77 Responses to “Tarikh Keputusan PMR 2011 Diumumkan Keluar”

  1. semoga semuanya berjaya
    fasha sandha insaf recently posted..perkara yang perlu dilakukan apabila terlanjur

  2. Fatimatul Zahara says:

    Insyaallah,kalau berusaha dah pasti keputusan pun baik.Dan yang terserah kepada Allah kerana Allah yang menentukan dan yang paling penting tidak lupa denganNya dan sentiasa solat.

  3. shalini priya gopinathan says:

    hope 2 achieve 7a’s in pmr n 2 go 2 science stream………..gud luck 4 those who waiting 4 de result

  4. Amin,saya juga mghrapkan kptsan PMR 2011 adlh kptsn yg cmerlang..dan saya berhrp bnyk yg mndpt kptsn yg baik..
    bertwkal la ,btw saya ttp berdbar dgn kptsan PMR saya..hUhU^^

  5. miszatin says:

    tkowt lah…tpy ape2 pown sye arap dpt result yunk baek dannn yunk terbaek…..aminnnn:)

  6. Hope all of PMR student 2011 got an EXCELLENT result… daebak.. terbaik..

  7. nur yasmeen says:

    amin , insyaallah . mudah – mudahan saia mdapat kptsn pmr yg cemerlang dan sgt memberangsangkan . i hope my friend also achieve success in this exam ! amin . byakkan solat hajat dan bertawakal

  8. nurul natasha says:

    aminn,,smoga kta smua dpt kputusan yg m’brangsngkan n lulus dgn cemerlang..

  9. phaeyh says:

    perghhhhhhhhhhhh!!! mantap siakkkk…i love ma batch an ma sch!!! i want ma batch read this… TATA!!! JETT

  10. SHAZAKIA ZACK says:

    EMM,BERDEBAR2 AK NK TGGU KEPUTUSANNYE,… HHUHUHUHU,.. TAKOTT,… ”.)

  11. day says:

    insyaallah kita akan berjaya *over je aku :p

  12. akucuAk!! says:

    hey ape jadi lah ngan result ku..takot la nt tah ape je yg kua mati aku! sngguh2 takot nih..em 23hb agk2 kua.aisshhh moge2 ade A weh.. :) 3A jd da dr ta der A lngsung…..

  13. aqy_zaty says:

    takot2!mnx2 result dpt yg terbaik..amin………….dedo
    tahap dewa seyh..

  14. maizatul amiera says:

    semoga ku brjya dlm ~PMR~ n mdh2an jgn dpt kputsn cm prcbaan ~PMR~ ari 2.,.,. trokkkk,.,.,trokkk.,.,. bnyk kn slt hjat n redha ats sgla ktntuan-NYA smga bech prtma klh ku dpt kputusan yg baik

    ~ TAKOT ~
    mnx2 la trikh yg dh ad 2 je jgn la tkr2 plk bb mnkut kn clon2 je

  15. hazim says:

    harap2 ok la result sayo nnti

  16. hazim says:

    tarikh tu makin lame pn xpe

  17. ekin hamzah says:

    sye harap smua yg sdg menduduki pmr akan lulus k

  18. aina says:

    huuuiihh .. nervous ase nye result bape minggu jer nak kua dah … hope ,, fom3 taun ni dtp result y the bestlaa …dri y sblom2 nye:) amin …

  19. mahatin says:

    bedebar2 rasanya…

  20. ad says:

    takutnyer result pmr nk kuar…rse cam x nk tau…hope dpt 9a…Amin…

  21. lia says:

    tkowt2!! brdebar2!! semua ad..!!

  22. DOMINIC says:

    teda sbar mo result brpa sya dpt

  23. koyin says:

    harap aq dpt byak A boleh aq masok asrama…korunk seme busuk…

  24. PaAn says:

    harap aku dapat 4A 4B in pmr AMIN…

  25. myra says:

    hope semua dapat result yang cemerlang ! bertawakal jela sekarang… 8A InsyaAllah :)

  26. Eidiel dayah says:

    Hrp2 lar aq dpt 8A… Amin…
    N moga lar dpt msok Sekolah Menengah Sains Tengku Haji Bujang..
    X pown msok Sekolah Menengah Vokasional Beufort jd lar..
    Moga… Amin ya rabb…

    P’rsaan niey tkt n t’lbh xctd pon da nak tgk result PMR niey kuar…

  27. lionel messi says:

    I hope u all can get the best in your exam…wish from all barcelona F.C player..;)

  28. mars says:

    arap2 result sumer calon taon nie ,,, gempak2 n all the best ,,,

  29. iEwAn says:

    harap-2 dapat 8A
    amin ! :)

  30. fatin amira says:

    hrp2…keputusan elok..amin..dn dpt msk aliran sains..

  31. faisal says:

    moga2 dapat keputusan yg cemerlang amin…

  32. aduh tkut nya result pmr hampir tiba nie
    harap2 lulus amin
    korang doa kan sya berjaya ye
    sya akan doa kan kamu semua
    jgn lupa doa kat sya JUGAK YE

  33. Nashriq says:

    samaada hari bulan 22/23 adalah merupakan Hari yang sangat mendebarkan dan akan Menghantui Pelajar bekas calon PMR^^

    walaubagaimanapun,..Semoga Semua Pelajar Tingkatan 3 yang telah menduduki Ujian PMR akan mendapat Keputusan yang baik ataupun “Flying Colours” dalam Perbahasahan Inggeris..InsyaAllah..Amin ^^

  34. nana says:

    huh..hrap2 dpt result yg cmerlg..AMIN!!

  35. David puuvan says:

    i and haarvinren want 2 get 7asssssss

  36. combi says:

    huhuh……….. saya harap utk dpt keputusan pmr yg cemerlang !!!

  37. syenzei says:

    Hrp2 dpt 9A dlm exam PMR, dan dpt msk school Alam Shah Putrajaya,,,,amiiiiiin,…..

  38. Naqib Cool says:

    Insya-Allah .. kalo dpt 9A, nk puasa nazar 9 hari.. kalo 8A, 8 hari … berdebarnya ….

  39. Faizul says:

    Ya Allah,, aku harap sangat aku berjaya dengan mendapat keputusan 8A dalam PMR 2011….. Amin…!!!!!!!!!!!!!

  40. Aida Talib says:

    hope budak2 SABDA form 3 dpt result gmpak!Btw I’m very nervous nk amik result!Gud luck!

  41. torres malaysia says:

    sara qiess gilaa

  42. torres malaysia says:

    sara qiess gilaa

  43. zye_wockeez says:

    Debar tol lar..
    lau dh gagal pun xpe lar..janji aku dah buat yg tebaik dan berusaha..Len kali SPM t aku wat tol2 lar..PMR bru prmulaan hidup..SPM penentu hidup..

  44. elin says:

    aku berharap sangat aku dengn cousin aku dapat result yang terbaik .. amin :’)

  45. amin GR says:

    assalamualaikum….
    sye doakan agar, semua pelajar form 3 di malaysia terutama skali student drpd SMKGR akan mendapat yg tercamerlang sekali….(ayat yg xbrape btol)…. AMIN…….

  46. zulaikha r says:

    semoga semua pelajar yg menduduki PmR’11 berjaya mendapat keputusan yang terbaekkk!!!
    amin…

  47. izzati_nL says:

    assalamualaikum…
    kpd cndidate pmr2011 sy doakn moge2 mmperolehi kjayaan yg dhrapkn…..
    AMIN

  48. Sufyan_pian says:

    semoga keputusan tahun ini mencapai kejayaan bagi pelajar yg berusha..amin…

  49. Nazmi Azman says:

    Debarnya, harap2 la saya dapat keputusan yg cemerlang & dapat masuk Maktab Tentera Diraja.

  50. stella3623 says:

    Harap semua calon PMR 2011 berjaya mendapatkan keputusan yang cemerlang dan bagus~~~berdebarnya!!!

  51. Mss Arry says:

    AMIN..,
    uaT smua pljr TT..,TAWAU
    smoga dapat keputusan yang cemerlang..,
    AMIN

  52. HOPE THAT I CAN GET 8A in PMR! :)

  53. LuQmAn HaKiM says:

    arap2 dpt straight A k0t… huhu,
    target ! :)

  54. noradyrah says:

    semoga saya lulus thun nie,,,nda lama g kuar tw kptsan q huhuhux…mudah2an lulus aminnnn…

  55. Mirza says:

    InsyaAllah dapat 8A ^__^
    kena yakin~

  56. bieha says:

    kalo xdpt 8a… dpt 5a pon jdikla…. :)

  57. ikhwan says:

    saya harap dapat 9A dalam PMR untuk menyempurnakan harapan kedua 2 ibu bapa saya…….koarang doakan saya erkkk??amin yarobbal alami…

  58. ikhwan says:

    YA ALLAH …..TOLONGLAH AKU YA ALLAH….BERIKAN AKU KEPUTUSAN YANG CEMERLANG DALAM PMR…9A YG AKU IDAMKAN..YA ALLAH..

  59. Sunawati binti Kosno says:

    semoga semua pelajar yg mengmbl ppksaan PMR di M’sia th ni akn mndpt kejayaan yg cemrlang…….amin.

  60. arsyad says:

    harap good keputusan . amin .

Leave a Reply

CommentLuv badge