3 Responses to “Faktor Permohonan BR1M Ditolak Kerajaan Malaysia”

 1. Anti artis over says:

  Kepala buto! Dahlah goverment! permohonan aku kena tolak kerana pegawai br1m buat aku punya no ic tak betul! Kalau aku sorang takperlah aku kira munkin kesilapan tapi dah ramai sangat yang aku jumpa surat penolakkan mereka gara2 no ic salah! Tapi yang peliknya ada ramai orang bujang dapat lulus! Ada jugak cikgu yang gaji pokoknya mencecah 6k pun dapat lulus.malah dah ambik pun witnya.Macammana kauorang buat kerja penyemakkan ??????
  Aku cuma doakan selepas pilihanraya umum ni,kerajaan akan bertukar ganti! Ini sumpah aku yang mewakili mereka yang ditolak dengan alasan yang tak sepatutnya!
  Macamnilah kerajaan islam yang tak mahu menjadikan hukum Allah sebagai teras pemerintahan.pemerintahan negara dipelopori mereka yang tak bertanggungjawab sebagai pemimpin! Yang layak jadi tidak manakala sebaliknya kepada mereka yang tak layak! Nampak sangat kerajaan malaysia nie bodoh dalam menyalurkan bantuan terhadap rakyat hingga mencetuskan kemarahan rakyat! Ini adalah kerana ramai pemimpin yang cuma mengutamakan diri sendiri! Hidup makan rasuah! Dan pada aku br1m nie adalah pemberian tak ikhlas dari kerajaan! Selamat tinggal bn selepas pru yang akan datang!

 2. nur fadzleen says:

  salam,kami ingin memohon bntuan dr krajaan.iaitu motosikal,sbb suami sye krja kmpung 1 hr RM60 shj,suami x brpelajaran,sye plak asyik ulang alik dr hospital,kdg2 kami x prgi h’pital krana mslah kndraan. kmi nk beli kereta kncil pun x mampu kami ade 2 org anak,kami mohon rumah PPRT pun x dpt.sye harap pihak krajaan dpt mmbntu sye.
  tel:011-15220337

Leave a Reply

CommentLuv badge