7 Responses to “Gambar Identiti Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Terbongkar”

  1. lu SLUPA ANJING JUGA!!!!!
    muke pon cm gmpang
    bibr bsar cm negro

    • panashati says:

      celaka punya asyari..sial punya org…kamu tak layak hidup di dunia ni..tak layak bernafas….tak layak makan&minum…semua yg ada didunia adalah ciptaan Allah yg Maha Agung…celakah kamu wahai murtadin..

  2. Anonymous says:

    1. kenapa dalam pendedahan Gaysec, gambar Arlene Tan kena ganding dgn gambar Asy’ari J. Asni? 

    2. dari segi senyum dan bentuk hidung, Arlene Tan ngan Asy’ari J. Asni lebih kurang sama. kalau nak kata adik beradik, nama lain. ye tak?

    3. Asy’ari J. Asni adalah seorang gay dan Makcik Sitt juga dalam penilikan umum mungkin seorang ‘gay’ atau ‘pondan’ ? kebetulan?

    4. Asy’ari J. Asni juga salah seorang member dalam FB group Murtads in Malaysia and Singapore. 

    5. dalam profile Asy’ari J. Asni tercatit “Lives in Singapore”. Makcik Sitt Al-Wuzara juga pernah di katakan mungkin bukan warga Malaysia. Dan Makcik Sitt juga pernah mengakui adalah founder group tersebut. 

    6. kebanyakkan post dari Makcik Sitt di WP nya byk menggunakan gambar Lady-GaGa. salah satu music atau celebrity yang diminati Asy’ari J. Asni ialah Lady-GaGa tapi ini mungkin tidak penting kerana sesiapa pun boleh meminati Lady-GaGa.

    http://www.formspring.me/ashjohann

    https://lh6.googleusercontent.com/-8y_uu4mDImg/Telh8dRRR0I/AAAAAAAAAPs/Bd4pTajyvl0/Picture+194.png

    then refer to Asy’ari J. Asni DOB in his FB account it’ll show 5th October.

  3. lelluna says:

    muka mcm sial…muka mcm anjing kepala babi….pelacur gred d ni…

  4. sedih says:

    sedih bile tgk ORG ISLAM sendiri hina agama islam.. mmg sedih.. cube kite ltkkan diorang di zaman rasulullah dulu.. mesti saidina umar terus bunuh..

  5. faizol says:

    ya Allah tk pdn dgn muda lagi baru usia 27 thn memang memmang bodoh sungguh budak ni!!!!!!!!!!!!!! mak dn bapak nya x di ajar langgsung ke atau adik-beradik nya moyangnya saudara mara nya

  6. smile says:

    sahabat sekalian.

    ALLAH MAHA KUASA.
    YANG MENGHINA KEKASIH ALLAH SWT DAN ISLAM
    ALLAH JUGA YANG CIPTA.
    OLEH ITU, BILA SAMPAI MASANYA ALLAH SWT MENGAJARNYA,
    TAHULAH DIA NANTI. PASTI SOOOODAP.

    marilah kita sama2, pakat2 beristighfar.

Leave a Reply

CommentLuv badge