    saya nak masuk kursus ni… mcm mna nak check panggilan tmuduga ya…
    please tunjuk ajar bha…

  80. saya ada lah ibu kepada ana saya.Hendah bertanya bilakah keputusan temuduga di ada kan.

  81. Anak Lelaki says:

    kalau saya tersilap ter ” CLICK ” PENDUDUK TETAP pada permohonan, agak2nya di panggil temuduga tak ?????

  82. cath says:

    bila keluar keputusan? ( :

  83. ruby says:

    may i know when is the kplspm interview 2012??

  84. fahd says:

    kalau dah tak sempat nk mohon, bila lagi dia buka utk permohonan??

  85. logeswaran says:

    saye dah mohon tapi tk tahu lagi sama ada saya dipanggil ataupun tidak. macam mana nak tahu sama ada saya dapat kursus ini?

  86. Sally says:

    Bila tarikh untuk interview ?

  87. Kathy says:

    Bila boleh apply lagi..??
    saya sudah missed…:(

  88. Kathy says:

    tak mau tunggu next year ni!!! >.<

  89. andrea says:

    mcm mana nak tau layak ke tak msuk ni? senyap semacam je nii.. klau tak dpat, nak jugaakkkkkk >.<

  90. wasabi says:

    ble tarikh semakan tuk permohonan 2012 pnyer err???

  91. SHAHIRA says:

    TOLONG LAR SAYA

  92. org sesat T_T says:

    apa yang patut kita lakukan ble da masuk kat website die tp die kata “404-directory not found…internal server error”?

  93. itab0y says:

    sya hrap sya akn terpilih ..
    tq ..
    amen ..

  94. mee says:

    bila keputusan permohonan kemasukan ke maktab perguruan akan keluar?

  95. cik lia says:

    assalamualaikum…maaf ye..nk tye..jika xdpt..boley buat rayuan kan??agak2 klau buat rayuan tu..dpt x msuk??~please..mahukan jwpn..:(

  96. JayiS KilL says:

    Maklumat anda telah berjaya dihantar dan telah disahkan. apa maksud nya ni??

  97. senior says:

    alamak.. macam best jd cegu nih. tapi da 22.. tlebey umur la plak. haha..

  98. fassy says:

    macam mana nk tau rayuan kite berjaya atau tidak??dan bila keputusan rayuan akan keluar??

  99. safri sharil says:

    asalamuailaikum wbt …. sa da pg tmuduga maktab,ttpi sa dgr2 yang dapat temuduga tu 80% sudah layak..20% masa tmuduga drg mhu tgk… mklumt ini betul kh ?… tlg kongsi….pgalaman…

  100. edi jurizal says:

    kalu kta dpat msj mcm nie(tahniah permohonan anda telah berjaya dluluskan untk memasuki maktab prguruan..sila layari laman sesawang kamiuntuk mgetahui lebih lanjut berkenaan tarikh dan tempat)Apa mksudya..sedangkan tmuduga pon x pegi..tarikh untuk tmuduga pon dah lepas..mcm mna leh dpat plak???ada ke subjek yg x perlu pegi tmuduga???harap korang suma leh jwab kemusykilan ini..tq

  101. sue aqua says:

    salam..
    ada tak tawaran kursus perguruan untuk lepasan diploma?
    kalau ada bila ek tawaran 2 akan di buka?

  102. dienzzz says:

    salam..bole sy tahu pada tahun ni ada x lg akan keluar kpli n dpli??klu akan keluar bulan brapa yep??

  103. SORRY, tumpang tanya tiada kemasukan terbaru untuk bulan disember ke?

  104. Neeshanthi says:

    when the intake next teaching course?

  105. Neeshanthi says:

    when the next intake for teaching course??? please let me kwn as fast as u can..

  106. arniza says:

    hi,boleh tanya ada lagi tak kplspm ambilan untuk 2013? Sy nk sgt,sy da bnyk terlepas peluang mcm ni,sbb sy berada d luar negara lebh kurg 5thun stengh,.slpas shja spm 2006 sy da p luar negara ats urusn keluarga,. Tapi skrg sy menjadi guru ganti di salah sbuah skolh kbgsaan d smporna,sabah,.28hb9 ni sy tmt brtgas,sy guna spm shja dan sy memohon KGSK ni pn sdh lma sbaik sy dpat keputusan spm sy trus pohon,.tpi bru tahun ini sy dpat..jadi sy juga sudh memohon sokongan dari GB d skolh itu untk memohn msuk maktab,lgpn dia ckp sy lyak msuk sbb sy sdh ada pengalamn KGSK 2x dan rekod mengajar sy juga mdpt markh tgi kpujian.dia sudh bg sokongn,tpi sy blum memohn atau mengisi borg kursus mktab ni.. Jdi mcm mana sy nk memohn?apakh hrus sy pergi PPD untk memhon borg atau online,.adakh sy layak olh krna umur sy sdh 24thun…?tpi sy sgt merayu sy mhon sngt supaya sy msh layk,..sy brminat dan sy sudah biasa brhadapn dgn murid2..tlg bntu sy untk mnyelesaikn mslh sy..plez..:(

  107. angela raj says:

    hey can i know when is the next intake? tanks

  108. fasya says:

    borang permohonan utk pelajar lepasan spm 2012 dah ade ke?

  109. sinderella says:

    sy sekarang tgah ambik cos diploma pendidikan pra sekolah,pastu dlm tahun depan sy da habis belajar,sy ingin menyambung di maktab perguruan….untuk intake 2013..soalan sy bagaimana nak mengisi borang tersebut dan jika sy habis du maktab perguruan adakah akan terus diserap menjadi guru?

  110. ervina laura says:

    bila b0rang prmh0nan maktab prguruan 2013 kluar? tolong inf0rm pda sya klau ada.. :) thanks..

  111. qaischa natasha says:

    bila lagi boleh mohon ek ?sye berminat nak jadi cikgu. . .

  112. Hye ..slam sjhtra ..sy nak tanya …adkah mendapat A dlam tiga mata pelajaran sudah memenuhi syarat ke ipg.Sebab kwan sy ada memohon dan mendapat 7A ..tetapi tidak dapt masuk keipg .dan sya ingin memohon ..dan meminta kepastian ..sebab sy btul2 berminat untuk menjadi seorang pendidik ..terima kc

  113. baby chello says:

    Slm sejahtera Admin. Saya merupakan pelajar SPM 2011. Saya amat meminati bidang perguruan dan amat meminati kursus perguruan lepasan SPM ini..utk pngetahuan, keputusan spm 2011, saya telah mendapat 9A 1B (aliran Sains Tulin), dan saya sangat berminat untuk menjadi guru. Tetapi,saya tidak berjaya menempatkan diri dlm kplspm pada tahun yang lalu. Adakah saya masih mempunyai peluang untuk memohon semula KPLSPM pada tahun ini? Dan adakah saya juga berpeluang untuk bersaing dengan pelajar cemerlang SPM 2012 untuk menerima tawaran kplspm? Sejujurnya, saya sangat meminati kursus perguruan ini. Saya berharap pihak admin dapat memberikan info tentang pertanyaan saya. Terima kasih.

  114. khairul zhafri says:

    kalau sy nak jd cikgu math, sy kne amek course ape??

  115. Nur nilofar says:

    Assalam saya nak Tanya bila buka permohonan kplspm 2013 tolong balas cepat ye Dan saya dapat keputusan spm
    Bahasa melayu B
    Sains. C+
    Tasawwur islam. C
    Pendidikan seni C
    Perdagangan. D
    Sejarah. E
    Mathematic. E
    Bahasa inggeris. E

  116. Nur nilofar says:

    Layak tak saya dapat peluang untuk kplspm 2013 Sebab saya minat sangat nak jadi guru

  117. Thurga. says:

    Plz let me knw hw 2 apply IPG… :) 10q

  118. aslina masa says:

    saya tidak pndai lah isi borang ni???? kwn sya kta kalau isi borang maktab perguruaan mesti ada no.pin??? adakah ia betu??

  119. Hero! says:

    Nk tnye nie!!
    Cmne untk permohonan spm dan smu/sma??

  120. Hero! says:

    Nk tnye nie!!
    Cmne untk permohonan spm dan sma/smu??

  121. ranjettha says:

    macam mana nak buat permohonan online?????

  122. syahidah says:

    sy nk buat pindaan brg ipg tu tpi cm mne ye?

  123. SAYA SANGAT MEMINATI BIDANG PENGURUAN SEJAK SEKOLAH LAGI….SAYA SANGAT BERHARAP SAYA DI TERIMA….

  124. Noramirah Othman says:

    Mohon dilanjutkan tarikh permohonan kemasukan ke maktab perguruan sebab talian terlalu sibuk sehingga saya gagal mmbuat permohonan . saya betul2 berminat dalam bidang perguruan ini . harap dpt beri jwpn secepat yg mungkin . terima kaseh :)

  125. yankie says:

    camna mau dapt borang tuh ? result sy cuma ;
    Bm = A+
    Bi = A+
    Sej = A
    Math= A+
    Scie = A
    Addmath = B+
    Account = c+
    P.Islam= B+
    Perdagangan = B

    # boleh masuk ke ? coz, sy dengar kalau pmpuan msti atas 6A ? I need yr opinion as soon as possible,please ;(

  126. furyflatliner says:

    m-test tu….og pnggil mlalui surat or smething?

  127. Amira Izahak says:

    Mcm mana nak semak permohonan ye?

  128. faezah says:

    bila lagi permohonan ke maktab akan dibuka lagi yer????? saya nak sangt masuk…. :(

Leave a Reply

CommentLuv badge