18 Responses to “Gambar Nora Danish Seksi Pakai Baju Tidur”

  1. Ishhh..gambar macam tu tak patut la dia bg kat org tengok..ape la
    inspirasicyber recently posted..Sinopsis Filem Bini Biniku Gangster

  2. S. Jibeng says:

    gamba depan xde ke? belakang nk wat pe.. nk wat taik gigi pon x lepas….

  3. erm..tunggu la nanti umur 50 dia seksi camna..
    fasha sandha insaf recently posted..cerita lucah ustazah melayu bertudung cantik

  4. lorrr says:

    laaa gmbr x mandi lg nih…sapa upload kan?alahaiii

  5. mat topot says:

    mesti bibik dia nak sabotaj pi amek gambo nih sebar kat internet

  6. nik ashraf says:

    tp bagus gak , alang2 celup perkasam ,baik pkai bikini je

  7. lanang unggul says:

    bertuah betul guy yg sekatil dgn nora. kalau akulah guy yg sekatil dgn nora….i don’t think she will be wearing anything in the kitchen in the morning.

  8. akuboboboi says:

    perrrghhh.. nampak underwear bunga2.. hehe

  9. fap says:

    fap fap fap

  10. macam ni pun nak dikatakan sexy ka….apala korang ni..takat mcm ni kat shopping complex lg la berlambak..ceh…….ingatkan sexy sgt td…

  11. kolesinya bagus , barang berkualitas dan menarik
    saya suka .

  12. shah says:

    ape la tayang gambar seksi buat ape tak senonoh betul la artis sekarang ni

  13. jejai says:

    aku da rase si nora tu..bdn memang tip top..tp cipap bacin syang..lagi wangicipap Fasha Shanda..sory syg..u expired..\]

  14. amir says:

    saya nak rogol awak boeh

  15. pembenci nora danish says:

    dia saje je tu.entah2 dia yg sruh tangkp gambar tu..tengok betul2,muka dia pndang kt kamera and kaki dia saje bengkok kan..BANGANG

  16. korn says:

    Its just a simple and nice picture..tak ader apa pun yg sampai nak komen lebih2 dah memang nyata nora danish memang cantik..cute..mama hot..memang kita org malaysia kena jaga itu ini tp liang lahad tetap lain2 biar lah dia kalau nak ckap pasal dosa pahala memang tak dpt tolak tambah bahagi darab..masing2 jaga diri sendiri siapa berani dan pintar hidup lah di dunia siapa bangang dan penakut hidup tu hidup tapi mcm tu jer..so jgn jd penyibuk..permulut..pencaci.. Cermin diri dulu diri kita kalau yak ader cermin pergi mana2 kedai cermin.. Anyway nora danish keep your head up..stay cute.

Leave a Reply

CommentLuv badge