35 Responses to “Permohonan Kemasukan UITM Sesi 2012/ 2013 Lepasan SPM Online”

  1. suhailiey binti abrahim says:

    Nak apply pra diploma kene beli no pin jugak ke?? bila bolah apply pra diploma perdagangan sesi 2012???

  2. Mohammad Nur Aliff says:

    Kenapa jangka masa yang diberikan untuk memohon amat singkat.Bagaimana pelajar lepasan spm 2011 yang ke Program Latihan Khidmat Negara? kami juga mahu memohon ke Uitm.

  3. SAIFUL says:

    Nk tnya bilakh tarikh pemohonan kemasukan pra diploma nie?

  4. Syahirah says:

    nak tahu bile tarikh temuduga utk program bertemuduga utk sesi 2012/2013..dgr cerita pertengahan bulan 4..4 program tesl camne pula?tolong beritahu soon…desperate giler ni…

  5. haSanah says:

    kalau dah isi borang pra diploma kemudian dah hantar?…
    kena isi skli lg kew untuk pra dipolma?..
    boleh saya tahu bila keluar keptsan permohnan pra diploma…?

    terima kasihh..

  6. sam says:

    nk tanye saya mda lmbt nk apply upu…so cm ne nk apply yg pra diploma ni ek>??urgent a……xnk msk IPTS..sape2 leh bantu….sume rakan2 da dpt U…saya br nk apply msk U…cm ne,,,=(

  7. sam says:

    da tutp ke permohonan pra diploma ni?

  8. nurul says:

    salam…..permohonan uitm sesi ke-2 bila bka yew.mohon jwb

  9. era says:

    dapat beli lagi ke no pin uitm bagi lepasan spm untuk pengambilan nanti?

  10. myra says:

    nk tny, bila lagi permohonan program tesl sesi 2/2012 di buka?? sy sangat memerlukan kerjasama anda

  11. Melchizedek Michael says:

    Hi, nak tanya.. Bila agaknya bila boleh momohon untuk pra diploma? adakah ia memerlukan kita membeli pin?

  12. Riczkie says:

    Macam mna nak memohon secara online bagi program pra perdagangan

  13. ct says:

    salam smua..maaf lmbt reply..utk second intake uitm, da buka prmhonan die pd 2.7.2012 hingga 26.8.2012
    utk diploma shaja..kne bli no pin kt bsn.. rm 10…

  14. Nadz says:

    maaf2.. utk lepasan spm mksd sya tdi.. masih bleh apply ye ? tq :)

  15. salam…borang UITM hantar kat mna????

  16. fiq says:

    nk tnya pra pra diploma bljr dlm uitm ke?

  17. zyra says:

    nk tnye..sy skrg study d uitm tp nk tukar kpd course tesl..anyone can tell me how?perlu ke dftar blik or pape?

  18. fasrina says:

    nak tanye bile permohonan ke pra u dibuka, kene beli nombor pin ke ??

  19. zikri says:

    saya lepasan spm 2012…
    result xdapat lagi..
    saya nk buat apa bagi menyambung pelajaran ke next stage??

  20. shasha mimie says:

    salam .. saya pelajar lepasan spm 2012..
    nak tanya cam ne nak daftar masuk uitm nie eik ..
    kawan2 semua masuk uitm .. saya nak continue belaja kat uitm jugak ..
    minta bantuan ye .. merayu sangat….

  21. tuesah amin says:

    Salam. saya nak belajar di uitm.. usia 51 tahun boleh ke sebagai part time dalam kursus diploma kaunseling.. jika boleh bagaimana nk memohon, berapa yuran kemasukan, sekian

  22. Yana Farizuana says:

    y pin uitm untk lepasan spm 2012 kemasukan 2013/2014 bila pulak boleh beli ? kesian kawan xdapat mana2 :(

  23. tqahyany says:

    saya da tlepas pmohonan diploma uitm 2nd intake yg ikln buln 7/8 uh.. is there any way saya leh memohon blik untuk program diploma smula..

  24. balqisboghari says:

    bila boleh buat permohonan hah?

Leave a Reply

CommentLuv badge