43 Responses to “Gambar Neelofa Nampak Seluar Dalam Ketika Bergambar”

  1. hahaa …cantiknyer..
    x lupa dot com recently posted..Neelofa Dan Amalina Dengan Rambut Pontianaknya

  2. lola says:

    sbb tu la..islam menggalakan umatnya menutup aurat…supaya terhindar fitnah…

  3. zettty says:

    Tak malu sungguh!!!..Apalah punya pompuan mcm ni..

  4. entri paling hot jadinya ni..tengok la keyword..huhu..
    x lupa dot com recently posted..Kisah Sebenar Imam Baling Selipar

  5. Reen says:

    Kalau cantik pun tapi tak tau cara berpakaian dengan betul pun tak guna juga beb. Buat malu pada diri sendiri sahaja. Lainkali perbetulkanlah apa yang patut sebelum diri tu diambil gambar. Nak nampak ayu tapi seluar dalam dapat dilihat, buat apa bergambar cara orang bukan islam. Nama dan rupa cantik tapi sayang…hampeee..

  6. farah says:

    perkataan yg lbh sesuai digunakan utk ‘seluar dlm’ tersebut ialah ‘hot pants’…kebnyakan wanita yg memakai dress@skirt pendek akan memakai hot pants nie slps memakai panty@seluar dlm utk mengelakkan risiko ‘terdedah’..

  7. don says:

    Lor,mcmni ke hasilnya lepas blajar agama dgn ustaz haron din?penat je ustaz ngajor,tp hasilnya berpakaian tp telanjang..rosak rosak..

  8. fat says:

    baju singkat sangat.. confirm la nampak.

  9. sop says:

    Wah, kantoi La. Pakai lagi singkat, sapa suruh. Hahaha
    sop recently posted..Jualan murah IKEA 2012

  10. Roses says:

    artis pn kena tau displin berpakaian…

  11. mR sTONE tEMPE pILOT says:

    Perempuan sekarang, pakai tudung pun telanjang gak… ni kan pulak pakai pendek nampak spender…. mmg dah telanjang pun.. telanjang je lah lagi senang sbb dah mmg telanjang pun dari mula keluar umah……

  12. mR sTONE tEMPE pILOT says:

    tak kiralah hot pants ke apa ka dan mcm mana nak pakai spender dulu ka apa ka, yg penting maruah dah mmg tak jaga… pikir la sendiri….

    • Converse Lover says:

      la…maruah org…kau bising apasal…ngaku jak kau ada simpan ni gmbr…buat ttapan..jgn hipokritla…

  13. monte carlo says:

    hati2 neelofa ketika berpakaian.. benda pn dh jd… so, ingat skit bile berseksi.. anda lebih cantik dan anggun jika menutup aurat..

  14. zack says:

    mesti tembam hahahhaha

  15. tiey says:

    ingat balasan dr ALLAH nantti…..

  16. leq says:

    leh pegang ka neelopa….

  17. leq says:

    leh pegang ka neelopa…heeheeee,ingat org atas syg kang dapat bonus tsunami baru meraung raung mnta ampun n dilindungi,sapa suse kita trutama yg x bt hal..dpt tempias pula…tapi yg pasti u cntik tp jijik le

  18. maz says:

    Sesekali belanja ape ade hal, bukan selalu artis nampak macam ni.

  19. MAWI says:

    UNTUNG SELUAR TU ……DI PAKAI NYA

  20. lalala says:

    wow..seksinyerr…

  21. CEH..ENTAH APA2..
    AWANG SELAMAT recently posted..Welcome Bisnes Topup Easyreload Prepaid

  22. wah sangat hot woo, zoom sikit hahaha artis2
    Wan Gerrard recently posted..Martin Skrtel Diundi Pemain Terbaik Liverpool Musim 2011/2012

  23. jo says:

    x stim pun aku

  24. tu bkn suar dlm dia la…tu suar pendek ketat…suar dlm dia dlm suar pendek tu…apa daa….
    Perfume Branded Gred AAA Murah2 je… recently posted..Ralph Lauren Big Pony Women 100ml

  25. awe d says:

    sbenarny dia naktunjuk brand seluar dalam dia je

  26. ida says:

    malunyo…tok guru ado rakyat kelate lagu nieh!! lopa x perasan kot sluar dale dio….

  27. ida says:

    lopa x perasan kot sluar dalam die..malunyo rakyat klate lgunie gak……

  28. faris says:

    sesetengah jantan or lelaki suke tawwwww

  29. wan says:

    terlalu sksi sgt la.sbb 2 nk suar dlm.hahaha

  30. KID says:

    nilofa berjaya dalam bidang pelajaran..
    tetapi dia tidak berjaya menutup auratnya..

  31. orang says:

    lofa memang lawa dan seksi…biarlah tutup aurat. tak perlu tayang aurat.

  32. mantoya says:

    Neelofa ni spatutnya mak die kena tegur..mati bila2 lofa..

  33. manusia zaman sekarang kan…

  34. zamn skrg kn..tk thu erti dosa atau phala

Leave a Reply

CommentLuv badge