69 Responses to “Filem Ombak Rindu 2011 Full Movie Download”

  1. owh..tak keluar lagi ke linknya..
    fasha sandha insaf recently posted..perkara yang perlu dilakukan jika terlanjur

  2. hasya says:

    bile nk kuar yepp??

  3. ha says:

    ini di sebalik tabir bkan nya full moviee.. yerrr

  4. bells says:

    kena download dulu ke baru blh tgk?

  5. kenape lah korang tak nak letak movie ombak rindu .ni tak asyik letak thrailer jeee ..smpai bile pon aku tak dapat tengok !!! tolonglah keluarkan OMBAK RINDU .aku nak download lah !!

  6. ape nie? baru Di Sebalik Tabir…

    ermmm

  7. azie.nazihah says:

    ni download full movie trailer ke full btul??

  8. F**k says:

    yes! kena tipu … full movie apekebendanye!
    baik tulis je terus, trailer. Jangan tulis Full Movie.

  9. I Don't says:

    tgk komen2 ats ni, semue ckp ni trailer…nsib baek x dwnload lg.. =_=’

  10. JR says:

    korang yg jakun sangat..dah tau size link tu hnya 185 mb.nak juga download..ade ke full movie size mcm tu keci!..hahaha….baru kena tipu sikit dah kena..
    JR recently posted..KL GANGSTER 2 FILEM TERMAHAL SKOP?

  11. Cristabelle says:

    hehehe,lucky saya baca komen2 dulu b4 dload… hehehe…. tak nak dload lar lau setakat trailer…

  12. tipah says:

    hahahaa..tipah tertipu bang….;p

  13. saveq says:

    kalau di sebalik tabir tak perlula nak di download..
    bikin wap saja..
    saveq recently posted..Gambar Asap yang Pelik !

  14. fasha sandha horny says:

    ak horny dow..xnk insaf

  15. nik says:

    tertunggu-tunggu
    nik recently posted..Sinopsis Filem SONGLAP

  16. akutakberdaya says:

    aumm .. you’re f***ing s***

  17. iliya says:

    bile nak keluar ahh..asyik sinopsis jer..sampai bile pon aku tk leh tgk.tlg la aku nak tgk sgt dah ni!!!

  18. ainul iman says:

    aku nk sangat ah tgk cerita dia…..mak aku dh tgk dah dia punya movie dgn ayah aku….diaorg x ajak pun aku…..bila mak aku beli novel die…..aku pun baca lah sekali….aku baca mcm best jer…aku tanya mak aku best ke x rupanya mmg best….

  19. ainul iman says:

    aku nk sangat ah tgk cerita dia…..mak aku dh tgk dah dia punya movie dgn ayah aku….diaorg x ajak pun aku…..bila mak aku beli novel die…..aku pun baca lah sekali….aku baca mcm best jer…aku tanya mak aku best ke x rupanya mmg best….

  20. admin says:

    sial punye admin . xpe rilexcrew was here nanti .
    admin recently posted..Lirik Untuk Mencintaimu OST Biar Mimpi Sampai Ke Bintang

  21. Insaflah Pasha Sandak says:

    lerr kena tipu lagi, nyampahhhhhhh~

  22. xpuas ati says:

    klu stakat dst baek x yah tulis full…xreti bahasa melayu ke?? or xtaw nk translate bi..bikin gempak je

  23. BuRIt PunyE AdMin says:

    fuck ar abis kn data aq jew babi ar pnye Admin da la aq pkai BERUKBAND…fuck ar….admin bodo msty BM x lulus kn?wakakaka

  24. ainul iman says:

    alah x kan lah smpai skrg x masuk kan movie dia lagi!!!!!!aku nk tgk ah!!!!!

  25. ainul iman says:

    @ Xpuas Ati…. tu lah first2 aku ingat dia mmg full movie tiba2 jer bila aku habis download….aku nk tgk cerita tu rupanya haram(bukan)…..bangang betul la…..aku tgh cari2 tapi x dpt2….

  26. gadis anje says:

    ntah bilerr na keluar movie nihh , jenuh aku tunggu larr ,

  27. apa aku nk jawap ngn akak aku..aku kencing kata da download cite ni..last2 trailer,hampeh tol.

  28. haramjadah says:

    hahahhahahaha…

  29. HAHA says:

    hahaha nasib baik aku tak download, dah kau org ckp mcm tu :P

  30. IQ says:

    tggu la astro kuarkan kat box offce..cnfirm nnt akn kuar kat utube

  31. syok says:

    Download OMbak Rindu Full Movie Sini

  32. sugar says:

    kenapa xley bkak part 1 password nye ape? unlock file ??!!

  33. giler said says:

    haih nasib aku bce komen dlu ,klu tak msti da kne tipu…haha…

  34. kuan says:

    baru ja dowload ari nieh
    oke ja full movie besttttxxx
    rugi ja sapa tak download
    ty for this link

  35. akhirnya keluar jugak fullnya kan..hehe
    fasha sandha insaf recently posted..betulkah tak pakai tudung dijamin neraka?

  36. amerul says:

    mcm mne nk tgk ni ? file tu mcm asing2 jer. pastu x blh play. tlg admin… ada ker cara nk cmbine file ker aper

  37. amerul says:

    dah download sumer part tp x blh play gak

  38. amerul says:

    dah blh tgk dah… hehe
    thnks admin

  39. FFSJ join part pun bleh
    syokdownload recently posted..Mahathir Minat Neelofa Breakfast Bersama

  40. astagfirullah alazim….for orag2 yg reply mula2 uh….
    benda len xde ke kowang nk ckp???xmalu ke ckp cm uh pas uh owg len tgk n bc pe yg kowang ckp uh???biar la owg uh…xpyh nk kuar kn bahasa yg kesat….ingat2 ckit…kite ny manusia biasa yg Allah pinjam kn kite kt dunia ny…wat sementara je bukan utk selamanye kita akn hidup..xtkt dgn doasa ke??Hurrmmm,,,,

  41. niaageera says:

    emm nape sy download xleh tgk ekkk..
    sy ambk yg ni Download Ombak Rindu AVI – Mediafire..
    lasom xde…nape ekkkk??
    sume dh download tp xleh play pun…

  42. Ieara-waty says:

    saya nak lagi tengok ombak rindu……… korang dah tengok ombak rindu??????? best tau

  43. syahir says:

    nyoknya filem ombak rindu

  44. saya nak download supaya boleh tengok

Leave a Reply

CommentLuv badge