104 Responses to “Gambar Dan Biodata Adik Mia Sara Nasuha Yang Comel”

  1. cham says:

    mcm mne saya nk hubungi pihak mia sara kerana syarikat saya berhajat ingin melamar mia sara sebagai duta

    • ridz hj saleh says:

      Email me..

      • Linda says:

        hai, ada email @ contact number coz saya nak jemput adik mia ke event trade show Winx Club pada 1st april 2014. Saya dah cuba hubungi nedz tetapi tak dapat asyik masuk mesej saja. Ni nombor telefon saya 012-2480001, tolong hubungi saya segera, terima kasih.

        • siti aishah says:

          adik miasarah adik comel cantik

          terbaik

        • lin says:

          Tolong jangan call atau mesej nombor di atas sebab itu bukan nombor adik mia sarah. Saya dah penat nak layan. Dan saya juga dah buat report polis. Selepas ini setiap missed call @ mesej saya akan forward nombor anda ke pegawai polis. Terima kasih.

          • mia berapa nombor awak? minggu depan saya akan ke legoland johor.. jangan lupa awak berada di situ… sebab saya nak berkenalan dengan awak… kerana saya peminat nombor 1 awak tau… setiap hari saya minum dutch lady macam awak…

      • Sufiah hanum says:

        Mia sara bolehkah kamu hubungi saya sekarang. Ini nombor telefom saya 011-2172 0096 dan saya peminat awak nombor2 boleh awak datang di melaka. Rumah saya di taman Klebang Besar dan rumah saya di rumah yang berwarna putih jumpa saya esok sebab saya nak berkenalan dengan awak.

    • siti aishah says:

      bagus la macam saya suka terbaik

    • Sufiah Hanum says:

      Mia sarah betulkah awak tinggal di Kota Damansara di Kuala Lumpur. Saya nak jumpa dengan awak boleh tak. Tetapi apa alamat rumah awak. Boleh tak beritahu saya.

  2. chicha says:

    comel larh mia sara nhe , so cute ………………….

  3. Mia awak minat saya ke haikal

  4. Khaisya says:

    Mia Sara cute, very cute indeed, now how old Mia, if I see he must act with Raykrl, Raykrl too cute ….. Like my sister and my brother .. …

  5. aisyah says:

    saya peminat setia awak mia. saya suka tengok awak dalam puasa datang lagi. awak suka buat muka sedihya. comel la awak buat muka sedih tu cute. bye

  6. Tasha Maisarah says:

    Mia comel sgt..

  7. an'ayuni says:

    apa hubungan mia sara ‘n lisa surihani…nk tahu je….!!

    😉

  8. an'ayuni says:

    mia sara,,,you are my angel…(so cute)

  9. nursarah says:

    wah comelnye mia sara ni macam nak cubit je..kalau dapat jumpe die mesti best gilerr..

  10. Abdul Mukhriz says:

    kat mana saya boleh menghubungi adik mia sara?? saya ingin melamar dia jadi isteri saya…

  11. falisha adora says:

    kepada adik mia sara, kakak sangat meminati kamu. semoga kamu mencapai kejayaan dunia dan akhirat. salam sayang dari kakak

  12. iffa says:

    mia sara memang comel baik

  13. I like u mia sara nasuha bila mia berlakon semua yah terbaik (y) sya tak akan berhenti untuk jadi peminat awak (y) <3 mia sara nasuha

  14. Saya terigin nak jumpa mia sara :'(

  15. anis says:

    mia nk nombor mia

  16. Musyrifa Afwani Binti Mustaffa says:

    assalamualaikum… Ini saya yang kita jumpa dekat airport Terengganu tu… masa tu saya pakai baju kurung warna hitam tu…. tudung pula warna pink… ingat tak??

  17. zahra says:

    mia so cute sangat,hope dapat jumpa mia and auntie lisa yang cantik tu 🙂 :D………umur mia sekarang darjah 3 kan?

  18. fiqa bieber says:

    mia you are so cute…..

  19. saya aina sazwanie.mia you are so cute.

  20. mia saya sangat minat awak kerana awak sangat cantik dan comel saya sangat minat cerita yang dalam cerita papa i love you

  21. buek...... says:

    buek …………buek……

  22. aisha aqilah says:

    mia saya sangat suka awak sebaba awak comel dan cantik apatah lagi awak pakai gaun lagi cantik.

  23. raj says:

    saya suka peminat mia sara

  24. Hai mia sara u are so cute

  25. nurliyanad.o says:

    HAI MIA SARA NASUHA DAN KAK LISA?AWESOME WEHHH????

  26. yasmeenhani says:

    miasara sangat comel dan kak lisa cantik kalau boleh saya nak jumpa

  27. ayien says:

    comel akk lisa dgn adk mia

  28. yuska says:

    Kak lisa and mia sara memang secocok…mcm ibu ngan anak…aaaa soo sweet

  29. iqa says:

    Cute la mia dulu kita pernah jumpa kat dataran merdeka mia cute sgt…..

  30. nama adik beradk mia ape

  31. nana says:

    hahahaha comey la adex mia sara

  32. Ummi says:

    Semua yg komen kat sini orang yg sama…..kecuali saya. LOL

  33. Atok_Rock says:

    Bapak gua lagi comel..gua lg lawo dr lisasurirumah..hawhawhahwaaw

  34. nur liana nasuha says:

    mia awak sekolah dekat seksyen 7 ke?

  35. nur liana nasuha says:

    awak sekolah dekat seksyen 7 ke mia

  36. hai mia awk darjah 4 masuk kelas aper saya duduk seremban n9 saya masuk kelas no.iaitu kelas 4 arif saya setiap tahun dapat no 1 saya saying awk mia tapi dalam banyak banyak pelakon saya saying kak lisa walau saya tk pernah berdepan dan juga tidak pernah berjumpa dengan dia …Dia akan jadi peminat saya sampai bila kak LISA SURIHANI SAYANG…..BUKAK LAH BLOK NI SUPAYA AKK DAPAT BACA COMMENT SAYA….I MISS U SO MUNCH…

    • ASSALAMMUALAKUM,HAI AWAK SEMUA APA KHABAR…SELAMAT BERKENALAN NAMA SAYA NUR SUFIA NAJIHAH BINTI NORASMAN…PALING PENTING UNTUK AKK LISA SURIHANI SAYA CAKAP DENGAN JUJUR YANG SAYA SAYANG AKK SEPENUH NYER WALAUPUN SAYA TK PERNAH JUMPA AKK TAPI TETAP AKAN JADI KEBANGGAN DALAM HATI SAYA DAN JUGA IBU BAPA SAYA YANG TERSAYANG…I MISS U SOO MUCH …AKK PAKAI LAH TUDUNG I LOVE AKK LISA…MUAHHHH

  37. Erina Falisha says:

    Hai Mia Sara.Mia,Kita ni sama sekolah.Saya tahun 5 Ikhlas awak 4 Ikhlas kan?Saya dah pernah jumpa awak dan tegur awak kat sekolah …Mia awak ni comellah.Mia bolehtak kita jadi kawan?Nanti saya tunjuk diri saya kat awak.:)

  38. afia exo says:

    Eh comelnya Mia sara nasuha

  39. Hai semua mia mintak maaf !ia sebuk haritu sorry tau

  40. mia sara sangatttttttttttttttttttttttttt comel…dan cute… saya suka… dan peminat nombor 1 mia sara… setiap hari tengok strawberi dan karipap musim 2 dan super gameboy….

    • mia sara sangat
      comel…dan cute… saya suka… dan peminat nombor 1 mia sara… setiap hari tengok strawberi dan karipap musim 2 dan super gameboy….

      Sumber: Gambar Dan Biodata Adik Mia Sara Nasuha Yang Comel | melvister.com

  41. nurain mardhiah says:

    hai…mia sara..rindunya da lama x dengar berita..awak semakin comelah skrang..nak no tel boleh…sy sama umur ngan awak

  42. Alia says:

    Hai mia sara. Awak semakin comel.nak no tel boleh tak..saya sama umur dengan awak

  43. Mia Sarah terbaikkk punyer..cute .liang2 girl…and paling manang…

  44. amisha says:

    MIA SARA Sangat comel dan mencuit hati … tiap tiap hari saya layan cite strawberi dan karipap2 super game boy ceria all stars dan banyak lagi lh …… tiap tiap hari saya minum dutch lady n caliph …..TERBAEKK I LOVE UUUUUUUU MIA … SALAM PENUH SUKA …… FRM ME

  45. Amy says:

    Mia awak sangattttt comel,boleh minta number phone mia tak
    ?

  46. ayisha sufina says:

    Hai mia sara.awak apa khabar .boleh saya nak mintak nombor fon awak.

  47. Ezzmal harith says:

    Korang ni kan tk de ayat lain ke cuba ckp awak sihat tk mia tanya la khabar

  48. aisyah says:

    no comen

  49. aisyah says:

    mia mmg comel.Tapi malangnya saya xdpt tgk cerita strawbery karipap sbab rumah saya xde astro.
    Saya xprnah melihat gmbar mia dlm tv

  50. aisyah says:

    HELLO MIA
    APA KHABAR
    dari(ADIK,KAKAK,ABANG,MAK,ABAH)

  51. nik muhd adib says:

    Assalamualaikum mia Sara please give me your number

  52. iris qistina says:

    mia sara raya tahun depan atau raya
    tahun ni boleh tak nak raya rumah awak . lagi satu saya nak nombor telefon awak .kalau awak ada masa telefonlah saya nombor telefon saya 0107724299. bye . caliph awak yang terbaik

  53. aliffirdaus says:

    Comel lah awak mia sara nasuha :-)……Mia sara. Boleh saye nak nombor
    awak….sebab saye suke minat awak mia sara 🙂 🙂

  54. aliffirdaus says:

    Bab saye nak ambik gambar awak dengan saye mia sara…..Saye bukan naK kasih dengan awak…..saye nak ambik awak dengan saye….mia sara boleh kew tak ni

  55. assalamualaikum mia awak apa khabar

  56. mia boleh tak saya nak nombor fon awak bolehla please please

  57. Mirza says:

    Awak berapa tabun saya 10 tahun selamat Berkenalan saya nak kawan

  58. HAI MIA SARAH NAMA SAYA WAHIDA KITA SEBAYA LA SAYA LAHIR 26 SEPTEMBER 2005. SEKARANG MIA DARJAH 5 KAN

    • iris qistina says:

      assalammualaikum kak mia awak ape khabar awak ingat x yang mase dekat tesco tu saye bergambar dengan awak saye yang pakai tudung warna hijau tu mase tu kenapa awak nampak macam x sihat je

  59. iris qistina says:

    assalammualaikum kak mia awak ape khabar awak ingat x yang mase dekat tesco tu saye bergambar dengan awak saye yang pakai tudung warna hijau tu mase tu kenapa awak nampak macam x sihat aje

Leave a Reply

CommentLuv badge