8 Responses to “Lelaki Ramas Payudara Wanita Pecah Rekod Dunia”

 1. zaid says:

  tak senonoh je video ni….macam ko bagi galakan ula. langsung tak hormati wanita……apadaaaa

 2. faFa says:

  .. duy ! ReLa ny dia di khsi Bgey t0o ~

 3. Simanjuntak says:

  Kalau saya disuruh ayah saya agar sering meremas tetek payudara ibu saya yang sudah berumur 65 tahun.

 4. Hasibuan says:

  Juntak, dimanakah anda sebagai anak dari seorang ibu yang meniadakan kesopanan terhadap orang tua? Saya rasakan anda punya ayah tiada menghiraukan pesan-pesan dari ALLAH SWT. Semoga juntak dihukumkan karena termasuk berzina terhadap ibunya.

 5. Nasution says:

  Bilamana I’m telah selesai meremas setiap wanita, I’m jadikan dulu gundik-gundik tersiksakan. Setelah itu I’m jualkan pada tempat rumah lucah. Dari situlah Nenek moyang I’m dapat kekayaan yang tiada halal, tetapikan buat I’m itu halal.

 6. hasibuan says:

  Sesungguhnya, barang siapa meniadakan kehalalan untuk dapat membuatkan sesuatu perzinahan.. adalah orang-orang yang akan di champakkan oleh ALLAH SWT kedahalam api yang menyala-nyala. Dan membuatkan alat pemutusan alat kelaminan. Simanjuntak dan Nasution telah membuatkan perzinahaan. Sesungguhnya mereka akan mendapatkan kemurkaan dari ALLAH SWT. Sesungguhnya demikiaan adanya.

 7. nasution says:

  Bilamana Allah tiada menyiksaan I, karana I telah membuatkan surat kepada Allah, agar I yang telah menghalalkan berbagai macam cara untuk mendapatkan kekayaan dan mendapat gundik-gundik untuk di jualkan. I rasakan I tiada boleh di siksa oleh Allah.

Leave a Reply

CommentLuv badge