8 Responses to “Kontroversi Tengku Mahkota Johor Dan Neelofa Di Twitter”

  1. luckydrawmana says:

    Mana ade Neelofa gaduh dlm Twitter..I follow dia dh lama..dia x pnah twit brg personal..atau sindir or kutuk or gaduh..Itu TMJ ngan Fazura suka gaduh sendirila..suka melayan perasaan.kata org jahat tp tengoklah twit sendiri..kata dulang paku serpih..mengata org ko lah lebei…go to h*ll lah…

    • 311gurl says:

      ade jgak org yg setuju ngan aq..sib baek neelofa cool aje..mmg wat malu she klau tmj kawen nagn fazura..xde curlastt langsung!!baek xyah ade institusi diraja kalu camnih..

  2. Adoi says:

    Yeyee je 11A, canang sana sini 11A spm, tp drop out from KDU. Couple dgn anak Dato’ si budak vitagen yg bercium dlm kolam tu, stock girlfriend semua tak sah kalau tak cium apa semua, termasuk la si neelofa nie. Tgk gambar modeling dia sebelum jadi artis and join Dewi Remaja tu, sexy nampak perut skirt pendik semua, innocent and virgin lagi ke mcm tu? Sekarang bila dah jadi artis, bukan main sopan ayu semua. Nak laris kena la berlagak suci ayu semua. Org yg tau siapa neelofa nie tau la siapa dia.

  3. lolo says:

    aku tak rasa la pulak dia berlagak suci bagai? hmmm. kau rasa nok?

  4. nk tlg tp org xnk dtlg says:

    dlu ak fan jgk kt neelofa ni..tp ak dgr crita dia..say bye2..dh xde lg nk fan…

  5. Wan says:

    artis malaisia=amerika!

  6. Cleopatra says:

    artis malaysia mcm tu ler..
    Cleopatra recently posted..HR Marketing ~ HiGoat + HiGoat Koko

Leave a Reply

CommentLuv badge