13 Responses to “Permohonan Pinjaman Pelajaran Anak Negeri Selangor 2012”

  1. puteri syahirah says:

    saya akan mula ijazah blan 9 2012, boleh lg ke nak mohon pinjaman ni?

  2. nina says:

    btul ke permohonan dibuka 1.08.2012 ??

  3. mee says:

    sya dah mohon pinjaman berape lame proses di ambil hmpir 3bulan sudah

  4. amie says:

    saya masuk degree bulan 3,bila boleh mohon lagi?kalau permohonan akan datang lambat lagi,bila boleh dapat kan pinjaman?

  5. shafirah says:

    bln permohoan buka bulan berapa

  6. suria says:

    saya dapat tawaran diploma tapi memelukan kos yg lebih tinggi yg di tawar kan..dari pinjaman selangor blh kah sy mendapat lebih pinjaman dari yayasan ni?

  7. Hartanah says:

    Kakitangan kerajaan sahaja.

  8. Syed Muhammad Al-Yahya says:

    Assalaamu’alaikum Warahmatullah,
    Terima kasih saya telah mendapat kelulusan.
    Boleh tumpang bertanya?
    Ada dapat akaun untuk urusan pembayaran balik dll atau belajar sahaja, tamat belajar, 6 bulan terima bill, bayar?

  9. tiqah says:

    salam,,saya nk tnye..lepas terima kelulusan pinjaman, sya ingin kemukakan beberapa soalan ;

    1) bagaimana saya hendak update status pinjaman samada masih berterusan atau diberhentikan?
    2) adakah saya akan terima surat atau sebarang notis mengenai perihal diatas?
    3) bagaimana saya nak memberi makluman mengenai keputusan peperiksaan terkini?

    sekian,terima kasih.

  10. sirah says:

    nape x boleh login??
    padahal no ic n pasword dah btul??ke pasword kne bli di bank??mohon bantuan..permohonan kali pertama

  11. shahrus says:

    salam….saya nak tanya macam mana saya nak isi online ni…..saya nk isi tapi xboleh masuk….ape yang perlu saya buat……

  12. tieqbelle says:

    ijazah bukan master ke?
    sy amik degree sem2 utk sesi 2013
    degree kan ijazah sarjana muda so how?tekan je ke pe?

  13. noridah mohd ali says:

    As Salam.

    result slip kalau email atau fax boleh ke. kalau boleh bole bagi addres email atau no fax.

    saya try call banyak no. tapi tiada yang jawab. Terima kasih

Leave a Reply

CommentLuv badge