80 Responses to “Semakan Program Latihan Khidmat Negara PLKN 2012”

  1. PLKN semak – 940312025144

  2. iera says:

    tak boleh check lah

  3. Nisa Hata says:

    eeeeeeee tak boleh check lahhhhh :/

  4. Sze Hui Yee says:

    Kindly check for me. My IC no. is 940618105358.

    Tq

  5. ila says:

    Ape..xbleh pn check..nk check melalui msg pn xbleh..dari kul 2.50 ptg pai sekarang tunggu 15888 balas msg sy 2 xp xbalas2 jigak..hmmmm…..

  6. lalala says:

    website kerajaan ni sgt teruk …
    sampai skrg tk dpt bukak

  7. rizta says:

    eee!!!>CN’T find it la!!apalah ni!!**bila i boleh tahu??

  8. sookyee says:

    lol……cant open la!!!!!!!so angry!!!!!!!!!a!!!!!!!!!!can fast??!!!!!!i wan know la!!!!!!

  9. EVANGELINE says:

    PLKN SEMAK 941106075110

  10. Gadis Lelangit Cinta says:

    x dpt check la…dh 3 kli anta mcj tp stu feedback pown x dpt….Hurm, sbr jerk la….

  11. joe jonas says:

    wuuaaa ! aq dpt PLKN ! xmau pegi laaa ! adusss sdihny !

  12. chua says:

    nak chek macam mane

  13. eee,, gram bt0y ar ta dpt check !!

  14. bpew lme mau tggy ny? aty p0wn skit.
    mnx2 ar saya ta dpt. . . AMIN !!!

  15. uchiha nizar says:

    wei asal susah sangat nak check niiii

  16. fatin nabila adnan says:

    kenapa susa sangad nak check plkn niy..tension gila !

  17. yUyULzURa says:

    korang na check kena pukul 12 tgh malam keatas , line ta sibuk masa to . jangan bagi no ic kat sesape yg ta kenal . bahaya tao .

  18. nk tgok kew xniey…dh nk msok bpew dh…tp xbley2 nk tgok,,,errrrmmm

  19. rika eika says:

    tahniah kpada calon plkn 2012

  20. siti dzulaiha says:

    940804-01-5348

  21. redmaster says:

    nape tak leyh buka….geram tol la….hish….
    redmaster recently posted..Live Streaming Malaysia vs Arsenal 13 Julai 2011

  22. redmaster says:

    nape tak leyh buka….geram tol la….hish….sdihnye….harap2 tak dpat amin….
    redmaster recently posted..Live Streaming Malaysia vs Arsenal 13 Julai 2011

  23. pahal tak bole ? dah banyak kredit saya habis .

  24. ic 940818105061..kenapa susah nak masuk??
    tolonglah..saya tak sabar nak tahu,saya terpilih @tidak?

  25. arisah says:

    sy x trplih tp sy nk p jgk plkn siri 9 2012 tu, tlg la sy..

  26. cam ne nak check plkn 2012….sye x tau lah…krang pndai..sape2 bleh tolng sye x…hehe XD

  27. salam saya bru kat sini saya dapat plkn..best nyer…muhammad iskandara bin hassan terpilih menyerti plkn siri ke 9 2012..huhuh

  28. Amirul Khairy Bin Khamis says:

    errr cne nak cek untuk semakan? siri9/12 ?

  29. noye says:

    hi sya bru di sni…
    sya xdapat plkn tapi nk msuk juga..
    blh tahu mcam, mna nak mohon plkn tu nnti?
    sya btul2 nk msuk plkn n tu cita2 sya…
    harap kn di pilih nnti..

  30. amiral says:

    hi all..ermm ..camne nk check nma calon siri yg ke 8/2011 ..xtau nk check nama nie ..

  31. sha keera says:

    hati ni mmg tidak mau pg…
    Warga sabahan atau kepada sesiapa yg terkena di sabah utk sesi 8/2011 bermula 13sept ni…berjumpa la kita beramai-ramai ah hehehe

  32. NOR IZZATIE BINTI NASIR says:

    Adakah saya yang tidak dapat PLKN perlu hadir pada 2011 perlu hadir pada sesi 2012?

    • NOR IZZATIE BINTI NASIR says:

      maksud saya, saya kad pengenalan number 931022095078 perlu hadir pada sesi 2012. sebab saya tak dapat surat daripada mana2 pihak baik posmen atau guru-guru di sekolah saya? smk syed alwi. sememangnya saya tidak faham atas kejadian berikut.

  33. azwan says:

    adoh mlas btol la nak pgi,

  34. nurzayani zainuddin says:

    mcm mNa nK cHeCk..??

  35. recca starstrukk says:

    ley xkalo kte dpt kump. kedua tp kte nk tuka kump ptama?? please answer meee!!!

  36. MIrami says:

    asal la lmbat tau tmpat kem..
    tlgla..

  37. ayie says:

    x g plkn x lh ke r..??
    mls r nk g
    bkn base pn

  38. amirah says:

    npew xblh nk check….

  39. saya nak tanya bila nak pergi pelatih program latihan khidmat negara (PLKN)siri 8/2011

  40. dan saya nak melambatkan pelatih program latihan khidmat negara (PLKN)siri 8/2011

  41. harris says:

    bes ke masuk plkn

  42. atie says:

    panggilan kedua da ley check belum???

  43. Jezz says:

    Sy nk msk scra skarela.. Dpt ke..?

  44. udop kecix says:

    cam ane nax tw lea msox x nim???????

  45. ieka mimochi says:

    semakan ntok 2013 dh kuar kew bl0mmm ???

  46. sami says:

    mcm mna klau x pegi ke latihan plkn

  47. sami says:

    mcm mna klau x pegi ke lthan plkn

Leave a Reply

CommentLuv badge