21 Responses to “Hantu Bonceng Full Movie Tonton Online”

  1. Mimi Farina says:

    Sblm ni tak pernah amik kisah pasal Jue Aziz. Baru prasan la plak dia ni cantik,seksi, manja, bleh nyanyi sempoi jer.. skrg ni da terminat la plak dgn Jue Aziz ni.. pandai berlakon dan paling penting dia sangat2 cantik…

  2. guard says:

    memang dia cantik..anugerah dari allah S.W.T.tapi perangai dia tak berapa cantik..semoga allah membukakan hatiya untuk bertaubat..selagi ada masa dan waktu bagiya…

  3. arena84 says:

    Filem camni pun boleh lepas ke? Malaysia oh Malaysia…
    arena84 recently posted..Gaji Kakitangan Awam Kerajaan Naik Sebelum Pilihanraya Umum (PRU 13) Penggal 2011/2012

  4. narishah says:

    kelakar la cita nie

  5. a says:

    x best mna pun…..

  6. sayangg hilfie says:

    tp bkan slh zizan pown .. zizan cuma ekut skrip je lah ..

  7. shah says:

    best gelir citer nih,family aku pun tergelak gelak tengok citer nih hahahahahhahahahhahahahhahahahahahahahahahahaha

  8. shah says:

    terbaik wok.nanti tayang la felim baik giler pulak nanti

  9. shah says:

    best nyer citer nih

  10. shah says:

    hai,tengah wat ape tuh

  11. shah says:

    woit,terbaik la citer nih kawtimmmmmmmmmmmmmmmmm
    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  12. husni says:

    titanic movie agy best la woi …citer ni mcm sakai je ..

Leave a Reply

CommentLuv badge