54 Responses to “Permohonan Sekolah Menengah Teknik Dan Kolej Vokasional 2012”

  1. apakah keputusan?tatasusila?yang paling layak untuk ke sekolah teknik?

  2. kelayakan untuk masuk ke kolej atau keputusan?
    dimana lokasi?

  3. Zarif Sofi bin Ahmad Shah says:

    kelayakan untuk memohon . . . .

  4. syazana says:

    macm mnhe untok memasuki teknik ?

  5. awekcun says:

    kene math A,. sn A/B…tu je

  6. hafiz says:

    macam mane ni aku nak masuk sekolah teknik

  7. ika farahim says:

    mcm mne nk isi borang permohonan ke sekolah tenik???

  8. syaz says:

    kalau skolah tu trime ye ator surat kat kte ke ye tpon..??

  9. anis says:

    kte ley mhon lg er skg ny ??

  10. Sam Hzqh says:

    BILE KEPUTUSAN PEEMOHONAN KELUAR?

  11. aisya says:

    nak tanya,,mcm mane nak tahu kita dapat masuk sk teknik ke tak??

    • melvister says:

      kena beli no pin dulu kat BSN. Bila permohonan dah dibuka…p ke laman web politeknik dan apply.Keputusan kemasukan akan diumumkan dilaman berkenaan pada tarikh yg ditetapkan

  12. Zuraidah says:

    Saya ada hantar permohonan ke sekolah vokasional melalui online bulan September.Tapi hari ini bila saya check semakan nama anak saya x ada dalam permohonan itu.Boleh x saya apply semula melalui sekolah vokasional tersebut?Mungkin silap saya x print permohonan tersebut.Harap dapatg menolong.Terimakasih.

  13. nadyieya says:

    sye nak msok kolah teknik,,,,,
    tpi sye ad kelayakan kew,,,
    sbb sye 7A 1C
    yg C 2 BHASA INGGERIS,,
    BLEH X???????

  14. najhan says:

    bile keputusan kemasukan ke sekolah teknik thun 2012

  15. syafiq says:

    bila surat sampai niy? lambt lagi ke

  16. suzani says:

    saya ingin bertanya berkenaan permohonan anak saya, anak saya telah membuat permohonan ke sek. men.vokasional Tanah Merah melalui online tetapi setelah saya menyemak keputusan permohonan tersebut gagal.
    bagaimana cara untuk saya membuat rayuan tersebut.

  17. ibu says:

    sya nak memohon utuk anak saya… tp x tau pulak tarikh permohonan terlepas. x de cara lain ke nak mohon???

  18. alang says:

    camne nk download borang vokasional…adik sy da msuk da tp x cukup borang..so sy kne cari borang2 tuk di isi..cmne nkk download?blh ajarkan sy??

  19. BILA KEPUTUSAN KEMASUKAN KE SEKOLAH MENENGAH VOKASIONAL TAHUN 2012

  20. aifah says:

    camne nak cari borang lagi ea ? saya nak masuk teknik .

  21. aifah says:

    dah tak boleh masuk dah ke ? saya betul betul mahukan borang teknik . sape sape boleh tolong ? saya taknak susahkan emak dan ayah , tolong saya .

  22. eyes lighting says:

    sya tlah trima twran ke smt trsbut,..ttpi sya ggal mlporkn dri pd hri trsbut,..

    adkah sya akn dpggil semula?..
    tolonglah bri pnjlasan,,

  23. cherry bell says:

    salam sy teringin nk masuk sklh teknik vasional nie tapi saya x th

  24. syazana arsad says:

    hmm… cm na nhe?? sya mw msuk teknik.. tpi cm da t’lmbt.. can u help me?? kputusan sya ckup baek jgk..

  25. di sekolah vokasional ade bidang pendidikan ke ?

  26. anum yusof says:

    di sekolah teknik ada bidang apa lagi yang sesuai untuk perempuan?

  27. adakah sekolah teknik vokasional mampu menjamin masa depan yang cerah?

  28. nayli says:

    klu nk masuk skolah teknik result apa yg kna dapat?

  29. valen wek says:

    bilakah borang utk masuk ke sm teknik diedarkn??
    sy nak masok sm teknik pada thun 2013..
    dan sy adalh calon pmr pada tahun 2012..

  30. siti mariam says:

    assalamualaikum..sya siti mariam ingin memebuat permohonan..sya ingin menyambung pelajaran sya kesekolah teknik vokasional..sya murid tingkata 3..sya sekolah di smk seksyen 24(2)..jika ada sekolah yg ingin memekai murid beri tahu sya..ini alamat sya..no 12 jalan temakul satu 17/45A seksyen 17 shah alam..dan berserta telefon ruma 03-55480844..sya harap tuan membantu sya..terima kasih.

  31. fadly says:

    saya ingin masuk sekolah teknik tapi macam mne nak masuk?

  32. zammil says:

    ape syarat2 nak masuk skolah vokasional ni? sya ambik pmr tahun 2012, n teringin nak masuk vokasional pada tahu 2013. bila boleh mohon? klau dah boleh mohon, tolong email kat saya.

  33. ct rahayu says:

    assalamualaikum….saya ibu tunggal, anak saya amik pmr tahun 2012, percubaan dpt 1A je, saya baru dpt tahu pasal cara nak memohon sekolah teknik secara online hari ini, tapi web site tu ada masalah pula, macam mana saya nak buat. tolong bantu. bila tarikh tutup permohonan?

  34. unknown :) says:

    saye nk tnye, ap beza sekolah teknik dgn sekolah vokasional?? borang untuk sekolah teknik dgn borang untuk vokasional same ke??? sbb sye hnye nk memohon untuk teknik :)

  35. dini says:

    bila borang kolej vokasional nk keluar????? tarikh tutup dh nk hampir ni,,heheheh

    cepat tau ,, sye nk register ni ,, tak sabo ,,,

    tq

    sowe tak de mood ni ,,,;)

  36. Saya ingin memohon untuk memasuki Sekolah Menengah Vokasional

  37. nurazimah abd aziz says:

    Saya mahu memohon untuk memasuki Sekolah Menengah Vokasional..

  38. MOHD FIRDAUS SYAHMI BIN AHMAD JALANI says:

    SAYA INGIN KE VOKASIONAL KERANA IGIN MENJADI ORANG BERPENGETAHUAN TENTANG DUNIA LUAR …. :p

  39. nooriqra nabilla says:

    mcm mane nk isi borang sekolah teknik nie ???…result nak berapa ??

  40. saya ingin memohon ke sekolah teknik kanggar kerana saya ingin menambah kan pengetahuan

Leave a Reply

CommentLuv badge