16 Responses to “Cara Mudah Semak Saman Trafik Secara Online Dan SMS”

  1. siti rabiatul adawiyah says:

    Wsf824

  2. salmia says:

    secara online nye cmne?

  3. huzairi says:

    nak semak on9 macam mana ? ~,~

  4. Nak tahu Kene saman apa .?

  5. Ejan says:

    Check pakai sms xleh pakai. Time check kat kaunter ada saman padahal time 2 jgk check sms ckp xde saman. Tunjuk ngan kerani kaunter dia ckp semak ngan sms x up 2 date. Phui! Apadah!

  6. aremie azmi says:

    apa ni nk cek pon susah

  7. Thanks for the info, hehehe. Saya sudah cuba.Nasib baik takda saman.

  8. hafiz says:

    cek la pakai anset android.. dlm market ada software dia… lg senang.. bila2 boleh cek…

  9. prakash says:

    please check my bro car wcy2114 …got any saman…?
    Thank you please reply soon…

  10. otai says:

    dah register kat sistem online pdrm, tp lupa pasword dgn nama lain2..trus xley cek lg..nyusahkan org je dah la id cuma ley guna no ic yg betul je utk semakan saman..pe punya sengal web online nih..bkn ada manusia ley hack kasi ilang rekod saman kat sistem online nih..cuma dpt tgk je..lupa pasword abis sume xley tgk langsung..puihhh lah..

  11. Siti nori zatul akmar binti saripudin says:

    Nak cek saman polis trsfik

Leave a Reply

CommentLuv badge